fretoe
Δραστήριο μέλος
Ουπς, σορρυ, δεν το προσεξα, οτι ειναι για ECCE.Βασικα αυτο ειναι η εκθεση μου αλλα δεν ειναι ecpe αλλα ecce..δεν την εχω δωσει απλως ειναι μια εκθεση που εγραψα και ρωταω αν την εγραφα στο ecce την συγκεκριμενη τι βαθμο θα επαιρνα περιπου
ευχαριστω παντως για την απαντηση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
malbouffe
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σε όλους πήγαινε Έχω περάσει κι εγώ από εξετάσεις της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (ECCE και ECPE), οπότε σε (και σας) καταλαβαίνωAυτο για εμενα πηγαινε εε?
Εξαρτάται από το λόγο σου. Αν είναι ορθός γραμματικά, συντακτικά και αναπτύσσεις αρκετά τα θέματα, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επίσης, προσοχή στις παύσεις (στο speaking), γιατί ίσως νομίσουν ότι δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις=>αρνητική εντύπωση.να ρωτησω και κατι ακομη...Πολυ χρησιμο αυτο που εγραψεσ για gvr και listening αλλα με το speaking και writing τι γινεται?
Λοιπόν, πιστεύω ότι δεν ανέπτυξες αρκετά τα θέματα, ήταν γενικά όσα εξέφρασες Νομίζω ότι θα είναι κάπου στο BF/LP.Ασ πουμε η συγκεκριμενη εκθεση (ειναι ακριβως οπως την ειχα γραψει) θα περναγε?
Some people think that the team sports are much better from the individual sports.However, some others may not agree so we need to look at both sides of the question.
On the one hand, the team sports require a lot of team spirit. You learn how to work in a team with your partners. In addition, you can share your feelings with them If u win or lose. After a while you make new friends! It's something like ''the more the merrier'' as they say!
On the other hand, there are a lot of people who prefer playing or doing sports alone. In this way, you improve your personal skills and the result depends on you (you have to do everything by yourself).Although, this sometimes makes you feel stressed as you don't have a person to talk with.
On the whole, there are several individual and team sports and everyone should try new ones and choose whatever prefers and thinks that fits better on his character.
Λοιπον ξερω δεν ειναι και μια πολυ καλη εκθεση απλως θα ηθελα αν μπορει να μου καποιος που κυμαινεται για ecce (f,bf,lp,p,hp)
Φυσικά και μπορεί Μην αγχώνεσαι τόσο. Από βιβλία, η σειρά της Sylvia Kar και της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης είναι από τα πιο TOP (Μπαίνουν παρεμφερείς ερωτήσεις και στην κανονική εξέταση).Κάποιος π έχει πάρει μόλις το ecce, προλαβαίνει τον άλλο δεκέμβριο να πάρει το ecpe ? Με μαθήματα και το καλοκαίρι. Τι βιβλία χρειάζονται ?
_Silence_
Διάσημο μέλος
Έχει κάποια μικρολαθάκια [δομής,γραφής κτλ].Οι ιδέες είναι σωστές αλλά θέλει περισσότερη ανάπτυξη!Ασ πουμε η συγκεκριμενη εκθεση (ειναι ακριβως οπως την ειχα γραψει) θα περναγε?
Some people think that the team sports are much better from the individual sports.However, some others may not agree so we need to look at both sides of the question.
On the one hand, the team sports require a lot of team spirit. You learn how to work in a team with your partners. In addition, you can share your feelings with them If u win or lose. After a while you make new friends! It's something like ''the more the merrier'' as they say!
On the other hand, there are a lot of people who prefer playing or doing sports alone. In this way, you improve your personal skills and the result depends on you (you have to do everything by yourself).Although, this sometimes makes you feel stressed as you don't have a person to talk with.
On the whole, there are several individual and team sports and everyone should try new ones and choose whatever prefers and thinks that fits better on his character.
Λοιπον ξερω δεν ειναι και μια πολυ καλη εκθεση απλως θα ηθελα αν μπορει να μου καποιος που κυμαινεται για ecce (f,bf,lp,p,hp)
Θεωρώ πως στο ecce θα σου έκοβαν μονάδες επειδή δεν έχεις αναπτυχθεί πολύ!Η έκθεση είναι κατ'εμε περίπου στο lp...
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασ πουμε η συγκεκριμενη εκθεση (ειναι ακριβως οπως την ειχα γραψει) θα περναγε?
Έχεις χρησιμοποιήσει ένα καλό με μέτριο λεξιλόγιο και γραμματική στην έκθεσή σου, αν εξαιρέσεις κάποια λάθη. Θα μπορούσες όμως να χρησιμοποιήσεις και περισσότερα επιχειρήματα για να αιτιολογήσεις την άποψή σου που ανέφερες αρχικά.
Νομίζω οτι η έκθεσή σου είναι γύρω στο BF-LP.
geo_vanni
Νεοφερμένος
Libertus
Συντονιστής
Όχι πια.Πλέον τα ποσοστά έχουν φιξαριστεί.παιδια νομιζω οτι αναλογα με την δυσκολια/ευκολια των θεματων η βαση μπορει να ανεβει/κατεβει........
Έχεις χρησιμοποιήσει ένα καλό με μέτριο λεξιλόγιο και γραμματική στην έκθεσή σου, αν εξαιρέσεις κάποια λάθη. Θα μπορούσες όμως να χρησιμοποιήσεις και περισσότερα επιχειρήματα για να αιτιολογήσεις την άποψή σου που ανέφερες αρχικά.
Νομίζω οτι η έκθεσή σου είναι γύρω στο BF-LP.
Έχει κάποια μικρολαθάκια [δομής,γραφής κτλ].Οι ιδέες είναι σωστές αλλά θέλει περισσότερη ανάπτυξη!
Θεωρώ πως στο ecce θα σου έκοβαν μονάδες επειδή δεν έχεις αναπτυχθεί πολύ!Η έκθεση είναι κατ'εμε περίπου στο lp...
Λοιπόν, πιστεύω ότι δεν ανέπτυξες αρκετά τα θέματα, ήταν γενικά όσα εξέφρασες Νομίζω ότι θα είναι κάπου στο BF/LP.
Kαλα μιλατε σοβαρα? Low pass αυτη η εκθεση ? Εμενα δεν μου αρεσε και την θεωρω απο τις χειροτερες μου αχ ευχαριστω ανακουφιστικα καπως γιατι ξερω οτι μπορω να γραψω και πολυ καλυτερες και ετσι κι αλλιως θα κανω μεγαλη προετοιμασια ακομη οποτε Απλως ηθελα να καταλαβω γενικα περιπου πως αξιολογειται ενα γραπτο! Ευχαριστω ολους σας παρα πολυ!
geo_vanni
Νεοφερμένος
Libertus
Συντονιστής
geo_vanni
Νεοφερμένος
geo_vanni
Νεοφερμένος
_Silence_
Διάσημο μέλος
παλι ατυχος δηλαδη..........ομορφα......θα δωσει κανεις απο δω msu-celp στις 10 δεκεμβριου??? αν ναι σε ποια πολη????
Eίχα δώσει εγώ πέρυσι !
off topic κλασικά...
Λοιπον δεν ξερω τιποτα για το speaking του ecce, οσον αφορα αυτο το μερος της εξετασης οτιδηποτε μπορειτε να μου πειτε θα με βοηθησει παρα πολυ
Ξαναευχαριστω κι ελπιζω να λαβω γρηγορες απαντησεις οπως και ην προηγουμενη φορα
jj!
Τιμώμενο Μέλος
To speaking του ECCE είναι εξαιρετικά απλό.Παιδια ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις σας αλλα εχω και μια ακομη απορια
Λοιπον δεν ξερω τιποτα για το speaking του ecce, οσον αφορα αυτο το μερος της εξετασης οτιδηποτε μπορειτε να μου πειτε θα με βοηθησει παρα πολυ
Ξαναευχαριστω κι ελπιζω να λαβω γρηγορες απαντησεις οπως και ην προηγουμενη φορα
Μπαίνεις μόνος/η σου στο δωμάτιο. Στο part I, o εξαταστής σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις. Στο Part II, ο εξεταστής σου δίνει ένα φύλο χαρτί με δύο φωτογραφίες σχετικές με το θέμα που θα σου πει. Εσύ θα κάνεις ερωτήσεις (μην αγχώνεσαι, είναι γραμμένες, απλά πρέπει να τις μετατρέψεις σε full sentences), ώστε να μάθεις το "situation" και μετά θα σε ρωτήσει να εκφράσεις τη γνώμη σου για το τι θα μπορούσε να γίνει (ουσιαστικά λες αυτά που σου είπε ο εξεταστής, κατά προτίμηση με άλλα λόγια, που να βγάζουν το ίδιο νόημα). Στο Part III, ο εξεταστής σού κάνει γενικές ερωτήσεις, σε σχέση, όμως, με το θέμα που συζητούσατε στο part II.
Εύχομαι να πάρεις High Pass, όπως είχα πάρει κι εγώ στο ECCE
Giannis95P
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρουμε, ακόμη.Ξερω οτι ειναι νωρις ακομα αλλα ξερει κανενας ποτε ακριβως θα διεξαχθουν οι εξετασεις ecpe τον μαιο του 2012?
Giannis95P
Νεοφερμένος
Καπου διαβασα 5 μαιου 2012..τοσο νωρις?Δεν ξέρουμε, ακόμη.
geo_vanni
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σε ποιον αναφέρεσαι;συγνωμη για το off-topic.......το περασες??? (αν επιτρεπετε βεβαια).....πως σου φανηκε??? ευκολοτερο απο το ecpe???
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.