jj!
Τιμώμενο Μέλος
Συμβουλές:
- Πάρτε τηλέφωνο ή συναντήστε ένα πρόσωπο που ξέρει καλά την αγγλική.
- Συνομιλήστε μαζί του, για όποιο θέμα θέλετε.
- Αν έχετε κάποιον φίλο σε κάποια αγγλόφωνη χώρα, στείλτε του τα γράμματα και τα e-mail σας στην αγγλική (βοηθάει για το writing)
- Προσπαθήστε να έχετε τη σωστή προφορά (όταν έδωσα προφορικά στο Cambridge, είχα την προφορά των εκφωνητών του BBC, ενώ όταν έδωσα στο Michigan είχα την προφορά του George Bush), μπορεί να σας φαίνεται γελοίο, αλλά ανεβάζει το "βαθμό" και τη γενική εικόνα σας.
- Διαβάστε αγγλόφωνα sites, εφημερίδες, περιοδικά (μπορεί να υπάρχει στην είσοδο του φροντιστηρίου σας, Τύπος γραμμένος στην αγγλική)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εμένα μου είπαν (και ο εξεταστής του Cambridge και ο εξεταστής του Michigan), ότι έχω πολύ ωραία προφορά.
Δουλέψτε την προφορά σας. Έτσι, θα κάνετε καλύτερη εντύπωση
Mikaki04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι πήρα και μου λένε μόνο ταυτότητα,δεν πειράζει..Ότι πείτε λέω κι εγώ Δίνω αυτή την Κυριακή προφορικά και στις 21 γραπτά.. Χαχα διάθεση τρελή στο φουλ δεν ξέρω, αλλά θα το προσπαθήσω! Ναι όντως όταν πας χαλαρά κερδίζεις,αλλά για μένα μόνο στα λόγια ισχύει αυτό, στην πράξη δεν μπορώ να το εφαρμόσω!! Πριν δώσω θα σου πω για να με εμψυχώσεις μιας και τα κατάφερες καλά τώρα χεχε!!
Και το ρωτάς??? αν και εγώ θα προσπαθήσω να μπω το σάββατο το βραδάκι να σου στείλω μνμ για εμψύχωση !!! Ούτε να το συζητάς πάντως !!! Αφού λένε μόνο ταυτότητα αυτό θέλουν ! απλα το πρόγραμμα το θες για να ξέρεις την ώρα και το μέρος που θα δώσεις !!! αχχ μωρέε καλή επιτυχία!! Αυτό με την εφαρμογή του"ειμαι χαλαρή" το έχω κι εγώ! Δεν μπορώ να το εφαρμόσω με τπτ! Αλλά όταν πάω εκεί... όσο άγχος και να έχω, όταν πέρνω τα χαρτιά στα χέρια μου είμαι εγώ και το πτυχίο ! θα σκίσεις!! θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και όλα θα πάνε τέλεια!! Σίγουραα πράγματααα Και να διατηρήσεις την τρελή διάθεση στο φουλ!!!!
κι ό,τι χρειαστείς πες μου έτσι ?? άντεεε βρεεε.. να βγεις να μας πεις πως τα πήγες!! Και αν κολλήσεις πουθενά δεν απελπίζεσαι έτσι ?? το λέω γτ εγώ το παθαίνω καμιά φορά.. αν το σκεφτείς πάντα υπάρχουν παραθυράκια !! ΠΑΝΤΑΑ !!! ΚΑΛΗΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑ ΕΜΙΛΥΥ !! !
Τα προφορικά του michigan έχουν αλλάξει φέτος! Και η αλήθεια είναι πως έδωσα και με τον παλιό και τον καινούργιο τρόπο !!! Πάτε χαλαρά .. θα πείτε ό,τι γνωρίζετε ! όταν ασχολείσαι καιρό με την γλώσσα συχνά οι λέξεις και οι φράσεις βγαίνουν αυθόρμητα! Να είστε άνετοι, χαλαροί! Καθαρή ομιλία και όρεξη για συζήτηση !!! Όσο για τα ψέματα... κανείς δεν ξέρει αν θα πείτε ψέματα... αρκεί να είναι σχετικά με το θέμα και να τα θυμάστε! Για μένα καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε φράση που δείχνει πως δεν ξέρετε πολλά για το θέμα!! Απλά λέει ο άλλος... "και τί ήρθες εδω ??" και έχει ένα δίκαιο ! Ό,τι ξέρετε το λέτε!!! Ούτε δεν ξέρω πολλά για το θέμα αλλα... ούτε τέτοια ούτε τίποτα!! Είστε ο εαυτός σας! Ξέρετε κάποια πράγματα! Λέτε πειστικά ψέματα!! Αλλά έχετε άποψη για όλα, που δείχνει έμμεσα την αυτοπεποίθηση σας !! Θέλουν κάποιον να μπει και να τους πει "αυτά ξέρω! αυτός είμαι! αυτά πιστεύω! και νιώθω καλα με αυτό!!" ! όχι με εγωιστικό τρόπο βέβαια!! ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙΙ !!! Και... ΘΑ ΣΚΙΣΕΤΕΕ!!! Καλή επιτυχία σε όλουςς εύχομαιι !!!
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mikaki04
Εκκολαπτόμενο μέλος
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Τι ωρα δινεις προφορικα;
Καλη επιτυχια σε όλους να ευχηθω και πες μας τι σου πεσε,οπως και σε αλλα παιδια που δινουν σημερα !
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mikaki04
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλα τέλεια θα πάνε !!! θα δεις!!!Καλή επιτυχία στα προφορικά! Και μην έχεις άγχος! Γιατί κι εγώ που έχω, γιατί δίνω κι εγώ αύριο, σήμερα έβγαλα χαλάζιο και από το πρωί όλη η μέρα μου πάει σκ@τ@!!! Για την έκθεση μην αγχώνεσαι, θα προλάβεις! Αρκεί να μην χάσεις τον ειρμό σου..Καλή επιτυχία σήμερα!!!
Καλή επιτυχία στα προφορικά! Και μην έχεις άγχος! Γιατί κι εγώ που έχω, γιατί δίνω κι εγώ αύριο, σήμερα έβγαλα χαλάζιο και από το πρωί όλη η μέρα μου πάει σκ@τ@!!! Για την έκθεση μην αγχώνεσαι, θα προλάβεις! Αρκεί να μην χάσεις τον ειρμό σου..Καλή επιτυχία σήμερα!!!
emily μου αύριο δεν δίνεις?? καλή επιτυχία να χεις βρεε!! και όλα καλά θα πάνε !! θα δεις!! έλαα.. όχι άγχος! χαλαράααα... !! τι στην ευχή ... ?? ένα πτυχίο είναι !!! είπαμε.. χαλαρά και θα τα πας τέλειαα !!!
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ρε πες μας τιποτα.... Εγώ είμαι στις 3 και μισή και έχω χεστεί... Ρε γαμώτο μιλάω άνετα αγγλικά αλλά με φοβίζει αυτό το τέρας. Αφήστε που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα γίνει... Το παλιό τεστ ήταν γελοίο. Τι τους έπιασε και το άλλαξαν;Ty darling!! Ναι,αυριο στις 4..Ναι και σήμερα κατάλαβα τι θα πει το 'υγεία πάνω απ'ολα'..Γιατί τρομοκρατήθηκα με αυτό που έβγαλα..Και είπα σιγά, ένα πτυχίο είναι,δεν θα σκάσω κιόλας.. MetalChest άμα γυρίσεις με το καλό από τα προφορικά σφύριξε και σε εμάς τίποτα!
CityBong
Εκκολαπτόμενο μέλος
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ρε πες μας τιποτα.... Εγώ είμαι στις 3 και μισή και έχω χεστεί... Ρε γαμώτο μιλάω άνετα αγγλικά αλλά με φοβίζει αυτό το τέρας. Αφήστε που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα γίνει... Το παλιό τεστ ήταν γελοίο. Τι τους έπιασε και το άλλαξαν;
Αχ πες τα...Όντως,το βλέπεις και αγχώνεσαι! Το δυσκόλεψαν αρκετά..Παρόλ'αυτα δύσκολα κόβουν, έτσι δεν είναι; Τεσπα όπως και να 'χει καλή μας επιτυχία Alis!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
Ax σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Εσύ δίνεις σήμερα ε; Μακάρι να περάσεις... Για μένα το βλέπω δύσκολο. Το απεχθάνομαι αυτό το speaking. Ακόμα 100% δεν έχω καταλάβει τι θα κάνω και σε λίγες ώρες δίνω...Αχ πες τα...Όντως,το βλέπεις και αγχώνεσαι! Το δυσκόλεψαν αρκετά..Παρόλ'αυτα δύσκολα κόβουν, έτσι δεν είναι; Τεσπα όπως και να 'χει καλή μας επιτυχία Alis!
Παλιά έμπαινε ένας μόνος του μέσα και στην αρχή είχε προσωπικές ή γενικές ερωτήσεις. Μετά αν ο εξεταστής έβλεπε ότι η συζήτηση προχώραγε μπορούσε άνετα να συνεχίσει μέχρι το τέλος της εξέτασης με χαλαρή κουβέντουλα. Αλλιώς σου έβγαζε δυο εικόνες ή περρισότερες (δεν είμαι σίγουρη) και μιλάγατε για αυτές.Πώς ήταν δηλαδή η παλιά εξέταση;
Νομίζω πως το Michigan δεν δημοσιεύει ποτέ τα θέματα του. Μόνο αν κάποιος έχει δώσει πριν κάποιο διάστημα και θυμάται μπορεί να μας πει.Άμα ξέρει κανείς παλιά θέματα που έχουν πεσει σε εκθεσεις θα το εκτιμούσα πολύ άμα λέγατε κάποια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.