keep walking
Δραστήριο μέλος
συμφωνω ειναι γελοιοιΈχω την εντύπωση πως κόβουν υποψήφιους για πλάκα...
-----------------------------------------
και εσυ δινεις????????:iagree::iagree::iagree:συμφωνώ. Οι τυποι είναι Λαμόγια
καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!!!!!!!! και ενα αστειο για να γελασουμε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
και στην τελική εμένα που η έκθεσή μου ήταν χάλια μου βάλανε low pass αρα δεν νομίζω να κόβουν για πλάκα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γενικα ειναι ομως ΠΑΡΑ πολυ αυστηροί.
Δηλαδη δεν σου χαρίζουν μονάδα.
Και τωρα τελευταια βλεπουμε κοψίματα σε προφορικα και εκθεση και με φοβίζει...
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου?
Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε?
Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου?
Oλες οι πληροφοριες που σου χρειάζονται είναι εδω:https://www.hau.gr/resources/examina...stration_information_and_application_form.pdf
Αυτο για τα πιο ευκολα θεματα τον Δεκεμβριο δεν ισχύει.
Ειναι απλα φημες!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1 www.hau.grTeo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...1πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?2Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε?
3Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου?
2 www.hau.gr
3 οχι κατι τετοιο δεν ισχυει...
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε?
και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what:
και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what:
Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο;
PaNaGiOtIS.
Νεοφερμένος
Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα...
Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;;
Μια χαρα θα τα πάς.
Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1:
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ...Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!!
Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα...
Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;;
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο;
απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων...
Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη.
Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη.
Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι.
Κρατα γερα και go on.
Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1:
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Ναι βρε Mr strange.
Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη.
Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη.
Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι.
Κρατα γερα και go on.
Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1:
ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...)
Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας.
Απο 33 με 62%
xrispis
Νεοφερμένος
Για τα Γαλλικα δεν ξερω...
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι!
ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009
ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009
Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan
Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!!
Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.