Mr strange
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
τεσπα υγεία ως τοτε.... να κανουμε κ καμια επαναληψη κ τοχουμε!! ελπιζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμάς πάλι όσοι περάσαμε(οι γνωστοί μου) είχαμε όλοι LP στην έκθεση..και δεν ξέρουμε γιατί αφού όλοι γράφαμε τις καλύτερες εκθέσεις!! gvr, speaking και listening είχα HP...παιδια εγω εδωσα τον μαιο πρωτη φορα και κανεις απο ολους τους γνωστους μου που εδωσαν μαζι μου κανενας μασ δεν το πηρε και ΟΛΟΙ ειχαμε την ιδια βαθμοολογια προφορικα: PASS
ακουστικο:F
GVR:F
εκθεση :BF
Υ.Γ. η κολλητή μου δίνει τον νοέμβριο και δεν έχει αγχωθεί καθόλου...είναι σίγουρη ότι θα το πάρει και ας την έκοψαν την πρώτη φορά!!
Δεν θελω να στεναχωριεστε.Εχω κοπει και γω και ξερω.Θα δωσετε full προετοιμασμενοι τον Δεκεμβριο!:no1:
Btw εγω στην εκθεση του ECCE ειχα Ρ "PASS".
Δεν βρηκα κανα αλλο παιδι με Ρ φετος.Με παρεξενεψε γιατι νομιζα πως εγραψα χαλια εκθεση!
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Παιδια φετος στο Michigan παρα πολλα παιδια κοπηκαν και ιδιαιτερα στα προφορικα και στην εκθεση που πολυ σπανια κοβανε παιδια.
εγω σ οσους το ειπα εμειναν
αν ειναι δυνατον δλδ! γκαντεμια απλη
Και γω ωσπου να το καταλαβω μου πηρε χρονο.εγω σ οσους το ειπα εμειναν
αν ειναι δυνατον δλδ! γκαντεμια απλη
Αλλα τι να κανουμε...
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρ ειχα...
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσείς ήσασταν οι ακριβώς προηγούμενοι από εμάς..!!εγώ πάντως εκνευρίστηκα γιατί νόμιζα πως είχα γράψει πολύ καλή έκθεση και τελικά όταν ήρθε το χαρτί είδα ενα LP και τρελάθηκα...!!αν είχα P στην έκθεση θα το έπερνα με HP το LOWER..!!αλλά τεσπα..δεν πειράζει..να λέω καλά που το πήρα..!!Aαα εμας μας ειχαν για γραφιτι...
Ρ ειχα...
εσείς ήσασταν οι ακριβώς προηγούμενοι από εμάς..!!εγώ πάντως εκνευρίστηκα γιατί νόμιζα πως είχα γράψει πολύ καλή έκθεση και τελικά όταν ήρθε το χαρτί είδα ενα LP και τρελάθηκα...!!αν είχα P στην έκθεση θα το έπερνα με HP το LOWER..!!αλλά τεσπα..δεν πειράζει..να λέω καλά που το πήρα..!!
Εεεε βρε και συ για τους βαθμους σκας!
Ουτως ή αλλως στο Μισιγκαν ECCE δεν εχει ΗΡ,Ρ,LP τελικη βαθμολογια.
Ή Ρass ή Fail!
keep walking
Δραστήριο μέλος
Για 1%...
Αν θες μπορεις να μας παραθεσεις το γραφημα σου για να πεισθουν και οι αλλοι.
Αλλα εγω σε πιστευω και πιστευω πως ειναι πολυ μεγαλη αδικια...
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aαα εμας μας ειχαν για γραφιτι...
Ρ ειχα...
γραφιτι ειχα και εγω...και ακριβως το ιδιο θεμα το ειχα κανει και στο φροντιστιριο και στο μισιγκαν περασα με BF (oριακα δηλαδη)
Kostas741
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέτοιο τσεκούρι δεν περίμενα...
Αλλά είμαι και πολύ τυχερός γτ μια άλλη κοπέλα έδωσε και πήρε τους ίδιους βαθμούς με εμένα περιλιπτικά και κόπηκε...
Αυτό σημαίνει ότι στην αναλυτική θα τα πήγα καλύτερα....
Ουφ..
Ασε επεσε μεγαλο τσεκουρι εκεί.
Μεχρι απο απο 1-2 χρονια αυτα τα δυο μερη παραγωγης γραπτου και προφορικου λογου ηταν τα πιο ευκολα και εμπαιναν και πιο ευκολα βαθμοι.
Τωρα δυστυχως το αλλαξαν και αυτο...
Kostas741
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και στα προφορικά μάλιστα δε κόλησα σε κάποιο σημείο.
Μπορεί να μην τα είπα τέλεια αλλά ένα pass το άξιζα.
Μάλιστα στο φροντιστήριο όταν κάναμε practice πάντα έπαιρνα ένα pass.
Και να φανταστείς έδωσα για δοκιμή γτ κανονικά θα πήγαινα του χρόνου αλλά επειδή είχα καλούς βαθμούς το προσπάθησα.
Τώρα πάω για ECPE
Αλλα επειδη ειχα κανει και Advanced φετος και εδωσα και ECCE για καποιους δικους μου λογους ειχα:
Examination: E.C.C.E. MAY 2009
Final: P
P/F: Pass
ORAL: P
LST: LP
GVR: LP
WRI: P
Kαι φαντασου εδινα ταυτοχρονα με το ECCE και 2 Γ1...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.