GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thes
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria90
Δραστήριο μέλος
Αν πατε με το "Δεν θα πέρασω",πως θα περασετε στην τελικη;
Μια εξεταση ειναι!
Δεν θελει αγχος!
Καλη επιτυχία maria90!:no1:
Severous
Νεοφερμένος
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου ηρθαν κι εμενα τα χαρτια, την Δευτερα, Τριτη, δεν θυμαμαι.
6 προφορικα στο κεντρο του Ηρακλειου, και 12 γραπτα σε ενα ξενοδοχειο, στο ιδιο που εδωσαν τα αδερφια μου. :p
Αρχιζω και αγχωνομαι ρε, δεν μπορω αλλο.
Πολλη πιεση, τρακ, πφ, θα αυτοκτονησω.
Καλη επιτυχια σε ολους μας!
(α, μιστερ στρεηντζ πολυ νωρις δεν δινεις? Νοεμβριο?? τι να πω. )
whitegod
Νεοφερμένος
επιτελους μου ηρθε προχτες!!!! απλα δεν ειχα χρονο να μπω στον υπολογιστη.... σορι...! δινω προφορικα 24 νοεμβριου στην ελληνοαμερικανικη ενωση(σε 3 μερες) και γραπτα στις 28 του μηνος στο σειχ σου...(μια εβδομαδα)...κανενας αλλος που συμπιπτουν οι ημερομηνιες με τις δικες μου...??? ουφ!! δεν αντεχωωωωω θα κοπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κολοφαρδε δινεις ελληνοαμερικανικη... και εγω δινω σειχσου στις 12/12 οταν δωσεις γραψε αν δες γραψε την εμπειρια σου απο το σειχ σου..........
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Αυτη τη φορα γραφω στο σωστο τοπικ, ΓΙΕΑ!
Μου ηρθαν κι εμενα τα χαρτια, την Δευτερα, Τριτη, δεν θυμαμαι.
6 προφορικα στο κεντρο του Ηρακλειου, και 12 γραπτα σε ενα ξενοδοχειο, στο ιδιο που εδωσαν τα αδερφια μου. :p
Αρχιζω και αγχωνομαι ρε, δεν μπορω αλλο.
Πολλη πιεση, τρακ, πφ, θα αυτοκτονησω.
Καλη επιτυχια σε ολους μας!
(α, μιστερ στρεηντζ πολυ νωρις δεν δινεις? Νοεμβριο?? τι να πω. )
οχι εγω δινω προφισενσι ρε λουκρητια!!! οχι λοουερ... το προφ ειναι αυτον τον μηνα συνηθως...!!
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Eιπα κι εγω.
Γκουντεν λακεν οπως και να 'χει!
Θα το παρεις, αφου η γουρλου σου ευχομαι καλη επιτυχια..
Σιγουρα πραγματα.
Mr strange
Δραστήριο μέλος
κολοφαρδε δινεις ελληνοαμερικανικη... και εγω δινω σειχσου στις 12/12 οταν δωσεις γραψε αν δες γραψε την εμπειρια σου απο το σειχ σου..........
γτ κωλοφαρδε...??? δεν καταλαβα...!! τι εννοεις???
-----------------------------------------
Ααα, ε πες το ετσι ρε παιδι! :p
Eιπα κι εγω.
Γκουντεν λακεν οπως και να 'χει!
Θα το παρεις, αφου η γουρλου σου ευχομαι καλη επιτυχια..
Σιγουρα πραγματα.
εισαι αληθεια γουρλου????(επειδη τα πιστευω αυτα.....)
whitegod
Νεοφερμένος
γτ κωλοφαρδε...??? δεν καταλαβα...!! τι εννοεις???
-----------------------------------------
εισαι αληθεια γουρλου????(επειδη τα πιστευω αυτα.....)
κολοφαρδε επειδη δινεις στα γραφεια της hau δηλαδη κοντα στο σπιτι μου, ενω εμενα με στελνουνε χαριλαου.
οταν δωσεις ecpe περιγραψε λιγο το μερος να παρω μια ιδεα γτ ποτε δεν εχω παει philipion hotel.
Περιμενουμε απο τα παιδια που θα δωσουν σημερα εντυπωσεις!
Good Luck Guys!:no1:
xrispis
Νεοφερμένος
Σε ποιο παρτ του GVR τα πας καλυτερα.
Αν πχ σου φαινεται δυσκολο το λεξιλογιο κάνεις ολα τα αλλα και αφηνεις για το τελος το λεξιλογιο.Δηλ.ξεκινας απο τα πιο ευκολα για σενα και προχωρας στα πιο δύσκολα αναλόγως με τις δυνατοτητες σου.
Βεβαια υπαρχει και ο τροπος να μοιρασεις 30-40 λεπτα το GV και τα υπολοιπα το R.
Οποιο σε βολευει διαλέγεις!
juste un instant
Επιφανές μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Mr strange
Δραστήριο μέλος
κολοφαρδε επειδη δινεις στα γραφεια της hau δηλαδη κοντα στο σπιτι μου, ενω εμενα με στελνουνε χαριλαου.
οταν δωσεις ecpe περιγραψε λιγο το μερος να παρω μια ιδεα γτ ποτε δεν εχω παει philipion hotel.
α εκει δινεις? οκ! κανενα προβλημα...οταν δωσω και αν ειμαι ακομα ζωντανος..θα σου πω πως ειναι το μερος αν και δεν εχει σημασια....τεσπα... 2 μερες εμειναν για μενα και.........δινω...παιδια κανεις που να εδωσε σημερα???πως υα πηγε??τι του επεσε..??κανενα νεο..??
Αυτο επεσε στον chronis_25 σημερα.
Ντροπη του που δεν το εγραψε εδω...
whitegod
Νεοφερμένος
α εκει δινεις? οκ! κανενα προβλημα...οταν δωσω και αν ειμαι ακομα ζωντανος..θα σου πω πως ειναι το μερος αν και δεν εχει σημασια....τεσπα... 2 μερες εμειναν για μενα και.........δινω...παιδια κανεις που να εδωσε σημερα???πως υα πηγε??τι του επεσε..??κανενα νεο..??
ok man θα περιμενω.!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.