!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
οριστεεε?? μα καλα! μαθαμε οτι περασαμε τον ιουλιο και τα πιστοποιητικα θα'ρθουν δεκεμβρη???!!! μετα απο 5 μηνες??? τεολ πες τιποτα γιατι θα μας τρελανουν οι αμερικανοι μου φαινεται....κανονικα μετα απο 2 μηνες δεν ερχονται??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ξέρω ότι θα σας στενοχωρήσω αλλά εμένα η καθηγήτριά μου μου είπε απο δεκέμβρη μεριά....
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
ξέρω ότι θα σας στενοχωρήσω αλλά εμένα η καθηγήτριά μου μου είπε απο δεκέμβρη μεριά....
μην λες ανοησίες! μου ήρθε γράμμα από την HAU και έλεγε καθαρά ότι παρέλαβε τα πιστοποιητικά Competency και ότι είναι διαθέσιμα! επίσης αν έστελνες την εξουσιοδότηση που ήταν μέσα έλεγε ότι θα στο στείλει το πολύ σε μία βδομάδα. αν πήγαινες φροντιστήριο τότε όλα που προανέφερα δεν ισχύουν!! κάνω ιδιαίτερα και έδωσα ως μεμονωμένος.
Τα πιστοποιητικα ειναι στην Ελλαδα και στα χερια της HAU.
Απο την προηγουμενη Τεταρτη.
Οσοι εστειλαν εξουσιοδοτήσεις απλα περιμενουν να τους ερθει το πιστοποιητικο.
Εμενα μου ηρθε πάντως γιατι την εστειλα με φαξ πολυ πριν μου την στειλουν ταχυδρομικα.
Στελνονται τμηματικα καθε μερα.Εδω παιδια οι ανθρωποι εχουν δίκιο.Ειναι περι τα 90.000 πιστοποιητικα σε ECCE/ECPE...:p
Απλα παιδια υπομονη.Με σειρα προτεραιοτητας δουλευουν και αυτοι.
Αν και οι καθηγητες ειναι αργοσχολοι και δεν στειλουν τις εξουσιοδοτησεις άμεσα τότε πρεπει να περιμενετε.Περσι τα πιστοποιητικα τα λαβανε 11 Οκτωβρη στο φροντιστηριο μου.14 μερες μετα την αποστολη της εξουσιοδοτησης απο αυτους.
Αρα υπομονη...
Μεχρι 15 Οκτωβρη πιστευω πως ολοι θα λαβουν τα πιστοποιητικα τους!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
υπαρχει περιπτωση το δικο μ φροντηστηριο να εστειλε πριν μια βδομαδα πχ κ να του εχουν σταλει τα πιστοποιητικα την τριτη π θα παω να ρωτησω στο φρο μ? ή ν περιμενω μεχρι 15 οκτ?Λοιπον πρωτα απο ολα ηρεμια!
Τα πιστοποιητικα ειναι στην Ελλαδα και στα χερια της HAU.
Απο την προηγουμενη Τεταρτη.
Οσοι εστειλαν εξουσιοδοτήσεις απλα περιμενουν να τους ερθει το πιστοποιητικο.
Εμενα μου ηρθε πάντως γιατι την εστειλα με φαξ πολυ πριν μου την στειλουν ταχυδρομικα.
Στελνονται τμηματικα καθε μερα.Εδω παιδια οι ανθρωποι εχουν δίκιο.Ειναι περι τα 90.000 πιστοποιητικα σε ECCE/ECPE...:p
Απλα παιδια υπομονη.Με σειρα προτεραιοτητας δουλευουν και αυτοι.
Αν και οι καθηγητες ειναι αργοσχολοι και δεν στειλουν τις εξουσιοδοτησεις άμεσα τότε πρεπει να περιμενετε.Περσι τα πιστοποιητικα τα λαβανε 11 Οκτωβρη στο φροντιστηριο μου.14 μερες μετα την αποστολη της εξουσιοδοτησης απο αυτους.
Αρα υπομονη...
Μεχρι 15 Οκτωβρη πιστευω πως ολοι θα λαβουν τα πιστοποιητικα τους!
Ετσι και αλλιως μεσα στον Οκτωβρη 1000% θα το πάρεις!:no1:
-----------------------------------------
Oι εγγραφές για τις εξετασεις ECCE/ECPE November/December 2009 πηραν παραταση μεχρι 09/10/2009!
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε συ δλδ ελεος..ενα χαρτι ειναι..τι θα το κανεις 2-3 μηνες νωριτερα?το σημαντικο ειναι πως το πηρες..γτ τοσο αγχος και βιασυνη να το παρεις νωρις??δε κτλβαινω...επειτα μη λες μετα απο 5 μηνες..γιατι οταν το πηρα εγω μ ειχε ερθει 8 μηνες μετα....οριστεεε?? μα καλα! μαθαμε οτι περασαμε τον ιουλιο και τα πιστοποιητικα θα'ρθουν δεκεμβρη???!!! μετα απο 5 μηνες??? τεολ πες τιποτα γιατι θα μας τρελανουν οι αμερικανοι μου φαινεται....κανονικα μετα απο 2 μηνες δεν ερχονται??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Ρε συ δλδ ελεος..ενα χαρτι ειναι..τι θα το κανεις 2-3 μηνες νωριτερα?το σημαντικο ειναι πως το πηρες..γτ τοσο αγχος και βιασυνη να το παρεις νωρις??δε κτλβαινω...επειτα μη λες μετα απο 5 μηνες..γιατι οταν το πηρα εγω μ ειχε ερθει 8 μηνες μετα....
Έχεις δίκιο!
Ετσι και αλλιως τα πιστοποιητικα βρίσκονται στην HAU και στέλνονται τμηματικα.
Ολα τα πιστοποιητικα μέσα στον Οκτωβριο έχει δρομολογηθεί να αποσταλούν ή να τα παραλαβουν οι υποψηφιοι/φροντιστηρια απο τα γραφεια της HAU σε Αθηνα και Θεσ/νικη!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Κανενας άλλος που να δίνει τωρα τον Νοεμβρη-Δεκέμβρη Michigan?
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις 12 Δεκεμβριου ECCE και στις 19 Εdexcel..
Ντακσει μια ψιλοαγωνια την εχω.. αλλα ντακς..
Καλα τα πηγαιναμε παντα στα Αγγλικα μωρεε, ας μην αγχωνομαστε.
Και τα χαρτια μας τα καταθεσαμε και ολα.. :p
Ουφ!
Λιγο ακομα και μετα.. φρι απο αγγλικα ρε φιλε!
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφου τα πτυχια ειναι εδω στην Ελλαδα!
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Τα προφορικα διαφέρουν απο υποψηφιο σε υποψήφιο!
Eιναι δηλαδή από 21 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2009.
Τα προγραμματα των εξετασεων θα παραληφθουν μέχρι μέσα Νοέμβρη!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.