Dwraaa
Νεοφερμένος
Περάσατε? Αν ναι με πόσο? Αν όχι πού κοπήκατε? Τι σας δυσκόλεψε? Περιμένατε καλύτερα ή χειρότερα αποτελέσματα??
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
προφορικα : HP (πραγματικα δν το περιμενα!!! ημουν σιγουρος για LP και μου ερχεται αυτο!!!. Και το πιο παραλογο ειναι οτι ακουω οτι επεσε μαχαιρι. ΑΚΥΡΟ???!!! η ημουν φαρδος)
gcvr: HP ( μου εφυγε ο χρονος ωστοσο ημουν παρα πολυ καλαπροετοιμασμενος)
listening: P( σχερικα με τα practice test που ειχα κανει τα part 1,2 ηταν πιο ευκολα ενω το part 3 παρα πολυ πιο δυσκολο)
writing: P( δν ξερω που μου εκοψε αλλα το κατανοω Proficiency ειναι!!! Δν θα αντιμετωπισεις προβλημα αμα εχεις κανει προετοιμασια εκτος και να ειναι κουλο το θεμα)
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
είχα:
LIST:bf
WRIT:lp
GVR:bf
ORAL:lp
στο ECCE!
Αλλά αυτή τη χρονιά θα δώσω ALCE και θα προετοιμαστώ καλύτερα γιατί B2 πήρα έτσι κ αλλιώς!!!!!
Το οτι δεν πέρασα οφείλεται στο οτι δεν διάβαζα
Έτσι κ αλλιώς έχω το Pet Cambridge (B1)
και το Edexcel level 3 (London Test Of English)-(B2)
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
προφορικα:high pass
εκθεση:pass
γραπτα:bfaild
-----------------------------------------
πηρα ομως το edexcel!
Dwraaa
Νεοφερμένος
Εγω εδωσα ECPE και περασα με:
προφορικα : HP (πραγματικα δν το περιμενα!!! ημουν σιγουρος για LP και μου ερχεται αυτο!!!. Και το πιο παραλογο ειναι οτι ακουω οτι επεσε μαχαιρι. ΑΚΥΡΟ???!!! η ημουν φαρδος)
gcvr: HP ( μου εφυγε ο χρονος ωστοσο ημουν παρα πολυ καλαπροετοιμασμενος)
listening: P( σχερικα με τα practice test που ειχα κανει τα part 1,2 ηταν πιο ευκολα ενω το part 3 παρα πολυ πιο δυσκολο)
writing: P( δν ξερω που μου εκοψε αλλα το κατανοω Proficiency ειναι!!! Δν θα αντιμετωπισεις προβλημα αμα εχεις κανει προετοιμασια εκτος και να ειναι κουλο το θεμα)
βασικά κ εγώ έδωσα τ ecpe κ τ πήρα με pass
είχα hp σε gcvr κ listening, p στ speaking κ lp στ writing
ήμουν σίγουρη πως στ listening είχα lp, τ πολύ p αλλά τελικά είχα hp φαντάσου
το τρίτο μέρος του ήταν όντως παλούκι κ δν μπορούσα ν συγκεντρωθώ
έδινα στις 9 τ πρωί
μάλλον ν φανταστώ δίναμε το ίδιο... χαρτί
ένας φίλος μου π έδινε στη 1 κ μισή είχε καλό listening αλλά δύσκολη έκθεση
άλλοι φίλοι μου (πιο πολλοι) π δίναν ecce δν είχαν κάποιο πρόβλημα, σχεδόν όλοι πέρασαν
Ιδου:
Exam Results
Examination: E.C.C.E. MAY 2009
Final: P
P/F: Pass
ORAL: P
LST: LP
GVR: LP
WRI: P
Eυχαριστημενος ειμαι απο τους βαθμούς αν και περιμενα κατι καλυτερο έχοντας και 2 Γ1.Αλλα δεν ειμαι αχαριστος...
gpetrakis
Νεοφερμένος
Τα αποτελέσματα:
Final: F
P/F: Fail
ORAL: HP
LST: F
GCRV: HP
WRI: HP
Έδινα κι εγώ το Μάιο ECPE και κόπηκα.
Τα αποτελέσματα:
Πωπω!
Τι βαθμολογια ειναι αυτη ρε συ.
Πολυ κριμα ρε συ ειναι πολυ μεγαλη ατυχια.
Θα ξαναδωσεις τον Νοεμβρη;
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έδινα κι εγώ το Μάιο ECPE και κόπηκα.
Τα αποτελέσματα:
Κανονικά εσύ δεν έπρεπε να σε περάσουν??:iagree:
TopTop
Νεοφερμένος
Final: P
P/F: Pass
ORAL: P
LST: P
WRI: LP
Και περασα και το CPE με C.
Κανονικά εσύ δεν έπρεπε να σε περάσουν??:iagree:
Oχι καθως ειχε F.
Αν ειχε BF θα περνούσε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
ORAL-High Pass
GVR -High Pass
Listening-High Pass
Writing- Low Pass
All in all είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. επίσης στο fce πήρα A!
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται.
3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι.
Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ.
Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1:
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερώτηση, πότε μπορούμε να ζητήσουμε τα χαρτιά πιστοποίησης (τα πτυχία δηλαδή!);
Τα πιστοποιητικα θα τα παραλαβει η HAU στις 15/09 περιπου αρα απο τελη Σεπτεμβρη θα μπορεσεις να το παραλαβεις απο τα γραφεια της ή να στο στείλουν!
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά είσαι κορυφή! Να το κοιτάξεις πάντως γιατί φαίνεται πως έχεις πολύ μεγάλη κλίση..!!Συγχαρητηρια.
Τα πιστοποιητικα θα τα παραλαβει η HAU στις 15/09 περιπου αρα απο τελη Σεπτεμβρη θα μπορεσεις να το παραλαβεις απο τα γραφεια της ή να στο στείλουν!
Ααα και κάτι σχετικοασχετο.
Το Cambridge στο FCE φετος στη Ελλαδα ειχε ποσοστο επιτυχιας 65.1%!
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια!:no1:
Ααα και κάτι σχετικοασχετο.
Το Cambridge στο FCE φετος στη Ελλαδα ειχε ποσοστο επιτυχιας 65.1%!
Παιδιά ο Τεο τραβάει τα μαλλιά του απο την στιγμή που το άκουσε...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.