LST: HP
LST Score: 845
GCRV: HP
GCRV Score: 1000
WRI: P
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γραμματική: Bridging the Gap (1 βιβλίο με θεωρία και ασκήσεις+1 βιβλίο με πολλέεες ασκήσεις+1 companion - εκδ. litera)
Έκθεση: Successful Writing (1 βιβλίο. πολύ καλό! Είτε για ecpe είτε για fce. Γεματό εκφράσεις, βοηθάει και στο speaking. - εκδ. Express Publishing)
όλη τη σειρά Upstream (s/b, w/b, companion - εκδ. express publishing) αλλά αυτά ήταν για cambridge (δεν έδωσα αλλά η καθηγήτρια μάς τα δίδασκε για extra εξάσκηση)
Κι ένα βιβλίο με 15 tests, της Sylvia Kar. 15 ECPE Tests by SylviaKar λέγεται. Καλό. Έχει και τα 4 parts μέσα και μοιάζει αρκετά με αυτά που βάζουν στις εξετάσεις. Αλλά αυτή τη φορά θα προτιμήσω κάτι πιο δύσκολο (αν κάνω μόνη μου προσπάθεια για δεύτερη φορά και όχι σε φροντιστήριο). Επίσης, το φροντιστήριο έδινε κιλά με φωτοτυπίες (gcvr, writing, expressions, etc. θεωρία+ασκήσεις). Θα ξαναδώσεις Νοέμβρη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Final: P
ORAL: P
LST: HP
LST Score: 915
GCRV: P
GCRV Score: 765
WRI: LP
οταν ειχα βγει απο την αιθουσα,ελεγα αντε το Νοέμβριο παλι...αλλα ευτυχώς ολα πηγαν ,μια χαρα
marelpol
Νεοφερμένος
Να είσαι σίγουρη πως πολλοί κόπηκαν και απλά αποφεύγουν να το πουν . Εσύ πάντως μην κάθεσαι και σκας ! Θα ξαναδώσεις τον Νοέμβρη και θα το πάρειςΜονο εγω κοπηκα?? :Ρ
domigr
Νεοφερμένος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Σεπτέμβρη με Οκτώβρη.παιδια ποτε περιπου θα μπορεσουμε να παμε να παρουμε τα διπλωματα??
Αν και πιο πιθανά το κόβω και για λίγο πιο μετά μιας και που τον Οκτώβρη θα΄ναι οι δηλώσεις για τους εξεταζόμενους του Νοέμβρη..
domigr
Νεοφερμένος
Iron
Νεοφερμένος
Final: P
ORAL: LP
LST: BF
LST Score: 635
GCRV: LP
GCRV Score: 655
WRI: LP
papas
Διάσημο μέλος
@Maria90 ναι!
Γραμματική: Bridging the Gap (1 βιβλίο με θεωρία και ασκήσεις+1 βιβλίο με πολλέεες ασκήσεις+1 companion - εκδ. litera)
Έκθεση: Successful Writing (1 βιβλίο. πολύ καλό! Είτε για ecpe είτε για fce. Γεματό εκφράσεις, βοηθάει και στο speaking. - εκδ. Express Publishing)
όλη τη σειρά Upstream (s/b, w/b, companion - εκδ. express publishing) αλλά αυτά ήταν για cambridge (δεν έδωσα αλλά η καθηγήτρια μάς τα δίδασκε για extra εξάσκηση)
Κι ένα βιβλίο με 15 tests, της Sylvia Kar. 15 ECPE Tests by SylviaKar λέγεται. Καλό. Έχει και τα 4 parts μέσα και μοιάζει αρκετά με αυτά που βάζουν στις εξετάσεις. Αλλά αυτή τη φορά θα προτιμήσω κάτι πιο δύσκολο (αν κάνω μόνη μου προσπάθεια για δεύτερη φορά και όχι σε φροντιστήριο). Επίσης, το φροντιστήριο έδινε κιλά με φωτοτυπίες (gcvr, writing, expressions, etc. θεωρία+ασκήσεις). Θα ξαναδώσεις Νοέμβρη;
Προσωπικά, στο φροντιστήριο, μας έκαναν προετοιμασία για το Cambridge, αλλά το βιβλίο που κάναμε μας κάλυπτε και για το Michigan.
Proficiency Masterclass, by Oxford University Press.
Είναι ένα απ' τα δύσκολα βιβλία για proficiency, αλλά άπαξ και μάθεις τι λέει μέσα, πας στο Michigan ''τουρίστας'', γιατί σ' έχει σκίσει σε όλα τα κομμάτια και είσαι έτοιμος ακόμα και για το πιο UFO ερώτημα του Michigan.
Και το μυστικό, για να βγάλεις, το Michigan είναι ένα: πακετάκια. Μαθαίνεις πακετάκια λέξεων (πχ. ποιες λέξεις colloca-ρουν με τι, σταντέ εκφράσεις), γραμματικών φαινομένων και είσαι έτοιμος για την εξέταση.
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα αποτελεσματα ελεγαν Final: "Pass" αν και ειχα "LP - P - LP - LP"
Για οσους γνωριζουν και εχουν ειδη πτυχιο ... μπορει να ανεβασει φωτογραφια του πτυχιου η εστω να μας πει λιγο τι λεει εμενα 8α λεει οτι ειχα ενα Pass και 3 Low Pass ..
Τελος το πτυχιο ποτε ερχετε περιπου και απο που θα το παρω γιατι ο καθηγητης που μου εκανε μαθημα λειπει στο εξωτερικο για δουλιες και γυρναει τα χριστουγενα ...?
linoub
Νεοφερμένος
Παιδια και εγω στο τσακ αν και πιστευα θα κοβομουνα παλι καλα αν και με το καθηγητη μου επερνα πολυ καλητερους βαθμους .. δεν βαριεσε
Τα αποτελεσματα ελεγαν Final: "Pass" αν και ειχα "LP - P - LP - LP"
Για οσους γνωριζουν και εχουν ειδη πτυχιο ... μπορει να ανεβασει φωτογραφια του πτυχιου η εστω να μας πει λιγο τι λεει εμενα 8α λεει οτι ειχα ενα Pass και 3 Low Pass ..
Τελος το πτυχιο ποτε ερχετε περιπου και απο που θα το παρω γιατι ο καθηγητης που μου εκανε μαθημα λειπει στο εξωτερικο για δουλιες και γυρναει τα χριστουγενα ...?
Καλε οχι το πτυχιο λεει μονο οτι εχεις παρει λοουερ προφισενσι και εχει μια ασημενια η χρυση σφραγιδα αντιστοιχα που και καλα ειναι το αυθεντικο; ) δεν λεει αναλυτικα βαθμους ( μονο στο κεμπριτζ γραφει ας πουμε a b ή c)....και απο οσο θυμαμαι εγω το ειχα παρει γυρω στα τελη νοεμβριου τωρα στο απο που ακριβως θα το παρεις δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εμενα μου το εστειλαν απο το φροντιστηριο που ημουν
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσο για το πτυχιο ελπιζω να μου το στειλουν σπιτι χαχα
Κατι ασχετο .. απο οτι ειδα στο προφιλ σου εδεινες πανελληνιες, πως τα πειγες?
linoub
Νεοφερμένος
Α χαχα παλι καλα δηλαδη ... ευχαριστω για την απαντηση σου
Οσο για το πτυχειο ελπιζω να μου το στειλουν σπιτι χαχα
Κατι ασχετο .. απο οτι ειδα στο προφιλ σου εδεινες πανελληνιες, πως τα πειγες?
Οχι οσο περιμενα αλλα ευτυχως αμα δεν ανεβουν οι βασεις δηλαδη περναω στη σχολη που θελω. .(φυσικο)
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Maria.Bb
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα
Πως τα πήγες τις 2 φορές που έδωσες ?
Maria.Bb
Νεοφερμένος
και τς δυο φορές κοπηκα για πολύ λίγο.. Την πρώτη στ gcvr και τώρα στ listening
Maria.Bb
Νεοφερμένος
επίσης να σου πω ότι και εγώ την πρώτη φορά είχα πρόβλημα με το listening...εκεί κόπηκα τον Νοέμβριο αλλά το παν είναι την μέρα των εξετάσεων να μην "τα χάσεις"...και πολύ εξασκηση απ την πλευρά σου...κάνε πολλά τεστακια με listening..και γραμματική πάρε το ECPE TOY GRIVA ένα μπλε...έχει αρκετούς ιδιωματισμούς που φέτος έπεσαν στην γραμματική..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.