και εμένα ακόμα να με πάρουν τηλ.....Ξεκολλα οχι! Μαλλον ακομη δε θα ειδαν οτι βγηκαν
αύριο εμεισ θα μπορούμε να τα δούμε στισ 9 το πρωί ή απο τις 12 το βράδι και μετά???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria.Bb
Νεοφερμένος
SP: LP
WR: LP
GCVR: P
LIST: FAIL!
αν κόπημα οριακά στο listening.. τζιζαςκ
(εκτός θέματος τώρα) Έδινα πρώτη φορά και χωρίς advance, σκέφτομαι να δώσω ξανά το Νοέμβρη. Λέτε να πάω ξανά φροντ. ή μόνη μου; (εξαρτάται και από το μαθητή, βεβαίως-βεβαίως..)
ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
Εγώ έδινα δεύτερη φορά τώρα και κόπηκα οριακό στο listening.. η γνώμη μ είναι πως αν το προβλημά σου είναι το ακουστικό μέρος μπορείς να κατεβάζεις σειρές και ταινίες απο το ιντερνετ και να εξασκήσε.. αλλα αν νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα με την γραμματική κι αυτά πήγαινε φρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos
Δραστήριο μέλος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
και ναι με ψαρωσες!!!!!!!!
Είχες μείνει λίγο "κόκκαλο" μπροστά στην οθόνη ε; χααχχαχαχα
maria90
Δραστήριο μέλος
Είχες μείνει λίγο "κόκκαλο" μπροστά στην οθόνη ε; χααχχαχαχα
και ανοιχτο στομα και γουρλωμενα ματια παρακαλω!
yellowsoldier
Νεοφερμένος
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
yellowsoldier
Νεοφερμένος
Examination: ECPE MAY 2013
Final: P
ORAL: LP
LST: LP
LST Score: 670
GCRV: LP
GCRV Score: 710
WRI: LP
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations
EΘερμά συγχαρητήρια!
Ευχαριστω αδερφε εφυγε ενα βαρος απο πανω μου!
Εγω ελεγα οτι και ενα D να εχω δεν με ενοιαζε αρκει να το επαιρνα και τελικα το πηρα με B και εκεινη την μερα 19 Μαιου εδωσα τα γραπτα με 38.5 πυρετο και μετα πηγα κατευθειαν νοσοκομειο γιατι ψηνομουν. Για αυτο λοιπον ειναι μια δικαιωση για εμενα.Αγωνιαααα ρε. Yellowsoldier πώς τα ειχες παει? το περιμενες? Συγχαρητηρια!!!!!!
aliki89
Νεοφερμένος
Ακούστε βλακεία, μια συμμαθήτριά μου στα αγγλικά δεν το πήρε για ΜΙΑ απάντηση!!! Πολύ χαζομάρα τους αυτό, να αφήνουν παιδιά για μια απάντηση.
yellowsoldier
Νεοφερμένος
ναι ρε ποιος πολυ νοιαζεται για τους βαθμους? το πτυχιο να παρουμε στα πτυχια σε ξενες γλωσσες ειδικα ecpe δεν φαινεται αν το παρεις με b η με c εκτος αν το παρεις με A συγχαρητηριαα!!! ειμαι πολυ χαρουμενος σημεραΠηρα και εγω το ECPE παιδια! Βαθμοι απο οτι μου ειπε η καθηγητρια οχι πολυ ηψηλοι , αλλα το πηρα αυτο με νοιαζει
nobody cares αρκει που το περασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και εγω το πηραααα Σε ολα low pass αλλα who cares
το*και εγω Μαρια εδωσα περυσι ecce και φετος ecpe χωρις advance και καλυψα 2 χρονια σε 1 αλλα τω πηρα PASS
Δημήτρης Τσ.
Νεοφερμένος
SP: LP
WR: LP
GCVR: P
LIST: FAIL!
αν κόπημα οριακά στο listening.. τζιζαςκ
(εκτός θέματος τώρα) Έδινα πρώτη φορά και χωρίς advance, σκέφτομαι να δώσω ξανά το Νοέμβρη. Λέτε να πάω ξανά φροντ. ή μόνη μου; (εξαρτάται και από το μαθητή, βεβαίως-βεβαίως..)
ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
Εγω προτεινω μονη σου
Για το listening κατεβασε ταινειες και σειρες με αγγλικους ή καθολου υποτιτλους..
Εγω αυτο εκανα και πηρα 900/1000
Good luck
Examination: ECPE MAY 2013
Final: P
ORAL: LP
LST: BF
LST Score: 630
GCRV: P
GCRV Score: 780
WRI: P
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Congrats σε ολους μας!!! Και σε οσους δν τ πηραν! Αρκει που προσπαθησατε!!
Niki d
Νεοφερμένος
Από πότε δίνουν ακριβές σκορ σε lst και gcvr; Στο listening τις δίνουν τις ερωτήσεις στο τρίτο μέρος; :p
Ναι τις δίνουν. Παλιά δεν τις έδιναν!
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
yellowsoldier
Νεοφερμένος
ναιΑπό πότε δίνουν ακριβές σκορ σε lst και gcvr; Στο listening τις δίνουν τις ερωτήσεις στο τρίτο μέρος; :p
Tribbiani
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.