Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μα 300 λέξεις δεν ζητάει ούτως η άλλως;
Εγώ το βιβλίο που κάνω ζητάει γύρω στις 300.250 ζητάει
Αλλά εμένα μου φαίνονται λίγες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Το αντίστοιχο αμερικάνικο του IELTS είναι το TOEFL.Το IELTS είναι το βρετανικό για μεταπτυχιακά κλπ κλπ το αντίστοιχο αμερικάνικο είναι το ΤΟΕΙC.
Το TOEIC είναι το αμερικάνικο επαγγελματικό πτυχίο, με αντίστοιχο βρετανικό το BULATS.
Από μια ματιά δεν μπορείς να κρίνεις γιατί το IELTS είναι μία εξέταση για όλα τα επίπεδα. Δηλαδή είτε πας να δώσεις για επίπεδο B2 είτε για C2, την ίδια εξέταση δίνεις. Είναι όμως πολύ δύσκολο να πιάσεις πάνω από 7.5 στο IELTS (με άριστα το 9). Για να καταλάβεις, η διαφορά του 8.5 από το 9 είναι μόλις δύο λάθη.Από μία γρήγορη ματιά που έριξα σε'να βιβλίο με τεστ για το IELTS δε θα το χαρακτήριζα δύσκολο.
Τα βιβλία του IELTS κυκλοφορούν σε διάφορα επίπεδα. Η δυσκολία του IELTS είναι στη λεπτομέρεια (ένα μικρό ορθογραφικό μπορεί να σου στοιχίσει βαθμό στο listening) και στη θεματολογία. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται σε τι επίπεδο αποβλέπεις. Κάποιος που δίνει IELTS για να πάρει 6 έχει εντελώς άλλο βαθμό δυσκολίας από κάποιον που χρειάζεται 7.5 ή 8 ή 9Έχεις δώσει IELTS; Επειδή το δίνει ο αδερφός μου, έχω ρίξει μια ματια στα βιβλία του και μου φαίνεται πιο εύκολο
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η διαφορά TOEIC και TOEFL ποια είναι;Το αντίστοιχο αμερικάνικο του IELTS είναι το TOEFL.
Το TOEIC είναι το αμερικάνικο επαγγελματικό πτυχίο, με αντίστοιχο βρετανικό το BULATS
Από μια ματιά δεν μπορείς να κρίνεις γιατί το IELTS είναι μία εξέταση για όλα τα επίπεδα. Δηλαδή είτε πας να δώσεις για επίπεδο B2 είτε για C2, την ίδια εξέταση δίνεις. Είναι όμως πολύ δύσκολο να πιάσεις πάνω από 7.5 στο IELTS (με άριστα το 9). Για να καταλάβεις, η διαφορά του 8.5 από το 9 είναι μόλις δύο λάθη.
Εγώ στην αρχή μόλις είδα το τεστ σκέφτηκα ότι ήταν ιδέα μου και πως ανεβαίνει σιγά σιγά ο βαθμός δυσκολίας του.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
To Listening και το Reading του IELTS είναι διαβαθμισμένα. Το πρώτο ακουστικό/κείμενο είναι εύκολο, το δεύτερο πιο δύσκολο, το τρίτο ακόμα πιο δύσκολο.
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω...χαχαχα παρόλο που έχω περάσει κάθε τεστ που έκανα, φοβάμαι ότι ο παράγοντας άγχους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο!τι λέτε???
Roulaki teacher
Νεοφερμένος
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
13:00 μπαίνουμε εμείς
Δεν ξέρω...χαχαχα παρόλο που έχω περάσει κάθε τεστ που έκανα, φοβάμαι ότι ο παράγοντας άγχους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο!τι λέτε???
Εμείς 13.30...Μην αγχώνεσαι.Δεν είναι τίποτα αν έχεις διαβάσει καλά...
rafaa
Νεοφερμένος
rafaa
Νεοφερμένος
αυτο το θεμα ηταν για letter
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μα στο ECCE σχεδόν πάντα Letter πέφτει και δη Letter to the editorrafaa σε υπερ ευχαριστω με σωζεις! εχω φοβερο αγχος!
Εγώ από τα 25 practice tests που είχα γράψει μόνο σε ένα έτυχα να μην είναι σε εκδότη και να είναι σε φίλο΄.
Μην αγχώνεσαι είναι εύκολα.
Εγώ Lower έδινα φέτος το χειμώνα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
thanks! αληθεια ενα θεμα ειναι για ολους η πολλα διαφορετικα;τωρα αγχωθηκα περισσοτερο
Όχι καλέ.
ECCE δε δίνεις;
Σας δίνουν δύο επιλογές και γράφεις μία από τις δύο (όποια θες εσύ)
Απλώς η μία θα΄ναι letter και η άλλη essay.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ναι καλέ. Το ίδιο θα΄χετε.ναι ecce και θα γραψω το γραμμα απλα ηθελα να ξερω αν ολοι εχουν το ιδιο θεμε στο γραμμα π.χ το ζωολογικο κηπο που ειπε η rafaa
Α,πολύ καλά θα κάνεις να γράψεις το γράμμα. Θα τελειώσεις μέσα στο χρόνο σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.