Darklord
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ανίτα Κλήμη
Νεοφερμένος
To φροντιστήριο είναι στο Κερατσίνι. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Αν μπορείς, προσπάθησε να μιλήσεις με την υπεύθυνη των φροντιστηρίων. Ξέρεις ποια είναι. Ας μη γράφουμε ονόματα.[/qu
Ναι ναι παιρνω τωρα και σας ενημερωνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darklord
Νεοφερμένος
Ανίτα Κλήμη
Νεοφερμένος
To φροντιστήριο είναι στο Κερατσίνι. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Αν μπορείς, προσπάθησε να μιλήσεις με την υπεύθυνη των φροντιστηρίων. Ξέρεις ποια είναι. Ας μη γράφουμε ονόματα.[/qu
Μόλις μίλησα και με Αθήνα και με Θεσ/νίκη και με διαβεβαιώνουν ότι δεν εχουν τα αποτελέσματα.
Ισχυρίζονται για την επόμενη εβδομάδα και μετα απο πίεση ειπαν απο μερα σε μερα.
Τωρα τι να πω δεν ξερω
EFL Cyclades
Νεοφερμένος
Darklord
Νεοφερμένος
ΟΚ. Προφανώς εγώ πιστεύω την ανιψιά μου. Δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα. Μήπως κάποια φροντιστήρια έχουν "ιδιαίτερη" μεταχείριση; Τι να πω. Δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο. Ήμουν βέβαιος ότι θα μας έβγαζαν τρελούς.
Δεν μπορείτε να πάρετε ένα τηλ. στο συγκεκριμένο φροντιστήριο και να ρωτήσετε από που το ξέρουν;
Ανίτα Κλήμη
Νεοφερμένος
ΟΚ. Προφανώς εγώ πιστεύω την ανιψιά μου. Δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα. Μήπως κάποια φροντιστήρια έχουν "ιδιαίτερη" μεταχείριση; Τι να πω. Δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο. Ήμουν βέβαιος ότι θα μας έβγαζαν τρελούς.
Θαμπορουσα να σου απαντησω σε αυτο γιατι για καναδυο χρονια παρακουθουσα το transation course στην hau θεσ/νικης και ..
αλλα δεν νομιζω οτι μπορω να τα πω εδω
x@r#s
Νεοφερμένος
EFL Cyclades
Νεοφερμένος
EFL Cyclades
Νεοφερμένος
Δεν μπορείτε να πάρετε ένα τηλ. στο συγκεκριμένο φροντιστήριο και να ρωτήσετε από που το ξέρουν;
Σιγά μη μου πουν.
Darklord
Νεοφερμένος
EFL Cyclades
Νεοφερμένος
Α ρε Τρωκτικό που τους χρειάζεται... Να κάνουμε καταγγελία και να ψάχνονται...
Όχι ακόμα. Θα μάθω 1000% αν το έχει πάρει, για να εξαλείψω την πιθανότητα να μας δουλεύει η ανιψιά, αν και -όπως είπα- δεν το πιστεύω. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί να μας δουλεύει η HAU. Θα σας πω αύριο το μεσημέρι.
Ανίτα Κλήμη
Νεοφερμένος
Όχι ακόμα. Θα μάθω 1000% αν το έχει πάρει, για να εξαλείψω την πιθανότητα να μας δουλεύει η ανιψιά, αν και -όπως είπα- δεν το πιστεύω. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί να μας δουλεύει η HAU. Θα σας πω αύριο το μεσημέρι.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται αμεσα το τρωκτικο
Ας τσεκαρει ο Efl πρωτα να δουμε τι εγινε και μετα βλεπουμε.
Μηπως εδωσε και CPE και αργησε να τους τα ανακοινωσει η καθηγητρια?
Συμβαινουν και αυτα
themis.eft
Νεοφερμένος
Θα πρότεινα ηρεμία και ειρήνη! Δεν έγινε και τίποτα για μία μέρα. Κι εγώ έδωσα, και μάλιστα δεύτερη φορα.
Καταλαβαίνω ότι εσείς που αγχώνεστε έχετε καλές πιθανότητες να το πάρετε γι' αυτό και αγχώνεστε. Αν δεν είχατε, δεν θα μπαίνατε καν στο site κάθε 2 λεπτα πατώντας refresh.
Επειδή τυχαίνει να είμαι μεγαλύτερη και εργαζόμενη, πραγματικά έχετε να τραβήξετε αυτή την αναμονή των αποτελεσμάτων ξέρετε πόσες φορές? Δεν έχετε ιδέα. Και θα υπάρξουν και στιγμές που θα έχετε βαρεθεί να αγχώνεστε και θα λέτε δεν πάμε για κανένα μπανάκι στο νησί (για εσένα από τη Σύρο το λέω) - σιγά μην σκάσουμε, κόπηκα δεν κόπηκα, ό,τι ήταν να γίνει έγινε στις 9 του Μάη.
Ανήκω κι εγώ στους αγχωμένους αλλά με ηρεμία...μια μέρα δεν βλάπτει. Ούτε μια βδομάδα. Προσωπικά δεν ξέρω ποιος θα θελε παραμονή καλοκαιρινού Σαββατοκύριακου να πάρει καμιά ανεπιθύμητη απάντηση και άντε πείσε τους γονείς να σου χαμογελάσουν και να ξαναπληρώσουν για να ξαναδώσεις.
Οπλιστείτε με υπομονή, γιατί οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε δώσει ακόμα πανελλήνιες. Εκεί να δείτε άγχη!
Next week λοιπόν, για να χουμε καλό σκ!
ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο Cambridge με μόνο 5 ευρώ παραπάνω σέβονται τον υποψήφιο και έβγαλαν τα αποτελέσματα 2 Ιουλίου και ας έγιναν οι εξετάσεις αργότερα, και ας έχουν να διορθώσουν με το χέρι χίλια δύο πράγματα, και ας έχουν παγκοσμίως 3,000,000 υποψηφίους το χρόνο. Αν συνεχίσει έτσι η HAU, .... Τουλάχιστον εμένα με έχει κατανευριάσει. Αυτή χάνει πάντως. Για παράδειγμα η μάνα μου που θέλει να δώσει το Proficiency (νωρίς το θυμήθηκε ) θα της πω να δώσει το Cambridge. Δεν θα την αφήσω να δώσει Michigan για να οικονομήσει η HAU και άλλα 180 ευρώ για αυτή την εξαιρετική όπως ξαναείπα εξυπηρέτηση.
alexis1468
Νεοφερμένος
pupsi
Νεοφερμένος
mariathess
Νεοφερμένος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.