theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
Λοιπον σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια.Κάνω ότι μπορώ!
Τωρα για το τι θα δωσεις ειναι πραγματικα στο χερι σου.Εδωσα φετος και CPE Cambridge και ECPE Michigan.Στο πρωτο κοπηκα με 57%.Το δευτερο αναμενω αποτελεσματα.Αν πας 1η Λυκειου φετος θα σου ελεγα να συνεχισεις μιας και δεν ειναι και τοσο δυσκολη ταξη.Ας πας 2α ξεχασε το.Το δινεις και πιο μετα.Γνωμη μου ειναι πως αν κατσεις και στρωθεις και διαβασεις μπορεις να τα πετυχεις και τα 2 σε ενα χρόνο.Το Μισιγκαν βεβαια κακα τα ψεμματα ειναι πιο εφικτος στόχος.Στο Κεμπριτζ τα χα παίξει απο τις πολλες ώρες εξετασης και τα χα παρατησει μετα απο ενα σημειο.Θελει να βάλεις πείσμα πάντως και τιποτα δεν ειναι ανεφικτο.Πρεπει να βαλεις στοχους και μετα σιγουρα θα τους επιτυχεις.Και σημασια δεν ειναι μόνο να φτασεις στο στοχο σου αλλα να κανεις το ταξίδι για να φτασεις στην Ιθακη!Γιατι το ταξίδι ειναι κάτι μαγικο!
Για οτιδηποτε θές ρώτα!
εγω παντως εδωσα φετος που πηγαινα 2 λυκειου και αναμενω αποτελεσματα...καταφερα να αριστευσω στο σχολειο τωρα για το ecpe περιμενω αποτελεσματα !!!ΑΝ εχει θεληση θα τα καταφερει και στη δευτερα...διαφορετικα να συγκεντρωθει στο σχολειο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΓ: Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!
Kαλη υπομονη ως τότε!
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
prisila
Νεοφερμένος
Και εγω 2α λυκειου ημουν φετος, εδωσα michigan, edexcel και στο σχολειο τα πηγα τελεια και στα φροντιστηρια μου!
Απλως θελει υπομονη και να σκεφτεσαι συνεχεια τον στοχο σου για να τα καταφερεις!
Σκεψου πως ετσι, μολις τελειωσεις το λυκειο θα εισαι απολυτα καλυμμενος! Ξερω πολλα παιδια που λεγανε πως θα το δωσουν μετα το λυκειο, αλλα με τετοια κουραση και πλεον με την φοιτητικη ζωη ουτε καν το σκεφτονται!
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγχαρητήρια στα παιδιά που το πήραν, αλλά να μην στεναχωριούνται οι υπόλοιποι. Δεν είναι το πάν, και δεν χρειάζεται σε τόσο μικρή ηλικία. Έχετε καιρό να ξαναπροσπαθήσετε - μην απελπίζεστε για ένα χαρτί.
rozer56
Νεοφερμένος
+1 νόμιζα ότι έφτεγε μόνο ο broswer μΡε παιδιά γιατί βάζουν τις διαφημίσεις πάνω στα ποστ; Δε μπορούμε να δούμε τι γράφουν οι άλλοι!
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανίτα Κλήμη
Νεοφερμένος
TeRiS55
Νεοφερμένος
Λοιπόν,έχουμε και λέμε
GVR: LP
LISTENING: LP
WRITING: LP
SPEAKING: P
kosmaverik
Νεοφερμένος
Οι του ECPE, πήγαμε στο Finished, ή ακόμα; :/
+1 νόμιζα ότι έφτεγε μόνο ο broswer μ
Οι δικοί μου είναι ακόμα στο confirmed παντως
Χαχα απαντάω σε όλους μαζί! Τέλος πάντων, προς τον AntGuRu και την κα Ανίτα Κλήμη, το σύστημα όπου οι μαθητές πάνε στο Finished πριν ανέβουν τα αποτελέσματα το έκοψε η HAU, και μένουν στο Confirmed μέχρι και να ανεβάσουν τα αποτελέσματα! Το γιατί το κάνουν αυτό δεν το ξέρω...Το πέρασα κι εγώ!!!
Λοιπόν,έχουμε και λέμε
GVR: LP
LISTENING: LP
WRITING: LP
SPEAKING: P
Προς τον rozer56, κι εγώ νόμιζα ότι έφταιγαν τα πολλά πρόσθετα που έχω βάλει στον Firefox! Έκανα τόπικ στο χώρο με τα bugs κι ελπίζω να απαντήσουν!
Προς τον TeRiS55, συγχαρητήρια!!! Υποθέτω ότι θα προχωρήσεις και για Advanced/ECPE;
Χρυσανθουλα
Νεοφερμένος
GVR LP
LISTENING LP
WRITING LP
SPEAKING HP.
Επιτρεψτε μου ομως να εκφρασω την απορια μου για την εκθεση. Περιμενα καλυτερο βαθμο, τοσο στο speaking οσο και στην εκθεση μπορω να πω οτι ειχα εξισου την ιδια καλη αποδωση. Ενταξη ενα τριμηνο ασχοληθηκα ολο και ολο με τα αγγλικα, αλλα μου κανει εντυπωση η διαφορα αυτη στη βαθμολογια!!
Συγχαρητηρια σε ολους ανεξαρτητως αποτελεσματος, αξιζε η εμπειρια και η προσπαθεια πιστευω, θα ηθελα πολυυυυ να συνεχισω, αλλα δεν εχω τον χρονο που απαιτειται.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρα όσοι δεν έδωσαν μεμονωμένοι και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με το φροντιστήριο ας κάνουν υπομονή με αυτή τη χαζή πολιτική της hau μέχρι την Πέμπτη...
FregMar
Νεοφερμένος
rozer56
Νεοφερμένος
χαχα, και η κυρία μ σε κανένα απο τα 4 τηλέφωνα δεν απαντάει ...μάλλον θα μιλήσω με την κόρη τηςπω πω .. Να ξες ότι έχουν βγει και να μην μπορείς να τα δεις !!!! :O
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.