Δηλαδη τι εικονα δημιουργουν ετσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και μένα μου είπαν από δευτέρα. Οπότε τι θα πιστέψουμε; Έλεος...!
το "από δευτέρα" πότε έγινε απάντηση? δλδ από δευτέρα θα ξέρουνε? αφού ο φίλος από πάνω ανέφερε ότι στην Αμερική του είπαν ότι τα έχουν στείλει. Έχουνε γίνει γελοίοι. Ακου εκεί .. απο δευτέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασικα και Δευτερα που ειναι 26 ενταξει μου φαινεται σχετικα καλη ημερομηνια.Αλλα αν το τραβηξουνε κιαλλο δηλαδη γινονται γελοιοι.Και παραδεχονται πως δεν εχουν τα αποτελεσματα.Ενω δεν ξερουν μετα απο λιγη πιεση μου ελιπως πως ίσως τα επεξεργαζονται.Αυτη η σιγουρια θα τους φάει πάντως ρε παιδια.Αν ειστε καθηγητες καντε κατι γιατι η κατασταση εχει φτασει εκτος ελεγχου.Στειλτε εστω ενα μέιλ.Δεν γινετε να πεφτει τετοια κοροιδία.
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
chrisakis
Νεοφερμένος
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι παράνομο...Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε.παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU?
Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα.
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
ceteris paribus
Νεοφερμένος
οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε...
Johnny15
Επιφανές μέλος
eleni1995
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.