τα αποτελεσματα στο internet θα βγουν μεθαυριο ενω αυριο τα
αποτελεσματα θα τα ξερουν μονο τα φροντιστηρια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kosmaverik
Νεοφερμένος
Σε λιγότερο από 10 ώρες (10:00 π.μ. δηλαδή) θα έχουν ανέβει σίγουρα στο site της HAU (ORFEAS)...Τώρα δεν είμαι σίγουρος για το αν θα μπορούν να τα δουν μόνο τα φροντιστήρια, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα μπορούμε να τα δούμε όλοι! Όμως μη βιαστείτε να ξυπνήσετε 10παρα 5 για να τα δείτε φρέσκα φρέσκα! Γιατί υπολογίζω ότι από τους 100 οι 5 μόνο θα μπορέσουν να δουν τα αποτελέσματα, αφού το site θα δέχεται 100άδες, ίσως και 1000άδες(!), επισκέπτες, με συνέπεια να υπερφορτωθεί ο server!παιδια σημερα περασα απο τ φροντιστηριο μου και μου ειπε ο καθηγητης πως
τα αποτελεσματα στο internet θα βγουν μεθαυριο ενω αυριο τα
αποτελεσματα θα τα ξερουν μονο τα φροντιστηρια!
Για αυτό καληνύχτα και μη διστάσετε να ξυπνήσετε και μεσημέρι! Εκεί θα είναι τα αποτελέσματα δε θα φύγουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rozer56
Νεοφερμένος
εε αυτοι οι 5 μπορούν να βάλουν και τον δικό μας κοδικό για κανα 2 άτομα αμα υπερφορτοθεί , btw καλή επιτυχία σε όλους..(μαζι και με εμένα )Σε λιγότερο από 10 ώρες (10:00 π.μ. δηλαδή) θα έχουν ανέβει σίγουρα στο site της HAU (ORFEAS)...Τώρα δεν είμαι σίγουρος για το αν θα μπορούν να τα δουν μόνο τα φροντιστήρια, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα μπορούμε να τα δούμε όλοι! Όμως μη βιαστείτε να ξυπνήσετε 10παρα 5 για να τα δείτε φρέσκα φρέσκα! Γιατί υπολογίζω ότι από τους 100 οι 5 μόνο θα μπορέσουν να δουν τα αποτελέσματα, αφού το site θα δέχεται 100άδες, ίσως και 1000άδες(!), επισκέπτες, με συνέπεια να υπερφορτωθεί ο server!
Για αυτό καληνύχτα και μη διστάσετε να ξυπνήσετε και μεσημέρι! Εκεί θα είναι τα αποτελέσματα δε θα φύγουν!
παιδιά έχασα το χαρτί με το κωδικό μου!!!!!δεν έδωσα εξετάσεις από κάποιο φροντιστήριο,έκανα ιδιαιτερα και μας δήλωσε η καθηγήτρια μας!!!
αν ξέρετε κάτι περί αυτού pleaseeeeee βοηθήστε με!!!!ouf έχουμε και αυτό το άγχος!!!!!ευxαριστω εκ των προτερων.
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
"μας δήλωσε η καθηγήτρια μας" -> Πληροφοριάκα, τις περισσότερες φορές, όταν δηλώνονται υποψήφιοι μαζί, τότε οι κωδικοί τους μοιάζουν. Δεν ξέρω αν είναι Α/Α ή όχι, αλλά εγώ θυμάμαι πως όταν έδινα ECCE, ένα κορίτσι ήθελε να δει τα αποτελέσματα της, και βάζαμε τον κωδικό μου, εκτός απ'το τελευταίο ψηφίο, και προσπαθούσαμε να το βρούμε. Και τελικά, όντως το βρήκαμε. Πρέπει να ήταν το δικό μου χχχχ10 και αυτής χχχχ07. Δεν ξέρω βέβαια αμα θα ισχύει αυτό και για σένα.
prisila
Νεοφερμένος
Στον Ορφέα το γράφει αυτό!!!
Ashbringer
Νεοφερμένος
Edit: Ναι, και μετά τις 10 τα έχουνε, πήρα τώρα και τζίφος!
αυτο μου εβγαλε.... τωρα μαλλον τα βαζουνε.... ωραιοι σερβερ.... ακομα δεν μπηκανε τα αποτελεσματα και πεσανε....
και αυτο:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
prisila
Νεοφερμένος
το michigan και το edexcel θα βγουν μαζι? αν οχι ποτε θα βγει το edexcel και απο που θα το δω στο ιντερνετ? (σορρυ για τις λιγο ακυρες ερωτησεις....)
https://exams.palso.gr/ για το edexcel!!!
to edexcel εαν αναφέρεσαι στο level 5 το δώσαμε 1-2 εβδομαδες μετά το michigan οπότε λογικά στα τέλη του ιουλίου θα έχουμε και από εκεί νέα!
Όσοι δώσατε μέσω φροντιστηρίου παίρνετε τηλεφωνα στους καθηγητες/καθηγητριες σας απο τις 10 το πρωι και μετα και κανουμε και μια ευχη για να μην πεσει ο σερβερ.Αυτη τη στιγμη κανουν εργασιες συντηρησης αλλα δεν βλεπω να αντεχει την κινηση!Οσοι δωσατε μεμονωμενοι και ΔΕΝ εχετε κωδικο (canddate code) παρτε ΤΩΡΑ κιολας που ειναι πρωι και δεν εχει μπουκωσει(ελπιζω!) το τηλεφωνικο κεντρο στην HAU για να μαθετε τα αποτελεσματα σας.(2103680000,2103680090) Δωστε οτι στοιχεια σας ζητηθουν.Για οποιαδηποτε απορια όσο χαζη και να ειναι αυτη εμεις εδω ειμαστε και για μια ακομα φορα...καλα αποτελεσματα!
Ashbringer
Νεοφερμένος
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο κωδικος που ανεφερες ειναι αυτοσ ο εξαψηφιοσ ε?εαν τον εχουμε αυτον μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο να μασ πουν τηλεφωνικα τα αποτελεσματα?
Καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους. Μην ανησυχείτε. Οι καθηγητές σας θα σας ενημερώσουν σε λίγη ώρα. Αφού έχουν ενημερωθεί όλοι θα μπουν και σε λίγο θα σας πάρουν τηλέφωνο. Άντε ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε σύντομα και του ecpe...
ο κωδικος που ανεφερες ειναι αυτοσ ο εξαψηφιοσ ε?εαν τον εχουμε αυτον μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο να μασ πουν τηλεφωνικα τα αποτελεσματα?
6ψηφιος ή καποιες φορές 7ψήφιος.Μπορεις να παρεις τηλεφωνο στην HAU να στον πουνε.Αλλα αποτελεσματα δεν νομιζω να σου πουνε.Εκτος αν κανουν τα περσινα. Μεμονωμενος ή με φροντιστηριο εισαι?
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.