Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικα και κανονικα ΔΕΝ πρεπει να δινονται αλλα θα παρακαλεσω οσους δεν μπορουν να πειστουν να ανατρεξουν στο τοπικ της εξεταστικης του Μαιου 2009 το οποιο υπάρχει ακομα οπου και υπαρχουν και παιδια που κοπηκαν κιολας και το μαθαιναν τηλεφωνικα απο τις τηλεφωνητριες.
αυτο εγινε ΜΟΝΟ γιατι επεσε ο σερβερ και ΜΟΝΟ δινοντας τα στοιχεια που θα εβαζε καποιος και στον ορφεα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατι στο πληροφοριακο εντυπο αναφερει ρητα πως δεν ανακοινώνται μεσω φαξ ή τηλεφωνου
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Dear Τheodore,
The ECPE results are not ready yet. We hope to have them completed in the next couple of weeks.
Best wishes,
ELI Certificate Program
University of Michigan
500 E Washington
Ann Arbor, Michigan USA 48104-2028
Fax: +001 734.615.6586
elicertif@umich.edu
www.lsa.umich.edu/eli/testing
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Darklord
Νεοφερμένος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηρέμησε λίγο... Κατ' αρχάς το παιδί κάνει ότι μπορεί για να μας ενημερώσει... Και πέρυσι που έδινα ECCE το ίδιο είχε γίνει με τους servers... Ας ελπίσουμε να μην γίνει το ίδιο και φέτος... Επίσης να πω και κάτι άλλο ...( υποκινεί μια δυσφήμιση προς την ένωση...;;) Γιατί; Την άποψη του είπε το παιδί και άλλωστε νομίζω ότι η ελευθερία του λόγου είναι κατοχυρωμένη στο Ελληνικό Σύνταγμα... ''Το άρθρο 14 παρ. 2 του ελληνικού συντάγματος για την ελευθερία του τύπου προβλέπει ότι: «Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται»'' . Και κάτι τελευταίο... Να μην δίνεις τον κωδικό σε άλλους για να μην δούνε τα αποτελέσματα σου... Προσωπικό θέμα του καθενός είναι ο κωδικός του.
στα λογια μου ερχεσαι αν ο αλλος δεν εχει τν κωδικο σου τοτε δεν προκειται να του πει τπτ η ενωση. επισης ναι μεν ειναι ο καθενας ελευθερος να λεει την αποψη του αλλα οταν ειναι λανθασμενη πρεπει να λογοκρινεται και να επισημαινεται. γιατι το "δεν ξερουν τι τους γινεται" καθε αλλο παρα αληθεια ειναι... Και εδω δεν ειναι τυπος... φυσικα και ολοι εχουμε το δικαιωμα να εκφραζουμε τις αποψεις μας αλλα θα ηταν συνετο να μετραμε και τα λογια μας και να εκφραζομαστε πιο ευγενικα. επισης θα ηταν καλο να λεμε τα πραγματα οπως ειναι και οχι αερολογιες (αυτο παει σε κατι αρθρα που γραφτηκαν)...
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηρέμησε λίγο... Κατ' αρχάς το παιδί κάνει ότι μπορεί για να μας ενημερώσει... Και πέρυσι που έδινα ECCE το ίδιο είχε γίνει με τους servers... Ας ελπίσουμε να μην γίνει το ίδιο και φέτος... Επίσης να πω και κάτι άλλο ...( υποκινεί μια δυσφήμιση προς την ένωση...;;) Γιατί; Την άποψη του είπε το παιδί και άλλωστε νομίζω ότι η ελευθερία του λόγου είναι κατοχυρωμένη στο Ελληνικό Σύνταγμα... ''Το άρθρο 14 παρ. 2 του ελληνικού συντάγματος για την ελευθερία του τύπου προβλέπει ότι: «Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται»'' . Και κάτι τελευταίο... Να μην δίνεις τον κωδικό σε άλλους για να μην δούνε τα αποτελέσματα σου... Προσωπικό θέμα του καθενός είναι ο κωδικός του.
δεν αντιλεγω...αλλα πρεπει να διασταυρωνουμε τις πληροφοριες μας για να βοηθησουμε τους αλλους...
Darklord
Νεοφερμένος
στα λογια μου ερχεσαι αν ο αλλος δεν εχει τν κωδικο σου τοτε δεν προκειται να του πει τπτ η ενωση. επισης ναι μεν ειναι ο καθενας ελευθερος να λεει την αποψη του αλλα οταν ειναι λανθασμενη πρεπει να λογοκρινεται και να επισημαινεται. γιατι το "δεν ξερουν τι τους γινεται" καθε αλλο παρα αληθεια ειναι... Και εδω δεν ειναι τυπος... φυσικα και ολοι εχουμε το δικαιωμα να εκφραζουμε τις αποψεις μας αλλα θα ηταν συνετο να μετραμε και τα λογια μας και να εκφραζομαστε πιο ευγενικα. επισης θα ηταν καλο να λεμε τα πραγματα οπως ειναι και οχι αερολογιες (αυτο παει σε κατι αρθρα που γραφτηκαν)...
Εμένα πάντως μια φορά πέρυσι όχι μόνο τα δικά μου αποτελέσματα είπαν (χωρίς να ρωτήσουν καν για κωδικό) αλλά και ενός συμμαθητή μου... Και by the way, πολύ την ''πάω'' την ένωση - είναι πολύ ευγενικοί, απαντούν πολύ γρήγορα στα e-mail κτλ, αλλά μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα έβλαπτε καθόλου... ΑΑΑ... και το διαδίκτυο μορφή τύπου είναι...
Darklord
Νεοφερμένος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Darklord
Νεοφερμένος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Αυτό το ... We hope to have them completed in the next couple of weeks φοβάμαι...
'Εστειλα και εγώ δύο mails για να σιγουρευτούμε...
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Darklord
Νεοφερμένος
'Εστειλα και εγώ δύο mails για να σιγουρευτούμε...
Εγώ στην HAU που έστειλα δεν ήξεραν κάτι συγκεκριμένο - μόνο ότι περιμένουν τα αποτελέσματα τέλη Ιουλίου. Από το ELI-UM αν και έχω στείλει τρία e-mail από διαφορετικούς λογαριασμούς δεν έχουν αξιωθεί να απαντήσουν ακόμη...
Υ.Σ. Από τις 12/07/2010 έστειλα mail...
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Εγώ στην HAU που έστειλα δεν ήξεραν κάτι συγκεκριμένο - μόνο ότι περιμένουν τα αποτελέσματα τέλη Ιουλίου. Από το ELI-UM αν και έχω στείλει τρία e-mail από διαφορετικούς λογαριασμούς δεν έχουν αξιωθεί να απαντήσουν ακόμη...
Υ.Σ. Από τις 12/07/2010 έστειλα mail...
Eγώ έστειλα στην ELI-UM αλλα ακόμα τιποτα και στην hau .
EDIT: elicertif@umich.edu το ενα email τους και μετα στελνω και στο mhuntley@umich.edu οπου ειναι η υπευθυνη του ECPE.
Darklord
Νεοφερμένος
EDIT: elicertif@umich.edu το ενα email τους και μετα στελνω και στο mhuntley@umich.edu οπου ειναι η υπευθυνη του ECPE.
Στο πρώτο έστειλα e-mail αλλά τίποτα... Όσο για τα άλλα πτυχία που είπες για C&G και Edexcel εδώ που μένω εγώ τουλάχιστον - Λάρισα... δεν φημίζονται για την οργάνωση τους... αντιγραφή κτλ. ... Για Cambrigde απλώς δεν μου αρέσει η μορφή του test... Μπορεί να έχω και άδικο... Αλλά νομίζω οτι το Michigan είναι ευκολότερο χωρίς όμως να το ξεφτιλίζουν το θεματάκι...
Οσο για αντιγραφη μην παίρνεις όρκο και ακομα και στο Cambridge υπαρχουν δειγματα αντιγραφής και τρανταχτα μερικές φορές.Στο Μισιγκαν μπορω να πω ειναι πιο αυστηροι.Οσο για τα αποτελεσματα για μια ακομα φορα εχω πιστη και πιστευω θα ακολουθησουν την πεπατημενη και θα τα βγαλουν "στην ωρα τους" δηλαδη 20-25 Ιουλιου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.