artemaki
Διάσημο μέλος
Τι κανω στον ελευθερο χρονο μου.Τι ταινιες μου αρεσουν.Τι μουσικη μου αρεσει.Τι κανω στο Internet.Ποτε ειναι η name day μου.
Part 2
Εχουμε ενα χαλασμενο δρομο οπου υπαρχει κινηση αλλα θα μας κοστισει πολλα αν τον φτιαξουμε.Συμβουλη ζηταγαν.
Part 3
Τι θελω να αλλαξω στην πολη μου?
Ενα ενδιαφερον μερος στην Αθηνα και γιατι.
Καλα τα πηγα.
Εκει στο name day ειπα στην αρχη την ημερμηνια γεννησης αλλα μετα της ειπα κανονικα ποια ειναι.
Τωρα ειπα να μην φτιαξουμε το δρομο.Τεσπα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια αποτελεσματα 20-25 Ιουλη να περιμενετε.Πως σας φανηκαν τα προφορικα;Εμενα μου φανηκαν ΟΚ,αν και η πρωτη εξεταστρια ενω μιλουσαμε κοιτουσε το παραθυρο.
Teo καλησπέρα και καλά αποτελέσματα. Εσύ που ξέρεις τα πράγματα καλά όταν μπορείς πες κάποιες λεπτομέρειες για τις εξετάσεις των προφορικών. Σας άφησαν 3 λεπτά να κρατήσετε σημειώσεις στην αρχή, πως ήταν οι ερωτήσεις του stage 5 και γενικά ότι μπορεί να θυμηθείς που ίσως βοηθήσει και τους άλλους μαθητές. Και πάλι καλά αποτελέσματα. Εγώ που πήρα στην ελληνοαμερικανική ένωση για τα αποτελέσματα του ecpe μου είπαν από τέλος ιουλίου μέχρι και αρχές σεπτεμβρίου. Οπότε καταλαβαίνεις τι μας περιμένει και το φετινό καλοκαίρι.
Το δικο μας προφορικο ειχε διαρκεια 36 λεπτα περιπου γιατι οταν μπηκα το χρονομετρησα.Ο χρονος ηταν ακριβως ετσι οπως το περιναμε.Μας ρωτησαν στο stage 1:
a)Σε ποια ταξη παμε στο σχολειο
b)Αν βρισκουμε το Λυκειο ευκολο
c)Hobbies
d)Cell phones και χρηση απο παιδια
Η τελευταια ερωτηση μας εχωσε στο θεμα για τα καλα.Τα Points στο stage 2 ηταν ενταξει αλλα δεν μπορουσε να τα κανεις και πολυ paraphrasing.
-pop singer
-internationally recognized
-25 years old
Μερικα απο αυτα που ειχα.Εκανα και την πατατα και αντι να ακουσω 64(sixty-four)ακουσα 46(forty-six) Αλλα ας ελπισουμε να μην το λαβουν και πολυ υποψην.Μας αφησαν γυρω στα 2-3 λεπτα για preparation οπως επρεπε και δεν μας πιεζαν και ιδιαιτερα να ξεκινησουμε.Ηταν generally speaking καλη εμπειρια.Μονο ρε σεις να μας κοιτουσε οταν μιλουσαμε και οχι να κοιτουσε το παραθυρο εξω τη Λιμνη της Καστοριας.Ειναι καπως αγενεια πως να το πω.
Στο stage 5 που λενε πως ειναι δυσκολο ηταν μια χαρα.Μας ειπε οτι ολα ακουγονται καλα αλλα μηπως υπαρχει καποιο negative point και φυσικα απαντησα αυτοματα σε αυτην την ερωτηση.Και η αλλη ερωτηση ηταν για τα target group της διαφημισης και οτι μπορει να μην επηρεασει πιο μεγαλους ανθρωπους γιατι ηταν ποπ τραγουδιστης.Και αυτην εγω την απαντησα γιατι ο κολλητος μου καταπιε την γλωσσα του απο την κριση αγχους.
Κρατησαν τουλαχιστον 10-15 σειρες σημειωσεις για τον καθενα μας και σε καποια στιγμη στο χρονο προετοιμασιας για το stage 4 διαφωνησαν(μαλλον για την επιδοση μας)Βασικα ερχεται η 2η εξεταστρια και μαζι με της σημειωσεις της φερνει το mark scheme των Grades D και Ε.Αυτο ειδε ο παρτενερ μου και τσουπ κολλησε.Μετα δεν μιλησε σχεδον καθολου
Οπως και να χει καλα αποτελεσματα να χουμε ολοι!
Οτιδηποτε απορια εχετε ρωτηστε free!
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
laftas
Νεοφερμένος
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς σύμφωνα πάντως με αυτά που μαθαίνουμε στο φροντιστήριο, όταν του συστήνεις κάποιο, δεν πρέπει να το αναλύσεις τόσο πολύ. Δηλαδή λες.. "I would recommend this one, because of this, this and this. I wouldn't choose the other one, because of this". Συνοπτικά πράγματα. Έτσι και αλλιώς δεν έχει νόημα να στα παρουσιάσει και μετά να διαλέξεις κάποιο και να αναλύσεις ξανά-μανά όλα τα καλά σημεία. Λες 1-2 σημαντικά, λες και ένα αρνητικό απ'το άλλο και μετά παρουσιάζεις τα δικά σου.παιδια ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του ecpe;
αν εννοεις οταν λες κατι να το αναλυεις ή να λες μονο το επιχειρημα, ναι πρεπει να το αναλυσεις και μαλιστα οσο πιο πολυ γινεται. παλια το σημαντικοτερο ηταν να γινεται παραφραση (paraphrase) των σημειων που σου δινουν με οσο γινεται δικες σου λεξεις. φετος το αλλαξαν και αυτο δεν ειναι τοσο σημαντικο. αντιθετως, πρεπει κυριως να αναλυεις τα επιχειρηματα σου (με παραδειγματα, συνεπειες που μπορει να εχει κτλ.) και να ρεει ο λογος (οχι παυσεις!). ελπιζω να βοηθησα! εγω το εδωσα πριν 2 βδομαδες.
My humble belief πάντα..
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς σύμφωνα πάντως με αυτά που μαθαίνουμε στο φροντιστήριο, όταν του συστήνεις κάποιο, δεν πρέπει να το αναλύσεις τόσο πολύ. Δηλαδή λες.. "I would recommend this one, because of this, this and this. I wouldn't choose the other one, because of this". Συνοπτικά πράγματα. Έτσι και αλλιώς δεν έχει νόημα να στα παρουσιάσει και μετά να διαλέξεις κάποιο και να αναλύσεις ξανά-μανά όλα τα καλά σημεία. Λες 1-2 σημαντικά, λες και ένα αρνητικό απ'το άλλο και μετά παρουσιάζεις τα δικά σου.
My humble belief πάντα..
μα και εγω αυτο εννοω. θελω να πω οτι δεν πρεπει να αναφερεις απλα τα θεματα που σου εχουν δωσει αλλα να τα αναλυσεις λιγο, οχι ομως παρα πολυ γιατι μετα στα επομενα σταδια θα λετε τα ιδια και τα ιδια. την περισσοτερη αναλυση την θελει στο presenting and convincing με τον αλλον examiner, ο οποιος πλεον ειναι και αυτος μεσα στην αιθουσα και αμα ακουει ολο τα ιδια θα βαρεθει ο ανθρωπος (και θα παρεις και εναν αντιστοιχο βαθμο...) οποτε πρεπει να αλλαζεις και λιγο λεξεις.
My firm belief παντα!
theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
pavlos77
Νεοφερμένος
rosebleed
Νεοφερμένος
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι αλλά τα θέματα δεν στα έχουν δώσει! Τα έχει ο άλλος και στα παρουσιάζει. Εσύ έχεις μπροστά τις σημειώσεις σου, και λες κάτι από εκεί. Δεν ξέρω, δεν πιστεύω πως θέλει πολύ ανάλυση. Το πολύ 1 λεπτό (το πάραααα πολύ). Δηλαδή 2-3 προτάσεις στην ουσία. Διαλέγω αυτό για αυτόν τον λόγο και όχι αυτό για αυτόν τον λόγο.μα και εγω αυτο εννοω. θελω να πω οτι δεν πρεπει να αναφερεις απλα τα θεματα που σου εχουν δωσει αλλα να τα αναλυσεις λιγο, οχι ομως παρα πολυ γιατι μετα στα επομενα σταδια θα λετε τα ιδια και τα ιδια. την περισσοτερη αναλυση την θελει στο presenting and convincing με τον αλλον examiner, ο οποιος πλεον ειναι και αυτος μεσα στην αιθουσα και αμα ακουει ολο τα ιδια θα βαρεθει ο ανθρωπος (και θα παρεις και εναν αντιστοιχο βαθμο...) οποτε πρεπει να αλλαζεις και λιγο λεξεις.
My firm belief παντα!
My humble belief, δεν είμαι και πολύ firm για αυτά που λέω.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.