theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μονο αν μου πουν απαντησεις μπορει να θυμηθω τιποτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
εσενα σου λεει τιποτα αυτο με το πετρελαιο???η κατι παρομοιο?Εγω δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα.
Μονο αν μου πουν απαντησεις μπορει να θυμηθω τιποτα
alex2395
Δραστήριο μέλος
γμτ αγχωνομαι γτ ειναι οι περισσοτεροι μεγαλυτεροι απο μενα
giallorosso
Νεοφερμένος
alex2395
Δραστήριο μέλος
τεσπα ναι...εσυ teol ποτε δινεις???
ελπιζω να μην δισκολευτουμε στην συζητηση....να μιλαει καλα ο αλλος
annoulitsaKamin
Νεοφερμένος
alex2395
Δραστήριο μέλος
alex2395
Δραστήριο μέλος
προφορικά ecce έδωσε κανείς για να μας πει θεματολογία?
ιδεα δεν εχω....παντως τωρα νομιζω δινει ecpe προφορικα ο teol
καλη επιτυχια φιλε!
alex2395
Δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Writing (μαλλον πέρασα)
Speaking (μαλον πέρασα)
GCRV (δεν ξέρω) (έκανα αρκετά λαθη στα κείμενα οποτε κρέμομαι απο το λεξιλόγιο καθως στη γραμματική και στο close πιστέυω τα πήγα καλά)
Listening (εδω δεν πιστέυω να ξέρει κανένας. Ηταν δύσκολο. τώρα αν είμαστε κ*****ρδοι το περάσαμε στην βάση. αλλιως ενα BF δεν με χαλάει αρκεί να πέρασα το GCVR)
theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπον παιδια έδωσα σήμερα. Τι να σας πω? οπως τα ξερετε είναι. τα θεματα αλλαζουνε απο αιθουσα σε αίθουσα και απο κεντρο σε κεντρο οποτε δεν έχει νόημα να σας πω. Αλλα μιας και το ανέφερα έπρεπε να διαλέξουμε ενα ψυχαγωγικό κεντρο για κατασκευή. ελεγε ποσες μερες θα πιάσει, αν ειναι ακριβό ή φτηνό και το τι περιέχει. αν θέλετε κατι ρωτήστε. πάντος αν έβαζα σε μια σειρά δυσκολίας (ευκολο προς δύσκολο) το ecpe φέτος αυτη θα ήταν
Writing (μαλλον πέρασα)
Speaking (μαλον πέρασα)
GCRV (δεν ξέρω) (έκανα αρκετά λαθη στα κείμενα οποτε κρέμομαι απο το λεξιλόγιο καθως στη γραμματική και στο close πιστέυω τα πήγα καλά)
Listening (εδω δεν πιστέυω να ξέρει κανένας. Ηταν δύσκολο. τώρα αν είμαστε κ*****ρδοι το περάσαμε στην βάση. αλλιως ενα BF δεν με χαλάει αρκεί να πέρασα το GCVR)
Καλησπέρα! Μήπως θυμάσαι αν υπήρχαν δύσκολες λέξεις για paraphrasing στο θέμα σου και γενικά πωσ ήταν οι εξεταστές, σας άφηναν να κρατήσετε σημειώσεις και πως σου φάνηκε το 5ο μέροσ με τις ερωτήσεις του εξεταστή για να δικαιολογήσετε την επιλογή σας? Γενικά ότι θυμάσαι και μπορείς να πείς θα βοηθούσε γιατί τα θέματα είναι παρόμοια. Καλά αποτελέσματα σε όλους!
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα! Μήπως θυμάσαι αν υπήρχαν δύσκολες λέξεις για paraphrasing στο θέμα σου και γενικά πωσ ήταν οι εξεταστές, σας άφηναν να κρατήσετε σημειώσεις και πως σου φάνηκε το 5ο μέροσ με τις ερωτήσεις του εξεταστή για να δικαιολογήσετε την επιλογή σας? Γενικά ότι θυμάσαι και μπορείς να πείς θα βοηθούσε γιατί τα θέματα είναι παρόμοια. Καλά αποτελέσματα σε όλους!
στο δικο μου θεμα οχι δεν υπηρχαν δυσκολες λεξεις. τουλαχιστον εγω δεν θυμαμαι να μην καταλαβαινω κατι, τα απαντησα ολα, φυσικα οχι οπως θα ηθελα αλλα οσο αφορα τις λεξεις δεν με ρωτησαν τιποτα με παραξενες λεξεις. οι δικοι μου εξεταστες ηταν πολυ καλη και δεν υπηρχε βαρυ κλιμα στην αιθουσα, ημουν μια χαρα. αλλα αυτο αλλαζει αναλωγα με το ποιος θα σου τυχει. για σημειώσεις μας δίνουν ειδικό φίλο και μολύβι (εκτος αν έχεις). το παραξενο είναι όμως οτι το κρατάνε μετα την εξέταση...τι τους νοιάζει αν κρατάς σημειωσεις? τελος παντων, μαλλον τους βοηθαει στην βαθμολογια. οι ερωτήσεις του 2 εξεταστεί είχαν να κάνουν με τα επιχειρήματα σου. δηλαδή επιλέγετε το α ας πούμε και μετά ο καθένας λέει 2 λόγους. αυτοι σε ρωτάει σχετικά με αυτούς τους λόγους (συνηθως κατι αρνητικό που πρέπει να αντικρούσεις). αλλα σε αυτο το κομμάτι πρέπει να είσαι λιγο πιο formal γιατι είναι πχ ο δήμαρχος και εμείς του παρουσιαζουμε το λόγο που επιλέξαμε αυτο. Αυτά. αν θέλετε κατι άλλο ρωτήστε...και να θυμάστε να μπείτε στην αίθουσα με χαμόγελο έτσι ώστε να δημιουργηθεί καλό κλίμα...να πείτε τιποτα ...πως να το πω...αστείο (δεν ξερω αν είναι ο σωστός χαρακτηρισμός) στην αρχή με σκοπό να φύγει το άγχος απο πάνω σας και να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση.
alex2395
Δραστήριο μέλος
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.