alex2395
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Writing: Σχετικά εύκολo. Interactive video games και αν τα παιδιά πρέπει να τα μεγαλώνουν και οι δύο γονείς ή κάτι τέτοιο.
Listening: Δύσκολο. Τα έλεγαν γρήγορα και είχε πολλές παγίδες
Γραμματική: Δύσκολη. Και αυτή είχε πολλές παγίδες.
Close: Μέτρια πράγματα. Ούτε εύκολα ούτε δύσκολα.
Vocabulary: Σχετικά βατό.
Reading: Αρκετά απαιτητικά. Έπρεπε να τους αφιερώσεις πολύ χρόνο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Form DECPE FORM A 09:00
Writing: Σχετικά εύκολo. Interactive video games και αν τα παιδιά πρέπει να τα μεγαλώνουν και οι δύο γονείς ή κάτι τέτοιο.
Listening: Δύσκολο. Τα έλεγαν γρήγορα και είχε πολλές παγίδες
Γραμματική: Δύσκολη. Και αυτή είχε πολλές παγίδες.
Close: Μέτρια πράγματα. Ούτε εύκολα ούτε δύσκολα.
Vocabulary: Σχετικά βατό.
Reading: Αρκετά απαιτητικά. Έπρεπε να τους αφιερώσεις πολύ χρόνο.
listening συμφωνώ. Και για κάποιο λόγο έχανα συνέχεια την συγκέντρωσή μου.μπορει να μου στοιχίσει αυτο
Γραμματική :Μέτρια εως Εύκολη θα έλεγα
Close: 4-5 δυσκολα σημεία, τα αλλα ετσι και ετσι, Μετρια θα το βαλω
Vocabulary: ποτε δεν τα πηγαινα καλα. αλλα ηταν βατο οπως λεει και ο φιλος απο πάνω. Πιο έκολο παντως απο μερικά τεστ που καναμε στο φροντηστήριο. Μετριο
Reading: 1 με δυσκολεωε αρκετα, ενα αλλο ηταν και αυτο δυσκολο αλλα τα αλλα 2 μετρια εως ευκολα.
Writing διαλεξα αυτο με τα παιχνίδα αλλα υποστήρηξα οτι δεν ειναι τοσο ωφέλιμα οσο η φυσική άσκηση. Μετρια εως ευκολη (δεν πιστευω να κοπηκα )
Ειμαι μέσος μαθητης οποτε σε καποιον καλο λογικα θα φανηκαν όλα εύκολα αυτό που με λυπεί ειναι ότι στο Listening που παντα τα πηγαινα καλα σημερα κατι επαθα και...μερικα δεν τα ακουσα
ΑΑΑ και ειμαι κανούργιος εδω παρακολουθούσα τις συζητήσεις αλλα δεν εκανα εγγραφή και δεν συμμετείχα.
Johnny15
Επιφανές μέλος
pupsi
Νεοφερμένος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Listening: Δύσκολο. Ειδικά αυτό με τους ουρανοξύστες και τη φάρμα. Όποιος θυμάται απαντήσεις ας τις πει. Από τι τροφοδοτούνται οι ουρανοξύστες ενέργεια δηλαδή και γιατί πχ υπάρχουν λιγότερα έντομα και γιατί δεν αρκεί για μια ολόκληρη πόλη τα rooftop gardens για να ταιστούν. Και το άλλο με τον Μογκολφιέ.
Γραμματική: Βατή εως Μέτρια
Λεξιλόγιο: Βατό
Κείμενα: Βατά αν και άκουσα άπο άλλους να μην τα αντέχουν καν.
Στο listening η βάση ήταν 33 στα 50 έτσι; Δε νομίζω να χω πέσει τοοοοσο. Οπότε η ευχή της αγαπημένης μου χτες, έπιασε τόπο μάλλον!
prinCess.
Επιφανές μέλος
ειμαι λιγο ανυπόμονος. ελπιζω να μην με βρίσετε σλλσ ποτε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα? Και υπαρχει τρόπος να τα μαθουμε πριν ερθουν στο φροντηστήριο? (πχ απο το internet) ? ecpe
Βασικά απ' οτι θυμάμαι από πέρυσι, στο site της hau ανεβαίνουν τέλη Ιουλιου(μπορεί και μέσα) με αρχες Αυγουστου.
Μετά απο λίγες μέρες στέλνεται και χαρτί ταχυδρομικώς στο σπιτι σου με τα αποτελεσματα.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
koyklos7
Νεοφερμένος
lonelybutterfly
Νεοφερμένος
Noisette
Περιβόητο μέλος
Ολο το τεστ ηταν δυσκολο.... δεν νομιζω οτι εχω κουραγιο να ξαναπερασω αυτη τη διαδικασια! Κατ'αρχην εφαγε κολλημα το ηχειο μας και καναμε πρωτα gcvr και μετα το Listening! Με τετοιο κεφαλι μετα απο τα ηλιθια κειμενα πως να συγκετρωθεις? Ουτε σημειωσεις δεν κρατουσα στο τελευταιο κειμενο! Μονο το cloze με τα σκυλια μου φανηκε σχετικα ευκολο! Χαλια μαυρα δεν νομιζω να το εχω περασει!
Ναι και εμένα μου φάνηκε λίγο τσιμπιμένο. Καμία σχέση με το sample test.
Ευκολα ήταν η έκθεση, το voc και το close.
Eva.dim
Νεοφερμένος
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
mail ειπε ναι μπαινετε στο https://results.hau.gr/ και απο κει τα βλεπετε. ανακοινωνονται πρωτα σε καθηγητες-φροντιστηρια και μετα απο 2 εργασιμες σε μας...Εμας νομιζω μας ειπε στο τελος αν και δεν την προσεχα στο τελος , οτι θα μας τα στειλουν και με email , τωρα δεν ξερω ξερω αν ειπε mail η email. Παντος εγω δεν ξερω γιατι δεν τα πηγα καλα . Εκει που μου εσπασαν τα νευρα ηταν οτι οταν ειπε οτι εχουμε 5 λεπτα εγω αρχιζα το τελευταιο κειμενο το οποιο ηταν και μεγαλο . εε και φυσικα το εκανα στην τυχη Αυτο ειναι δικο μου λαθος γιατι δεν εδωσα βαση στο χρονο
Dang
Νεοφερμένος
alex2395
Δραστήριο μέλος
listening λιγο με προβληματιζει αλλα το περασα....απλως δεν ακουγα πολυ καλα γιατι ολοι εβηχαν
Johnny15
Επιφανές μέλος
Form C των 09:00
Listening: Δύσκολο. Ειδικά αυτό με τους ουρανοξύστες και τη φάρμα. Όποιος θυμάται απαντήσεις ας τις πει. Από τι τροφοδοτούνται οι ουρανοξύστες ενέργεια δηλαδή και γιατί πχ υπάρχουν λιγότερα έντομα και γιατί δεν αρκεί για μια ολόκληρη πόλη τα rooftop gardens για να ταιστούν. Και το άλλο με τον Μογκολφιέ.
Γραμματική: Βατή εως Μέτρια
Λεξιλόγιο: Βατό
Κείμενα: Βατά αν και άκουσα άπο άλλους να μην τα αντέχουν καν.
Στο listening η βάση ήταν 33 στα 50 έτσι; Δε νομίζω να χω πέσει τοοοοσο. Οπότε η ευχή της αγαπημένης μου χτες, έπιασε τόπο μάλλον!
παιδια οποιος μπορει ας απαντησει γιατι και εγω εκει τα θαλάσσωσα. εκανα χαλια γενικα το τελος του part 2 και σχεδον ολο το part 3. Ν απω την αληθεια ενα νομιζω το εκανα σωστα, αυτο και αλλο ενα το εκανα λαθος. τα θεματα με ξενερωσαν τοσο πολυ που ουτε καν θημαμαι τι ελεγαν. το 1ο που με δυσκολεψε ελεγε τα για μια γεφυρα που κατασκευαστηκε...πως επερναν ανασες, γιατι το αναφερει...οποιος θυμαται ας μου απαντησει
το sample το περασα με low pass 85 gcvr και pass 42 listening low pass εκθεση αλλα η καθηγητρια ειπε οτι ηταν καλη και για pass.
αλλα αυτο καμοια σχέση πολυ πιο δυσκολο. αν και παραμένω θετικος για το αποτελεσμα (εκτος του listening)
stefania_
Νεοφερμένος
Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου πει τα θέματα της έκθεσης από το δεύτερο γκρουπ του E.C.P.E.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα στην έκθεση λιγάκι φοβάμαι, γιατί δεν την διάβασα κιόλας. Λοιπόν για την stefania τα θέματα του form F:
- Nowadays, employees have difficulty in finding some good day care for their children, of good quality, etc. What role, if any, should an employer play? Δηλαδή τί πρέπει να κάνει ένας employer για να βοηθήσει τους εργαζομένους του με παιδιά.
- In the USA, many children become part of sport teams and other ones, from a very young age. Do you believe that children should spend more time playing on their own, instead in a team? Δηλαδή αν θα πρέπει να παίζουν μόνα τους αντί να είναι σε ομάδες, με κανονισμούς, προπονητές και τέτοια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.