Μια απάντηση;
Ε αν θυμάσαι τίποτα εσύ ρώτα με να σου πω την απάντηση γιατί εγώ δεεεεεεεεν..
Χαχαχαχ λοιπον
στο vocabulary ελεγε κατι για ενα πλοιο νομιζω κι ειχε απο κατω να επιλεξουμε αναμεσα σε carry,float και δν θυμαμαι και τι αλλο τι εμπαινε?
vocabulary παλι σ ενα αλλο σημειο ειχε κατι κι ελεγε _______face κι επρεπε να επιλεξουμε αναμεσα σε position, expression κ δν θυμαμαι τι αλλο παλι κι εδω τι εμπαινε?
στο reading στο part 3 εκει που ρωταγε τι κοινο εχουν οι 2 αθλητριες τι εβαλες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό που λές στο vocabulary με το float το θυμάμαι και εγώ! Επέλεξα το float, δεν ξέρω αν είναι σωστό.
κι εγω το float εβαλα Aλλα δν ειμαι σιγουρη...
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Vocabulary όπως τα περίμενα, Cloze έτσι κι έτσι, Grammar πιο δύσκολο απ'ότι νόμιζα,δυσνόητο και χρονοβόρο, Readings επειδή δεν είχα χρόνο ψιλοχάλια....
Έκθεση είναι το μόνο σίγουρο.
Το listening ήταν ζόρικο.
Morfoula97
Νεοφερμένος
παντως πιστευω οτι δεν περασα..δεν αγχονομαι ομως,μπορω να το ξαναδωσω,δεδομενου οτι ειμαι μολις 15!
Χαχαχαχ λοιπον
στο vocabulary ελεγε κατι για ενα πλοιο νομιζω κι ειχε απο κατω να επιλεξουμε αναμεσα σε carry,float και δν θυμαμαι και τι αλλο τι εμπαινε?
vocabulary παλι σ ενα αλλο σημειο ειχε κατι κι ελεγε _______face κι επρεπε να επιλεξουμε αναμεσα σε position, expression κ δν θυμαμαι τι αλλο παλι κι εδω τι εμπαινε?
στο reading στο part 3 εκει που ρωταγε τι κοινο εχουν οι 2 αθλητριες τι εβαλες?
κ εγω σε αυτα εγραψα!! το float ειναι σωστο, το θυμαμαι..
μετα.. expression νομιζω παει με το face..
οσο για το κοινο των αθλητων δεν θυμαμαι.. δεν μου εφτανε κ πολυ ο χρονος για το 3ο κειμενο κ μερικα τα εβαλα στην τυχη στο τελος.. αυτα..
κ εγω σε αυτα εγραψα!! το float ειναι σωστο, το θυμαμαι..
μετα.. expression νομιζω παει με το face..
οσο για το κοινο των αθλητων δεν θυμαμαι.. δεν μου εφτανε κ πολυ ο χρονος για το 3ο κειμενο κ μερικα τα εβαλα στην τυχη στο τελος.. αυτα..
ΘΥμασαι μηπως πουθενα αλλου τι εμπαινε? στο gvr...
marw27
Νεοφερμένος
Li@Ν@
Νεοφερμένος
Listening : υπολογίζω 30-36 (Borderline Fail ) ή (Low Pass)
GCVR : υπολογίζω 75-85 (ή Borderline Fail ) ή (Low Pass)
Writing : υπολογίζω Pass ή High Pass
κανεις που να ειχει το form b θυμάται τίποτα στο listening κι στο grammar?
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
georgia:)
Νεοφερμένος
Κι εγώ αυτό με τα teddy bears είχα και όπως το είδα,πρέπει να είμαι 37-43/50. Από GVR εντάξει σταθερή αξία πρέπει να έγραψα 80-85/100. Και έκθεση ε κανένα LOW PASS/PASS. Αυτό που με τρομάζει λίγο είναι ότι 13/5 που έδωσα προφορικά, ήμουν πολύ άρρωστος και δεν έπιασα τα standars μου. Εμένα μου φάνηκε για LP, αλλά δεν ξέρω :\
Στα teddy bears θυμασαι να μου πεις τι απαντησες σε καμια ερωτηση?
εγω εδινα σημερα το πρωι στις 9....εκθεση ολα καλα...μονο τα reading μου φανηκαν λιγακι δυσκολα και αγχωθηκα μηπως δεν μου φτασει ο χρονος αλλα τελικα μου εμειναν και 5 λεπτα....απο γραμματικη θυμαται κανεις τι εβαλε σε ενα κουτακι που ελεγε"you need a κατι ....join in our organisation" εγω εβαλα in order you to ....αλλα δεν ειμαι τερμα σιγουρη και μου εχει κολλησει το συγκεκριμενο....
in order for you to..
είμαι σιγουρος..γιατί πχ. IN ORDER FOR YOU TO INSULT ME, I WOULD FIRST HAVE TO VALUE YOUR OPINION
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Στην πρώτη ερώτηση με το ποιους ενδιαφέρει κυρίως το teddy bear fair, έβαλα collectors. Άμα θυμάσαι τίποτα άλλο, να σου πω την απάντηση Δεν είμαι για όλα σίγουρος.
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ νομίζω children έβαλα...Μήπως θυμάσαι εσύ καμία ερώτηση να σου πω την απάντηση;
Στην πρώτη ερώτηση με το ποιους ενδιαφέρει κυρίως το teddy bear fair, έβαλα collectors. Άμα θυμάσαι τίποτα άλλο, να σου πω την απάντηση Δεν είμαι για όλα σίγουρος.
Roulaki teacher
Νεοφερμένος
Εγώ νομίζω children έβαλα...
Μήπως θυμάσαι εσύ καμία ερώτηση να σου πω την απάντηση;
Κι εγω collectors εβαλα. Αφου ελεγε νομιζω οτι ενω πολλοι νομιζουν οτι τα ενδιαφερουν τα παιδια εκει πανε κυριωσ adults κι ειδικα Collectors (κατι τετοιο)
Λοιπον εκει στα teddy bears ειχε κατι που ελεγε απο το 1900κατι τι εγινε κ νομιζω εβαλα οτι φτιαχτηκε εργοστασιο (κατι τετοιο)..Εσεις τι βαλατε?
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.