renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ακριβώς. Αλλά κάπως μου συμβαίνει αυτό που λες. Δεν ξέρω, φταίει η συνεχής ενασχόληση με τις ξένες σειρές και το ίντερνετ που το κάνει, αλλά βλέπω πως συνήθως ξέρω κάτι παραπάνω από τους άλλους. Δεν άνοιγα βιβλίο σε τεστ, ειλικρινά μιλάω και έγραφα πάντα υψηλά!
Κατάλαβα. Μην αγχώνεσαι καν τότε, θα τα πας μια χαρά! Καλή επιτυχία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@Maraki@
Νεοφερμένος
Kαλημερα ! Σημερα δινω προφορικα ECCE!!!! Ο μονος μου φοβος ειναι το αγχος μου ........................... Κανεις που δινει σημερα;
Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα;
Maraki7
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλη επιτυχια μας .Εχεις αγχος??/
Καθολου! Το αγχος μου ηταν τα προφορικα οποτε τωρα χαλαρα...Νομιζω ειναι αρκετα ευκολο το γραπτο του ECCE.
Που δινεις;
Maraki πώς τα πήγες; Σου τύχανε εύκολα θέματα;
Πιστευω απο Pass και πανω
Τα θεματα ηταν πολυ απλα και απο αλλους που ακουγα...
Εμενα ετυχε να μου πεσει ενα θεμα που ειχα συζητησει την προηγουμενη μερα με την καθηγητρια μου και ημουν τυχερη
Η εξεταστρια εχει ενα γιο που κανει πολλα αθληματα αλλα στα μαθηματα δεν τα παει καλα και με ρωτησε αν πρεπει να τα σταματησει ολα η να τον αφησει αφου ξερει οτι δεν ειναι καλος μαθητης. Της ειπα εγω ενδιαμεσα οτι μπορει να του πει να σταματησει για λιγο καιρο να ανεβασει τους βαθμους και να δει τι εκανε λαθος και μετα να ξεκινησει να κανει και τα 2 μαζι...
Μετα με ρωτησε με τι ασχολουμαι της ειπα πινγκ πονγκ και μετα αρχισε να με ρωταει μονο για αυτο Τι μου προσφερει κλπ..!
Ειχα πολυ αγχος μονο για το πως θα συγκρατησω τον εαυτο μου,αλλα μολις ειδα την εξεταστρια (πολυ καλη!) μου εφυγε και μιλουσα ανετα
εγω δινω το σαββατο αλλα εχω δωσει προφορικα και τα πηγα τελεια!!!
κανενας αλλος που δινει ecce ή θα δωσει???
κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!
lia16
Νεοφερμένος
ααχ και εγω το ιδιο μακαρι να τα παμε καλα!!!! μπορει να μου πει καποιος που εχει δωσει ecce τι να προσεξουμε στα γραπτα και τι πεφτει συνηθως???κι εγώ δίνω το σάββατο γραπτά...!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!
MariaHemsworth
Νεοφερμένος
δίνω και εγώ ECPE στις 27 του μηνός και την Τετάρτη (23/05) δίνω προφορικά.. Αν έχει δώσει κανένας προφoρικά μπορεί να πει περίπου το θέμα;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
maria90
Δραστήριο μέλος
Γεια σας. Δίνω τώρα τώρα το Ecpe στις 27... Ήθελα να ρωτήσω τα sample test που βγάζει κάθε χρόνο το Michigan το θέμα της έκθεσης που περιέχει το Sample test σχετίζεται με αυτό που θα πέσει στις εξετάσεις;
Απο οσο ξερω οχι! Απλα ειναι ενα δειγμα.. καλη σου επιτυχια! Οταν δωσεις μπορεις να μας πεις τι σου επεσε προφορικα;
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
marw27
Νεοφερμένος
αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχοςΠαιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!!
αυτο το vocabulary εχει καψει κοσμο!οι περισσοτεροι εχουμε αυτο το αγχος
Μα τώρα που συμψηφίζονται έιναι καλύτερα για'μας! μπορείς να βγάλεις τα σπασμένα από τα Grammar/Close/Reading.
Παιδιά πρόλαβα-έδωσε κάποιος ECPE ;;; Να μας πει πως του φάνηκαν τα θέματα;
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυσκολο να σε κόψουν αλλά το ΗP δεν το δίνουν εύκολα. Με μια σχετικά καλή γνώση γραμματικής και χωρίς άγχος ένα P μπορείς να το πάρεις.Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το ECCE εάν στο Writing κόβουν δύσκολα!
maria90
Δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
lia16
Νεοφερμένος
και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα???
ειναι επειγον please
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά και εγώ στις 27 δίνω το ECPE και το μόνο άγχος μου είναι αυτό το παλιοVocabulary...όλα στην τύχη θα τα επιλέγω! Άντε καλή μας επιτυχία!!!
Κι εγώ το ίδιο
Αν δεν περάσω θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ....
Αλλά από vocabulary δεν ξέρω τίποτα γαμώτο, και φοβάμαι και λίγο το cloze.....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.