CSX2033
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morfoula97
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanagiotisTh
Νεοφερμένος
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
σχετικα πιο ευκολο το gcvr με επιστημονικα κειμενα και με λεξιλογιο που μπορει να μην ειδες ποτε οσες λεξεις και να διαβασεις δεν μπορεις να το πεις.συν οτι ειναι ελαχιστος ο χρονοςKαλα ποτε θα βγουν τα ρημαδια του ecpe??? Για να πω την αληθεια και να βγουν φοβαμαι πολυ να τα κοιταξω... writing, listening και speaking ολα μια χαρα, αλλα δεν ξερω τι διαολο εγινε και στο gcvr δεν τα προλαβα καν ολα...θα ειναι πολυ lame να εχω pass+ σε ολα και fail στο σχετικα πιο ευκολο μερος...
Giannis721
Νεοφερμένος
σχετικα πιο ευκολο το gcvr με επιστημονικα κειμενα και με λεξιλογιο που μπορει να μην ειδες ποτε οσες λεξεις και να διαβασεις δεν μπορεις να το πεις.συν οτι ειναι ελαχιστος ο χρονος
Πάντως φέτος το gcvr ήταν εύκολο...
nik666666
Νεοφερμένος
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
science_lover
Νεοφερμένος
ακομα να βγαλουν τα αποτελεσματα του ECCE για ολους τους υποψηφιους... αντε να τα δουμε και μονοι μας!! ://
Τουλάχιστον βγήκαν για εσάς. Εμείς του ecpe τι να πούμε ....
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι μολις βγηκαν!!! με καμαρωνω! χχαχαχαχ (ψωνιοο) .... μην ανησυχητε δεν θα αργησουν να βγουν... !!! καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα!!Τουλάχιστον βγήκαν για εσάς. Εμείς του ecpe τι να πούμε ....
science_lover
Νεοφερμένος
ναι μολις βγηκαν!!! με καμαρωνω! χχαχαχαχ (ψωνιοο) .... μην ανησυχητε δεν θα αργησουν να βγουν... !!! καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα!!
Ευχαριστούμε και συγχαρητήρια
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
CSX2033
Νεοφερμένος
σχετικα πιο ευκολο το gcvr με επιστημονικα κειμενα και με λεξιλογιο που μπορει να μην ειδες ποτε οσες λεξεις και να διαβασεις δεν μπορεις να το πεις.συν οτι ειναι ελαχιστος ο χρονος
κοιτα ευκολο ειναι απλα σε μας φετος εβαλαν μεγαλες προτασεις στο grammar οποτε μεχρι να τις διαβασεις να καταλαβεις τι θελει να πει κλπ περναγε πολυς χρονος...και ετσι δεν μου εμεινε χρονος για το reading που αν εχεις χρονο και τα διαβασεις ειναι παιχνιδακι...και αναγκαστικα εβαλα καμποσα στην τυχη που δεν μου εχει συμβει ποτε σε ολα τα gcvr που εχω γραψει στο φροντ..
Πάντως φέτος το gcvr ήταν εύκολο...
Το καθε group διαφορετικα ειχε...Καποιοι ειχαμε το ιδιο cloze...
nikolaras55
Νεοφερμένος
Examination: ECCE MAY 2012
Final: P
ORAL: LP
LST: LP
LST Score: 720
GVR: LP
GVR Score: 690
WRI: LP
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
Performance Range
ειναι δωνατον να λεει final pass και ολα τα υπολοιπα low pass και to τελικο να βγαινει pass?
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
το σκορ 690 και 720 τι ειναι?πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο στο μισιγκανρε παιδια να κανω μια ερωτηση?
Examination: ECCE MAY 2012
ORAL: LP
LST: LP
LST Score: 720
GVR: LP
GVR Score: 690
WRI: LP
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
Performance Range
ειναι δωνατον να λεει final pass και ολα τα υπολοιπα low pass και to τελικο να βγαινει pass?
nikolaras55
Νεοφερμένος
κοιτα ευκολο ειναι απλα σε μας φετος εβαλαν μεγαλες προτασεις στο grammar οποτε μεχρι να τις διαβασεις να καταλαβεις τι θελει να πει κλπ περναγε πολυς χρονος...και ετσι δεν μου εμεινε χρονος για το reading που αν εχεις χρονο και τα διαβασεις ειναι παιχνιδακι...και αναγκαστικα εβαλα καμποσα στην τυχη που δεν μου εχει συμβει ποτε σε ολα τα gcvr που εχω γραψει στο φροντ..
Το καθε group διαφορετικα ειχε...Καποιοι ειχαμε το ιδιο cloze...
όντως οι προτάσεις ήταν μεγάλες και έχανες πολύ χρόνο από τα υπόλοιπα.. το λεξιλόγιο ήταν εύκολο..εγώ ξεκίνησα απο τα κείμενα..πήγα γραματική και cloze και άφησα τελευταίο το λεξιλόγιο γιατί πίστευα πως θα ήταν παλούκι..και μου ειχαν μεινει 7 λεπτά και δεν είχα κάνει τίποτα απο λεξιλόγιο..και βλέποντας πόσο εύκολες λέξεις είναι και ήμουν αναγκασμένος να τις βάλω στην τύχη..
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω που τα ειχα ολα High Pass μου λεει τελικο Pass... Με λιγα λογια εννοει οτι το περασες . οχι τι γενικο βαθμο εβγαλες :Ρ72% και 69% ετσι ειναι τωρα.. μηπως ξερεις να μου πεις γιατι ενω ολα ειναι low pass το τελικο βγαινει Pass?
kostasvolos
Νεοφερμένος
Oral:HP
Lst:HP
845
Gvr: P
835
W:LP
eluveitie93
Νεοφερμένος
P/F: Pass
WRI: F
λεει...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.