fytoplagton
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristiana2000
Νεοφερμένος
evanescence-fan
Νεοφερμένος
Leseverstehen: 60 Punkte
Hörverstehen: 42,5 Punkte
Schriftlicher Ausdruck: 36 Punkte
Sprachbausteine: 27 Punkte
Mündlich: 75 Punkte
Gesamtpunktzahl: 240,5 Punkte
Note: gut
Όπως παρατηρείτε, έχω κοπεί στα ακουστικά και γι' αυτό έχω τους ενδοιασμούς μου για το εάν το έχω περάσει τελικά.
Μπορείτε να μου πείτε εάν όντως το έχω πάρει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
evanescence-fan
Νεοφερμένος
Ας ελπίσουμε. Ευχαριστώ πολύΑφού ο βαθμός είναι gut έχεις περάσει.
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.