ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
πωπω ευτυχώς που δεν ήξερα πότε έβγαιναν τα αποτελέσματα και δεν έφτασα σ'αυτό το σημείο... να 'ναι καλά το φροντιστήριό μου...
παιδιά στις πανελλήνιες θα αυτοκτονήσετε;
Άλλο αυτό χριστίνα μου. Εγώ προσωπικά για το σχολείο καρφάκι δεν μου καίγεται.Εκεί που αγχώνομαι είναι τα αγγλικά.Εσύ πως έμαθες ότι πέρασες; Εννοώ μετά από πόσο καιρό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
παιδιά στις πανελλήνιες θα αυτοκτονήσετε;
Χαχαχαχαχαχα..... Λες και ακούω την μαμά μου...... τα ίδια μου λέει!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Δραστήριο μέλος
αν δε σου καίγεται καρφάκι για το σχολείο , πώς θα περάσεις στη σχολή που θες; Καλώς ή κακώς οι πανελλήνιες καθορίζουν κατά κάποιον τρόπο τη ζωή μας , ενώ τα αγγλικά , και ειδικά το lower είναι απλά μια εξέταση. Άσε που το lower πια το έχει πάρει και η κουτσή Μαρία... Στο proficiency ξεχωρίζουν οι άξιοι...
τη μαμά σου να ακούς , έχει δίκιοΧαχαχαχαχαχα..... Λες και ακούω την μαμά μου...... τα ίδια μου λέει!!!
δεν ξέρω πότε βγήκαν τα αποτελέσματα για να σου πω μετά από πόσο καιρό τα έμαθα...Επ..ήρθα και εγώ... εμ.. έκανα ένα διάλειμμα από την ταινία..
Άλλο αυτό χριστίνα μου. Εγώ προσωπικά για το σχολείο καρφάκι δεν μου καίγεται.Εκεί που αγχώνομαι είναι τα αγγλικά.Εσύ πως έμαθες ότι πέρασες; Εννοώ μετά από πόσο καιρό;
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Ότι έχει έχει... Αλλά δεν μπορώ να μην αγχώνομαι....τη μαμά σου να ακούς , έχει δίκιο
puppet_58
Νεοφερμένος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
μου τηλεφώνησε το φροντιστήριο και μου είπε ότι πέρασα με B και μετά από καιρό (που έπεσα πάνω στο φυλλάδιο) μπήκα στην ιστοσελίδα και έμαθα και τα αναλυτικά...
αν δε σου καίγεται καρφάκι για το σχολείο , πώς θα περάσεις στη σχολή που θες; Καλώς ή κακώς οι πανελλήνιες καθορίζουν κατά κάποιον τρόπο τη ζωή μας , ενώ τα αγγλικά , και ειδικά το lower είναι απλά μια εξέταση. Άσε που το lower πια το έχει πάρει και η κουτσή Μαρία... Στο proficiency ξεχωρίζουν οι άξιοι...
Εννοώ ότι στο σχολείο ξέρω ότι τα έχω πάει καλά κατάλαβες;; Δεν εννοώ για τις πανελλήνιες αλλά για τις εξετάσεις του σχολείου.Λάθος διατύπωση.
Όσο για το λοουερ δεν νομίζω ότι το παίρνει ο κάθε άχρηστος.Πρέπει να ξέρεις και κάτι Εξάλλου αν δεν το πάρει κάποιος δεν θα μπορέσει να προχωρήσει στο προφ
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
εκτος αυτου η πρωτη σοβαρη εξεταση ειναι, λογικο ειναι να εχουμε μια αγωνια!
παντως οι εξετασεις του σχολειου δεν ειναι καθολου αγχωτικες ...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
έννοια σου και βλέπω κάτι παλικάρια στην τάξη του proficiency και αναρωτιέμαι πως στο καλό κατάφεραν να περάσουν!Εννοώ ότι στο σχολείο ξέρω ότι τα έχω πάει καλά κατάλαβες;; Δεν εννοώ για τις πανελλήνιες αλλά για τις εξετάσεις του σχολείου.Λάθος διατύπωση.
Όσο για το λοουερ δεν νομίζω ότι το παίρνει ο κάθε άχρηστος.Πρέπει να ξέρεις και κάτι Εξάλλου αν δεν το πάρει κάποιος δεν θα μπορέσει να προχωρήσει στο προφ
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Σε 3 ώρες και 33 λεπτά
απο που προεκυψε αυτο;
αν παντως βγουν 5 νταν, μπορει και να προλαβω
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
απο που προεκυψε αυτο;
αν παντως βγουν 5 νταν, μπορει και να προλαβω
Την ώρα που το έγραψα, αν όντως βγουν 5, χρειαζόταν αλλές 3 ώρες και κάτι λεπτά.
(αν όντως βγούνε 5)
π.σ. ουπσ.δημοσιεύτικε ένα λεπτό μετά.άρα σε 1 ώρα και 59 λεπτα =p
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
αντε να τελειωνουμε και μ αυτα, αποτελεσματα αγγλικων και σχολειου, να τα ξεχασουμε ολα και να ζησουμε το καλοκαιρι σου φουλ
~Melania~
Περιβόητο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
1 ωρα και 7 λεπτα
πραγματι αργουν πολυ τα αποτελεσματα στο ιντερνετ
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.