τι σε ρώτησαν?
το θέμα εννοώ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
σε εμένα όχι ο κυριος ήταν άστα να πάνε... η κοπελίτσα που μας είπε μετά δις ιζ μάι κόλεγκ τάδε μας χαμογέλασε και κατά τη διάρκεια της εξέτασης κρατούσε αυτό το χαμόγελο γιατί άραγε;;
μηπως εκαψες καρδιες?
ωραια, τα στανταρ δηλαδημε ρωτήσαν για την οικογένεια, που μένω αν μου αρέσει κάτι από εκεί που μένω, τι θα κάνω το επόμενο Σ/Κ, κάτι οικόνες με μουσική
ευκολες ειναι αυτες οι ερωτησεις... συγκεκριμενες και αναμενομενες.. καλο αυτο γιατι μπορει να τις προετοιμασεις..
σε εμένα όχι ο κυριος ήταν άστα να πάνε... η κοπελίτσα που μας είπε μετά δις ιζ μάι κόλεγκ τάδε μας χαμογέλασε και κατά τη διάρκεια της εξέτασης κρατούσε αυτό το χαμόγελο γιατί άραγε;;
η λεξη που ψαχνεις ειναι εικονες...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εμάς το αντίθετο. Η κολεγκ ήταν μεγάλη και ήταν γυρισμένη πλάτη αλλά ήταν κάπως κρύα. Αντίθετα ο εξεταστής ήταν καταπληκτικός. Αυτά για τα προφορικά. Τώρα στα γραπτά. Η έκθεση η πρώτη μπέρδεψα το ύφος, στην δεύτερη όμως τα πήγα πάρα πολύ καλά. Στο listening το δεύτερο και το τρίτο παρτ τα καλύτερα μου στο πρώτο και στο τελευταίο νομίζω τα πήγα και εκεί καλά. Στο use of english τα πήγα αρκετά καλά αν και το πρώτο παρτ ήταν δύσκολο. Στο reading τέλεια, νομίζω το καλύτερό μου παρτ, μπορεί όμως να είμαι και λάθος. Το for schools έδωσα (ναι, έγραψα λίγο αργά αλλά τώρα είχα όρεξη )
Το Writing του FCE ήταν ΓΕΛΟΙΟ!!! Παίζει να έχω μόνο κάτι λαθάκια σε χρόνους μόνο...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Writing του FCE ήταν ΓΕΛΟΙΟ!!! Παίζει να έχω μόνο κάτι λαθάκια σε χρόνους μόνο...
Δεν έδωσα fce Έδωσα το for schools. Και στην έκθεση πάντα α έπαιρνα, απλά αγχώθηκα και ξέχασα να διαβάσω την εκφώνηση στο πρώτο writing.
Όσο για τις εικόνες... Η πρώτη ένας άνθρωπος σε μία έρημο,η δεύτερη μια πλημμύρα,η τρίτη ένας πινγκουίνος σε κάτι πάγους που είχαν αρχίσει να χωρίζονται σε κομμάτια... Τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα 30 λεπτά στην πρώτη εικόνα και στην τρίτη! Και μετά ποια θα πρέπει να επιλεγεί για να παρουσιαστεί σε ένα σχολείο, νομίζω σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές, και να προτείνεις ακόμη μία δική σου... Δεν ξέρω αν τα θέματα στο cpe ανακυκλώνονται,αλλά αν ναι,ελπίζω να βοηθήσω κάποιους που μπορεί να τύχουν τα ίδια!
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
αααααααααααααα!!! δίνω αύριο το βράδυ στις 8! καλά αποτελέσματα κι καλή μου επιτυχία!Θέματα από CPE speaking... 1. Σε τι πρέπει να εστιάζουμε όταν μελετάμε την ιστορία!!! Οι 3 επιλογές από κάτω: Άνθρωποι,γεγονότα,ιδέες. 2. Είναι σημαντικο να θυμάσαι πράγματα; Οι 3 επιλογές: Work,studies,relationships. 3. Γιατί είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε την ιστορία. Και η μόνη επιλογή που θυμάμαι είναι tradition and culture. Από άσχετες ερωτήσεις: Επηρεάζουν τα ρούχα μας τη διάθεσή μας; Είναι σημαντικό στην Ελλάδα να μαθαίνεις πολλές γλώσσες; Ποιες παραδόσεις τείνουν να εξαφανιστούν στην Ελλάδα; Επηρεάζεται η μνήμη του ανθρώπου όσο μεγαλώνει; Πόσο έχει αλλάξει η φωτογραφική μηχανή τον τρόπο με τον οποίο καταγράφουμε πλέον τα πράγματα;
Όσο για τις εικόνες... Η πρώτη ένας άνθρωπος σε μία έρημο,η δεύτερη μια πλημμύρα,η τρίτη ένας πινγκουίνος σε κάτι πάγους που είχαν αρχίσει να χωρίζονται σε κομμάτια... Τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα 30 λεπτά στην πρώτη εικόνα και στην τρίτη! Και μετά ποια θα πρέπει να επιλεγεί για να παρουσιαστεί σε ένα σχολείο, νομίζω σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές, και να προτείνεις ακόμη μία δική σου... Δεν ξέρω αν τα θέματα στο cpe ανακυκλώνονται,αλλά αν ναι,ελπίζω να βοηθήσω κάποιους που μπορεί να τύχουν τα ίδια!
mel999
Δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
mel999
Δραστήριο μέλος
εγω σημερα δινω προφορικα!
Καλή επιτυχία!!! Και να μιλάς με άνεση και χαλαρά... κάν' τους να γελάσουν και λίγο... όλο και κάτι παραπάνω θα πάρεις
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Καλη επιτυχιαα!
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
ναι ναι!!! έδωσα και ελπίζω να τα πήγα καλά...δεν λεώ αν δεν δω τα αποτελέσματα! ένα σας λέω...μπήκα με Σκωτσέζα μέσα αλλάάάάά πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στο έπακρο! Pcpe? το βραδυ??
Καλη επιτυχιαα!
gaga.boy
Νεοφερμένος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
καλά είναι απιστευτο το τι ώρα έγραψα το μήνυμα! πφφφφ καλή επιτυχία ΤΩΡΑ! εμένα μου έπεσε γιατί χρησιμεύουν τα μουσεία, και οι εικόνες ήταν για τα ανθρώπινα επιτεύγματα. τα υόλοιπα οι κλασικές ερωτήσεις, γιατί μαθαίνεις αγγλικά κτλ κτλσε εσας τους 2 τελευταιους τι θεματα επεσαν?????εγω δινω σημερα CPΕ στις 18¨40!!!!βασιακ εχω πανικοβληθει μπορω να ομολογησω γτ φοβαμαι για τπο τι θεμα θα πεσει......
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.