nPb
Επιφανές μέλος
Στο Proficiency έχει από κάτω να κατεβάσεις το statement of results σε PDF για να το δεις, στα άλλα πτυχία ίσως δεν έχουν προλάβει ακόμα να τα ανεβάσουν. Πέρυσι στα FCE πχ, εμφάνιζε το αγγλικό γράμμα που λες για 1 μήνα περίπου πριν βγουν τα αναλυτικά.
Δεν καταλαβαίνω την λογική τους, εφόσον χθες ανακοίνωσαν ότι βγήκαν τα αποτελέσματα. Τηλεφώνησα σήμερα στο Βρετανικό Συμβούλιο, μου απάντησαν ότι πρόκειται για λάθος τους και ότι θα με ενημερώσουν όταν διορθωθεί ...αλλά το λάθος παραμένει ακόμη και τώρα, χωρίς κάποια σχετική ενημέρωση. Δηλαδή θα περιμένω 1 μήνα για να μάθω αν πέρασα ή κόπηκα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Libertus
Συντονιστής
Νομίζω πως δεν έχει άλλα.
nPb
Επιφανές μέλος
αυτό αντιστοιχεί σε κάτι;
σύμφωνα με τις οδηγίες οι ορθές βαθμολογικές επιλογές είναι:
- Pass:
Α (score 80-100)
Β (score 75-79)
C (score 60-74)
- Level C1 (score 45-59)
- Fail (score 0-44)
και
X
Z
Pending
Withheld
puppet_58
Νεοφερμένος
Να σας δώσω τους κωδικούς μου μήπως βγάλετε άκρη εσείς; Εχω τρομερή αγωνία.....!!!!!!!!!1
puppet_58
Νεοφερμένος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
το γράμμα είναι V χωρίς να αναγράφεται κάποιο score ..
αυτό αντιστοιχεί σε κάτι;
σύμφωνα με τις οδηγίες οι ορθές βαθμολογικές επιλογές είναι:
- Pass:
Α (score 80-100)
Β (score 75-79)
C (score 60-74)
- Level C1 (score 45-59)
- Fail (score 0-44)
και
X
Z
Pending
Withheld
Μάλλον εννοεί ότι ο βαθμός σου δεν θα βγει ποτέ στη δημοσιότητα...
Γενικά όμως δεν ξέρω να σου πω.
C-o - n
Νεοφερμένος
puppet_58
Νεοφερμένος
https://www.examination-services.gr/greek/results_submit.asp
Είμαι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ χαρούμενος
https://www.examination-services.gr/results_submit.asp
Συγγνώμη, αλλά αυτό ειναι το σωστό link
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Μπορείτε να δείτε το απότελεσμα της εξέτασης μου και το statement of results στο παρακάτω Link:
https://www.examination-services.gr/greek/results_submit.asp
Είμαι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ χαρούμενος
https://www.examination-services.gr/results_submit.asp
Συγγνώμη, αλλά αυτό ειναι το σωστό link
1) συγχαρητηρια
2) καλη χρηση του πτυχιου
puppet_58
Νεοφερμένος
Speaking: Exceptional,
Use of english: Good
Writing: Borderline
Listening: Weak
Reading: Weak
nPb
Επιφανές μέλος
oπότε πρέπει να περιμένω μέσα στην βδομάδα
puppet_58
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.