george0694
Νεοφερμένος
Μπορείτε και οι δύο να ανεβάσετε το λινκ των πηγών σαςOι πηγες μου ειναι το ιδιο το Cambridge ESOL.
Αν θελει καποιος μπορει να με διαψευσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thank you for your email. Results for the December session of FCE/CAE/CPE 2009 will be released on 26/01/2010.
I hope that this is of assistance.
Kind regards
Elizabeth Jones
ESOL Helpdesk
Cambridge ESOL Customer Services
----Original Message----
On 16/12/2009 at 12:28:19 teol20@gmail.com wrote:
Feedback from www.cambridgeesol.org
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george0694
Νεοφερμένος
ΩραίοςDear Theodore,
Thank you for your email. Results for the December session of FCE/CAE/CPE 2009 will be released on 26/01/2010.
I hope that this is of assistance.
Kind regards
Elizabeth Jones
ESOL Helpdesk
Cambridge ESOL Customer Services
----Original Message----
On 16/12/2009 at 12:28:19 teol20@gmail.com wrote:
Feedback from www.cambridgeesol.org
Τεσπα μια βδομαδα εμεινε περιπου παιδια(8 μερες).
Δεν νομίζω να αγχώνεστε...
george0694
Νεοφερμένος
Εγώ θα τα μάθω στης 29 ...έτσι μου είπανε κάτι παιδιά απο το φροντιστήριο μουΚαι αν θελετε μπορω να επιβεβαιωσω και απο αλλου τις πηγες μου.
Τεσπα μια βδομαδα εμεινε περιπου παιδια(8 μερες).
Δεν νομίζω να αγχώνεστε...
george0694
Νεοφερμένος
noΔεν εχεις δωσει μέσω Βρετανικου Συμβουλιου;
"Τα αποτελέσματα των εξετάσεων Cambridge ESOL FCE, CAE και CPE Δεκεμβρίου 2009 θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας στις 6 Φεβρουαρίου 2010." που αναγραφει το Βρετανικο Συμβουλιου και περσι 03/02 ελεγαν οτι θα βγουν και βγηκαν 30/01.
Mπορεις να μου πεις με ποιο εξεταστικο κεντρο έδωσες;
Θυμάσαι;Αν δεν ξερεις πές μου των κωδικο του.Με GR ξεκιναει και ειναι κάπως έτσι:GR821
george0694
Νεοφερμένος
Θα σου δώσω αυτά που λέει το χαρτί H.A.S ESOL EXAMINATIONS TERMA TH. LITSA P.O. BOX 60022 THERMI 57001 THESSALONIKI και το νούμερο κέντρου : GR807Οσο για αυτό:
"Τα αποτελέσματα των εξετάσεων Cambridge ESOL FCE, CAE και CPE Δεκεμβρίου 2009 θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας στις 6 Φεβρουαρίου 2010." που αναγραφει το Βρετανικο Συμβουλιου και περσι 03/02 ελεγαν οτι θα βγουν και βγηκαν 30/01.
Mπορεις να μου πεις με ποιο εξεταστικο κεντρο έδωσες;
Θυμάσαι;Αν δεν ξερεις πές μου των κωδικο του.Με GR ξεκιναει και ειναι κάπως έτσι:GR821
george0694
Νεοφερμένος
Δεν γράφει κάποιο κοδικό Δεν ξέρω γιατί αλλά μου παν τα παιδιά ότι πήρε χαρτί απο το Cambridge ότι θα πάρει τα αποτελέσματα στης 26 το φροντιστήριο μουΑαα εδωσες μεσω ΗΑS!Τα αποτελεσματα σου θα βγουν κανονικα στις 26!Αλλα θα μπορει να τα δει μονο το φροντιστηριο σου.Εκτος αν σου δωσε κωδικους και σε σενα
george0694
Νεοφερμένος
Καλά για μια μέρα δεν χάλασε ο κόσμοςΓια την ακριβεια το φροντιστηριο σου θα χει προσβαση στα αποτελεσματα απο 02.00 ωρα Ελλαδος απο το σαιτ του Κειμπριτζ.
george0694
Νεοφερμένος
Ναι ρε το κατάλαβα:no1:Καλή μας επιτυχία και πάλι !Είμαστε στην τελική ευθεία:no1:Απλα ενημερωτικα το ανεφερα!
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
george0694
Νεοφερμένος
Έλα που ντε !answer key θα δούμε μετά τα αποτελέσματα????
Dr.EmMa
Νεοφερμένος
george0694
Νεοφερμένος
Άντε καλή επιτυχία να έχειςΜπορει να ακουστει περιεργο...Εγω πηρα proficiency Michigan πριν 2 χρονια κ σταματησα.κ αρχισα τωρα μεσα Ιανουαριου μαθηματα για να παω να δωσω CPE...ξερω μεγαλο ρισκο,αλλα λεω να το κανω κ οτι γινει..Ουτως η αλλως τα αγγλικα πλεον σαν 2η μητρικη γλωσσα μου ειναι...
www.examination-services.gr
Ενω οσοι δωσατε μεσω αλλου εξεταστικου κέντρου και έχετε τους απαραιτητους κωδικούς θα τα δείτε εδώ:
https://cambridgeesol-results.org/Members/Login.aspx
26/01/2010 βγαινουν κατα τις 11.00 με 12.00.
Καλα αποτελεσματα σε όλους!:no1:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.