george0694
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για το Michigan δε ξέρουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george0694
Νεοφερμένος
nefneff
Νεοφερμένος
Να ρωτήσω κάτι;Καπου άκουσα οτι τελικά έχουν βγεί τα θέματα του cambridge fce του Δεκέμβριου 2009.Αν ισχύει , από πού μπορούμε να τα βρούμε ;
FCE
PAPER 1 Reading (pdf)
PAPER 2 Writing (pdf)
PAPER 3 Use of English (pdf)
CPE
PAPER 1 Reading (pdf)
PAPER 2 Writing (pdf)
CAE
PAPER 1 Reading (pdf)
PAPER 2 Writing (pdf)
nefneff
Νεοφερμένος
nefneff
Νεοφερμένος
Πάντως ευχαριστώ πολυ.Τώρα θα μπορώ να τα τυπώσω και να τα σκίζω με ευχαρίστηση.. όχι ντάξει..Θα τα "μελετήσω"..
nefneff
Νεοφερμένος
george0694
Νεοφερμένος
Πάντως άμα καταλήξεις στην ''τελετή'' του σκησίματος ενήμερωσε με σε παρακαλώ μην χασώ την μεγάλη αυτή ευχαρίστησης Τεο σκετε τι μας το θυμήζεις ; με έχει πιάσει ένα άνχος......φφφφφΔεν πειράζει!Υπομονή. Στο κάτω κάτω αν δεν περάσω το ξαναδίνω (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ)
Πάντως ευχαριστώ πολυ.Τώρα θα μπορώ να τα τυπώσω και να τα σκίζω με ευχαρίστηση.. όχι ντάξει..Θα τα "μελετήσω"..
Δωσατε και εχετε τελειωσει.:no1:
Υπομονη για τα αποτελεσματα.
Τωρα οτι κανατε κανατε!
nefneff
Νεοφερμένος
Πάντως άμα καταλήξεις στην ''τελετή'' του σκησίματος ενήμερωσε με σε παρακαλώ μην χασώ την μεγάλη αυτή ευχαρίστησης Τεο σκετε τι μας το θυμήζεις ; με έχει πιάσει ένα άνχος......φφφφφ
μην αγχώνεσαι!Βασικά και να αγχωθείς δεν θα κερδίσεις κάτι..δεν είναι στο χέρι σου αυτή την στιγμή!
Πάντως υπόσχομαι ότι αν δεν περάσουμε :nono:
η "τελετή" θα γίνει...με πολλές πολλές φωτοτυπίες,μια φωτιά,ένα αλυσοπρίονο ...δεν ξέρω όλο και κάτι θα σκεφτώ!
george0694
Νεοφερμένος
Σωστά ό,τι έγινε .....έγινε....ας πάμε στην ομόνοια Ή μάλλον να πάμε έξω από το Cambridge Esol της Ελλάδας γιατί το Cambridge το μούτζωσα όταν πέρασα από πάνω το καλοκαίρι που πήγα Αγγλίαμην αγχώνεσαι!Βασικά και να αγχωθείς δεν θα κερδίσεις κάτι..δεν είναι στο χέρι σου αυτή την στιγμή!
Πάντως υπόσχομαι ότι αν δεν περάσουμε :nono:
η "τελετή" θα γίνει...με πολλές πολλές φωτοτυπίες,μια φωτιά,ένα αλυσοπρίονο ...δεν ξέρω όλο και κάτι θα σκεφτώ!
nefneff
Νεοφερμένος
Σωστά ό,τι έγινε .....έγινε....ας πάμε στην ομόνοια Ή μάλλον να πάμε έξω από το Cambridge Esol της Ελλάδας γιατί το Cambridge το μούτζωσα όταν πέρασα από πάνω το καλοκαίρι που πήγα Αγγλία
..μονο μούτζωμα;:nono: δεν θα την βγάλουν καθαρή μόνο με ένα μούτζωμα..πάω να φέρω την βαριοπούλα..
βασικά ρε...τους πληρώνουμε για να μας εξετάσουν....και δεν θα μας περάσουν κιόλας;ακου θράσος
george0694
Νεοφερμένος
Α καλά είσε ! Εγώ είναι η δεύτερη φορά που δίνω και την πρώτη φορά ξέρεις με πόσο κόπηκα ? Με 57% ....έχω και φίλη που κόπηκε με 59 %.....Αλλά ντάξι όταν το έμαθα ότι δεν πέρασα είμουνα στην Oxford str και το πήρα πολύ χαλαρά αλλά όταν ήρθα Ελλάδα κατάλαβα ότι πάλι θα έχω τετράωρα και πεντάωρα μαθήματα....τεσπα..μονο μούτζωμα;:nono: δεν θα την βγάλουν καθαρή μόνο με ένα μούτζωμα..πάω να φέρω την βαριοπούλα..
βασικά ρε...τους πληρώνουμε για να μας εξετάσουν....και δεν θα μας περάσουν κιόλας;ακου θράσος
nefneff
Νεοφερμένος
Α καλά είσε ! Εγώ είναι η δεύτερη φορά που δίνω και την πρώτη φορά ξέρεις με πόσο κόπηκα ? Με 57% ....έχω και φίλη που κόπηκε με 59 %.....Αλλά ντάξι όταν το έμαθα ότι δεν πέρασα είμουνα στην Oxford str και το πήρα πολύ χαλαρά αλλά όταν ήρθα Ελλάδα κατάλαβα ότι πάλι θα έχω τετράωρα και πεντάωρα μαθήματα....τεσπα
αουτς!αυτό μάλλον θα πόνεσε...εγώ ήταν να δώσω τον επόμενο μάιο αλλά επέμεναν οι δικοί μου να δώσω τώρα!οπότε εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη...για το αποτέλεσμα ..αλλα αυτο με το πολύ διαβασμα όντως είναι μαρτύριο..
george0694
Νεοφερμένος
Ε μην ανησυχείς ρεεεεεεεεεεεεε ! Δεν πιστεύω οι γονείς σου να θέλουν να πετάνε τα λεφτά τους ,άρα πάει να πει ότι είσε πολύ καλος :thanks:αουτς!αυτό μάλλον θα πόνεσε...εγώ ήταν να δώσω τον επόμενο μάιο αλλά επέμεναν οι δικοί μου να δώσω τώρα!οπότε εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη...για το αποτέλεσμα ..αλλα αυτο με το πολύ διαβασμα όντως είναι μαρτύριο..
nefneff
Νεοφερμένος
Ε μην ανησυχείς ρεεεεεεεεεεεεε ! Δεν πιστεύω οι γονείς σου να θέλουν να πετάνε τα λεφτά τους ,άρα πάει να πει ότι είσε πολύ καλος :thanks:
ναι ο ατιμος κορίτσι είμαι
βασικά μην το λες!απλα οι δικοί μου είναι του στύλ.δώσε για την εμπειρία! και αυτό είναι αρκετά ανακουφιστικό.!!αν και τώρα που το σκέφτομαι εχω ήδη δώσει παλιότερα για την εμπειρία :what:....
george0694
Νεοφερμένος
χαχαχαχ ε και δεν έδινες ένα pet ? και μένα τα ίδια...για αυτο έδωσα και πετ και κετ....και μια μια φορά λοουερ (βαριέμαι να το γυρίζω στα αγγλικά συνεχώς...)φτάνειπόση ακόμα εμπειρία? Όσο για το άτιμος ...Λέει στο στάτους Γυναίκα αλλά από κάτω Μαθητής ....Τι να πιστέψω τώρα εγώ? χαχαχαναι ο ατιμος κορίτσι είμαι
βασικά μην το λες!απλα οι δικοί μου είναι του στύλ.δώσε για την εμπειρία! και αυτό είναι αρκετά ανακουφιστικό.!!αν και τώρα που το σκέφτομαι εχω ήδη δώσει παλιότερα για την εμπειρία :what:....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.