Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανακοινώθηκαν επίσης και τα εξεταστικά κέντρα.
Λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr καθώς επίσης και σε εκπαιδευτικές ιστοσελίδες, όπως www.alfavita.gr κλπ.
Ανήκω στον κλάδο ΠΕ07 Γερμανική Γλώσσας.
Υπάρχουν άλλοι συνάδελφοι εδώ που να δίνουν εξετάσεις ΑΣΕΠ σε λίγες μέρες; Αν ναι, σε ποιο κλάδο/ειδικότητα ανήκετε; Πώς βλέπετε τα πράγματα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μαμα μου.ΦΥΣΙΚΗ και δινουν μαζι και χημεια, βιολογια,γεωλογια,διδακτικη,παιδαγωγικα.αστα...δινεις και εσυ?αν ναι, καλη επιτυχια!
Ευχαριστώ πολύ, επίσης για τη μαμά σου.
Εγώ είμαι καθηγήτρια γερμανικών. Στο γνωστικό αντικείμενο εξετάζομαι πάνω σε σχετικά υψηλού επιπέδου κείμενα με ερωτήσεις κατανόησης και στην έκθεση, στην Ειδική Διδακτική (πάνω στη διδασκαλία της ξένης γλώσσας) και στα Παιδαγωγικά.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά δεν πειράζει, σ/κ είναι, θα περάσει!
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πλησιάζει η μέρα....!!! Δίνω και τις 2 μέρες 3-7 γμώτο...Ειδικά την Κυριακή με χαλάει που τελειώνω τόσο αργά.
Αλλά δεν πειράζει, σ/κ είναι, θα περάσει!
Δλδ θα γίνει τελικά ο διαγωνισμός? Κάπου άκουγα σήμερα το πρωι πως θα αναβληθεί λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών...
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Δλδ θα γίνει τελικά ο διαγωνισμός? Κάπου άκουγα σήμερα το πρωι πως θα αναβληθεί λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών...
Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ πάντως δεν αναφέρει κάτι για αναβολή. Εγώ πάντως άκουσα ότι άνοιξαν οι δρόμοι τελικά.
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχα..ωραία καλή επιτυχία λοιπόν!
Ευχαριστώ πολύ!
Καλή επιτυχία σε όσους/όσες δίνουν! :no1:
spirit
Νεοφερμένος
Δίνω εξετάσεις στον κλάδο Πληροφορικής το Σ/Κ.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορώ να πω ότι ήταν βατά τα θέματα σε εμάς των Γερμανικών, αν και άκουσα ότι και σε άλλες ειδικότητες έπεσαν βατά θέματα.
Τα 2 κείμενα είχαν κάποιο επίπεδο βέβαια, αλλά όχι όμως σε σημείο να μη γίνονται κατανοητά. Πάντως η έκθεσή μας είχε επίκαιρο θέμα και πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά
Zed
Διάσημο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σήμερα δίναμε την Α' Θεματική Ενότητα (Γνωστικό Αντικείμενο).
Μπορώ να πω ότι ήταν βατά τα θέματα σε εμάς των Γερμανικών, αν και άκουσα ότι και σε άλλες ειδικότητες έπεσαν βατά θέματα.
Τα 2 κείμενα είχαν κάποιο επίπεδο βέβαια, αλλά όχι όμως σε σημείο να μη γίνονται κατανοητά. Πάντως η έκθεσή μας είχε επίκαιρο θέμα και πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά
Μπράβο ρε Τζένη. Καλή επιτυχία για αύριο.
miv
Επιφανές μέλος
-----------------------------------------
Άντε, με το καλό να μπεις Τζενακι!
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη Γερμανική άκουσα, μάλιστα, ότι έχετε και τα καλύτερα αναλογικά, κάπου 1/11.
-----------------------------------------
Άντε, με το καλό να μπεις Τζενακι!
Ευχαριστώ πολύ όλους σας!
Σήμερα τα Παιδαγωγικά ήταν κάπως "τσιμπημένα" σε σχέση με άλλες φορές...
Στην Ειδική Διδακτική αρκετά καλά μπορώ να πω. Ας είναι καλά οι καθηγήτριες που είχα στο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη που μας είχαν δώσεις πολύ καλές βάσεις στον κλάδο της Διδακτικής!
fibonacci29
Νεοφερμένος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως πήγατε εσεις οι μαθηματικοι? Εμενα μου φανηκαν πολλά τα θέματα για λίγη ώρα στο γνωστικο.
Όντως ήταν πάρα πολλά για την ώρα που έδιναν για τη λύση τους. Πολλοί μαθηματικοί παραπονέθηκαν γι'αυτό. Πολλοί επίσης ήταν αυτοί που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις λύσεις τους.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα θεματα στα Παιδαγωγικα ήταν απαράδεκτα...Δεν υπήρχαν στα βιβλία που κυκλοφορούν για τους υποψηφίους ΑΣΕΠ. Ήταν όλο ορολογίες, ελάχιστα μόνο σε θέματα σχολικής συμπεριφοράς και παιδαγωγικά της ξένης γλώσσας και γενικά πράγματα άσχετα με το όλο αντικείμενο της Παιδαγωγικής.
Δεν άκουσα ούτε 1 υποψήφιο μετά το τέλος της εξέτασης να πει ότι βρήκε βατά τα παιδαγωγικά. Όλοι έλεγαν ότι ήταν παλούκια και ότι δεν υπήρχαν πουθενά σε όσα είχαν διαβάσει....3η φορά έδινα, έχω διαβάσει και παλαιότερα θέματα εξετάσεων και τέτοια θέματα δεν έχουν ξαναπέσει ποτε στα παιδαγωγικά.
efi_l
Νεοφερμένος
Μήπως θα μπορούσες να μου πεις που βγήκαν οι απαντήσεις; Εγώ έδωσα στον κλάδο πληροφορικής και θα έλεγα πως τα παιδαγωγικά ήταν βατά αλλά το γνωστικό "τσεκούρι"!!Από τις απαντήσεις που βγήκαν στα θέματα των Παιδαγωγικών, δυστυχώς έπιασα μόνο 18/32....Οπότε αυτό μου χαντακώνει όλα τα υπόλοιπα, λόγω της αρνητικής βαθμολογίας.
Τα θεματα στα Παιδαγωγικα ήταν απαράδεκτα...Δεν υπήρχαν στα βιβλία που κυκλοφορούν για τους υποψηφίους ΑΣΕΠ. Ήταν όλο ορολογίες, ελάχιστα μόνο σε θέματα σχολικής συμπεριφοράς και παιδαγωγικά της ξένης γλώσσας και γενικά πράγματα άσχετα με το όλο αντικείμενο της Παιδαγωγικής.
Δεν άκουσα ούτε 1 υποψήφιο μετά το τέλος της εξέτασης να πει ότι βρήκε βατά τα παιδαγωγικά. Όλοι έλεγαν ότι ήταν παλούκια και ότι δεν υπήρχαν πουθενά σε όσα είχαν διαβάσει....3η φορά έδινα, έχω διαβάσει και παλαιότερα θέματα εξετάσεων και τέτοια θέματα δεν έχουν ξαναπέσει ποτε στα παιδαγωγικά.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως θα μπορούσες να μου πεις που βγήκαν οι απαντήσεις; Εγώ έδωσα στον κλάδο πληροφορικής και θα έλεγα πως τα παιδαγωγικά ήταν βατά αλλά το γνωστικό "τσεκούρι"!!
Στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", μόνο τα παιδαγωγικά. Αν πας στην ιστοσελίδα της εφημερίδας και βάλεις την ημερομηνία 2/2, θα τα βγάλει.
Βέβαια είδα και αλλού απαντήσεις και σε μερικά άλλοι έχουν διαφορετική άποψη. Οπότε δεν είμαστε σίγουροι απολύτως για τις απαντήσεις.
melisa
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.