evitsaka
Νεοφερμένος
Η evitsaka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Θα ήθελα να σας περιγράψω το ''θέμα'' που με απασχολεί εδώ και κάποιον καιρό όσον αφορά τις εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου, να ανταλλάξουμε απόψεις και, αν είναι εφικτό, να μου φύγει ένα μέρος του άγχους μου.
Αρχικά, πήρα πολύ ζεστά το θέμα του διπλώματος εξ αρχής, διότι παρόλο που δεν είναι κάτι το οποίο έχω άμεση ανάγκη, είναι κάτι το οποίο χρησιμεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε όλη μας τη ζωή. Πέρασα με το καλό τα σήματα και πολύ σύντομα ξεκίνησα τα μαθήματα οδήγησης. Χωρίς καμία πείρα (δεν είχα αγγίξει ποτέ τιμόνι) και με πολύ βασικές γνώσεις (ταχύτητες, συμπλέκτη-φρένο-γκάζι) τα πήγαινα πολύ καλά ήδη από το πρώτο μάθημα. Επίσης, ο δάσκαλος ήταν εξαιρετικός και δεν είχα άγχος ενώ έκανα τα μαθήματα. Σε ένα από τα τελευταία μαθήματα, με ενημέρωσαν πως ο δάσκαλός μου φεύγει από τη σχολή ( και από Σταυρούπολη που ήταν να δώσω εξετάσεις (Θεσσαλονίκη), θα δώσω στο Καλοχώρι. Από εκεί και έπειτα με κατέβαλε άγχος και άρνηση, κάπως φοβόμουν να πάω και το παράτησα ενώ είχα δύο μαθήματα ακόμη. Άφησα τον καιρό να περάσει, η καρτέλα μου λήγει τον Μάρτιο και θέλω να πάω αύριο στο γραφείο να κλείσουμε ραντεβού για μάθημα, αλλά αγχώνομαι υπερβολικά πολύ, απορώ με τον εαυτό μου πώς το άφησα έτσι. Πιστεύετε μπορώ να τα καταφέρω χωρίς επιπλέον μαθήματα; Πώς βλέπετε την κατάσταση;
Με συγχωρείτε για το ''σεντόνι'' και ευχαριστώ προκαταβολικά, εννοείται κάθε σχόλιο είναι δεκτό.
Αρχικά, πήρα πολύ ζεστά το θέμα του διπλώματος εξ αρχής, διότι παρόλο που δεν είναι κάτι το οποίο έχω άμεση ανάγκη, είναι κάτι το οποίο χρησιμεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε όλη μας τη ζωή. Πέρασα με το καλό τα σήματα και πολύ σύντομα ξεκίνησα τα μαθήματα οδήγησης. Χωρίς καμία πείρα (δεν είχα αγγίξει ποτέ τιμόνι) και με πολύ βασικές γνώσεις (ταχύτητες, συμπλέκτη-φρένο-γκάζι) τα πήγαινα πολύ καλά ήδη από το πρώτο μάθημα. Επίσης, ο δάσκαλος ήταν εξαιρετικός και δεν είχα άγχος ενώ έκανα τα μαθήματα. Σε ένα από τα τελευταία μαθήματα, με ενημέρωσαν πως ο δάσκαλός μου φεύγει από τη σχολή ( και από Σταυρούπολη που ήταν να δώσω εξετάσεις (Θεσσαλονίκη), θα δώσω στο Καλοχώρι. Από εκεί και έπειτα με κατέβαλε άγχος και άρνηση, κάπως φοβόμουν να πάω και το παράτησα ενώ είχα δύο μαθήματα ακόμη. Άφησα τον καιρό να περάσει, η καρτέλα μου λήγει τον Μάρτιο και θέλω να πάω αύριο στο γραφείο να κλείσουμε ραντεβού για μάθημα, αλλά αγχώνομαι υπερβολικά πολύ, απορώ με τον εαυτό μου πώς το άφησα έτσι. Πιστεύετε μπορώ να τα καταφέρω χωρίς επιπλέον μαθήματα; Πώς βλέπετε την κατάσταση;
Με συγχωρείτε για το ''σεντόνι'' και ευχαριστώ προκαταβολικά, εννοείται κάθε σχόλιο είναι δεκτό.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,562 μηνύματα.
Εγώ είχα δώσει Θεσσαλονίκη, στη Σταυρούπολη συγκεκριμένα.
Δεν έχει λογική αυτό που λες πάντως. Δηλαδή όταν πάρεις το δίπλωμα, θα οδηγάς μόνο στη Σταυρούπολη; Γιατί σε αγχώνει το Καλοχώρι και το κάθε Καλοχώρι; Θεωρητικά όταν πάρεις το δίπλωμα, θα είσαι σε θέση να οδηγάς παντού.
Δεν έχει λογική αυτό που λες πάντως. Δηλαδή όταν πάρεις το δίπλωμα, θα οδηγάς μόνο στη Σταυρούπολη; Γιατί σε αγχώνει το Καλοχώρι και το κάθε Καλοχώρι; Θεωρητικά όταν πάρεις το δίπλωμα, θα είσαι σε θέση να οδηγάς παντού.
evitsaka
Νεοφερμένος
Η evitsaka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλησπέρα.
Αναφέρω τις τοποθεσίες μόνο και μόνο για τον λόγο της εξέτασης, δηλαδή 1 μήνα (τόσο μου είχαν βγει τα μαθήματα) κάνει κανείς εκπαίδευση και προετοιμάζεται σε συγκεκριμένο μέρος για να το γνωρίζει όσο καλύτερα γίνεται όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Φυσικά κατανοώ απόλυτα τη θέση σου και σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις.
Αναφέρω τις τοποθεσίες μόνο και μόνο για τον λόγο της εξέτασης, δηλαδή 1 μήνα (τόσο μου είχαν βγει τα μαθήματα) κάνει κανείς εκπαίδευση και προετοιμάζεται σε συγκεκριμένο μέρος για να το γνωρίζει όσο καλύτερα γίνεται όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Φυσικά κατανοώ απόλυτα τη θέση σου και σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,562 μηνύματα.
Δε γνωριζω με ποια κριτηρια δηλωνεται καποιος στη Σταυρουπολη ή στο Καλοχωρι. Μπορεις να το ψάξεις αυτο; Και στην χειροτερη, παρε την καρτελα σου και πηγαινε σε αλλη σχολη για να δωσεις Σταυρουπολη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,008 μηνύματα.
Θαρος ψυχραιμια και συνεση.Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Θα ήθελα να σας περιγράψω το ''θέμα'' που με απασχολεί εδώ και κάποιον καιρό όσον αφορά τις εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου, να ανταλλάξουμε απόψεις και, αν είναι εφικτό, να μου φύγει ένα μέρος του άγχους μου.
Ολοι οι οδηγοι δεν ηξεραν κατι πριν καθησουν στην καρεκλα εκπαιδευσης ...εκτος απο τους γυφτους τους αγροτες και εμενα.
Ειναι ασχημο να σου αλλαζουν χωρο εξετασεων...θελει εξοικείωση...
2 μαθηματα ειναι λιγα ...καντα 5 να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση .
Α και να ξερεις οτι η αποκτηση διπλωματος δεν αφορα μονο τις δικες σου ικανοτητες αλλα και τις αναγκες του εξεταστη.
Οδηγαω καθημερινα εδω και 6 χρονια με 80 χλ αθηνας την ημερα ..εχω μαθει να διαβαζω καλα τον δρομο και την κινηση ...αλλα αν με πας σε αγνωστα στενα παλι ειμαι διστακτικος και καπως αγχώνομαι.
Και κατι που κανεις δεν θα σου πει ..η οδηγηση εχει να κανει και με τις συνηθειες και νοοτροπιες ανθρωπων που κατοικουν και κινουνται στην περιοχη.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Για λάδι έχετε κάνει καποια κουβέντα;
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,928 μηνύματα.
Η Αθήνα έχει γίνει υπερβολικά δύσκολη για οδήγηση. Αυξημένη κίνηση, έλλειψη parking, χάλια διαγραμμήσεις. Το μόνο καλό είναι ότι πλέον τα αυτοκίνητα έχουν γίνει πιο ευκολοδηγητα. Προφανώς αν περνάει το λάδι το δίνεις και ξεμπερδεύεις. Θεσσαλονίκη είναι χειρότεροι οδηγοί (όλο με κόκκινο περνάνε) και στη παραλία μεγάλο πρόβλημα με τα parking και με τα πατίνια που ξεπετάγονται από το πουθενά.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,008 μηνύματα.
Η αθηνα δυσκολεψε στην οδηγηση απο τους ογκους των τζιποειδων την ορατοτητα που σου κρυβουν και την αδιαφορία που τους δινει ο ογκος τους.Η Αθήνα έχει γίνει υπερβολικά δύσκολη για οδήγηση. Αυξημένη κίνηση, έλλειψη parking, χάλια διαγραμμήσεις. Το μόνο καλό είναι ότι πλέον τα αυτοκίνητα έχουν γίνει πιο ευκολοδηγητα. Προφανώς αν περνάει το λάδι το δίνεις και ξεμπερδεύεις. Θεσσαλονίκη είναι χειρότεροι οδηγοί (όλο με κόκκινο περνάνε) και στη παραλία μεγάλο πρόβλημα με τα parking και με τα πατίνια που ξεπετάγονται από το πουθενά.
Απο τις σφηνες που κανουν τα μηχανακια και τις βρισιες που σου ριχνουν αν δεν τους αφησεις χωρο αναμεσα.
Η παντελεις ελλειψη τροχονομων να ρυθμισουν (τοσους που παιρνουν που τους χωνουν)
Οι εξετασεις διπλωματος οδηγησης δεν εχουν ''λαδι'' ..''εξεταστρα'' εχουν.
Καλα το παρκινκ ειναι αλλο θεμα...1,5 Ω περιμενα να φαει καποιος και να φυγει ..κανενας δεν χορτασε ..και εχω και τον μαλακα τον δημαρχο να κλεινει την παραλια για τους γυφτους να μην παρκαρουμε.
Τα πατινια και τα ποδηλατα πρεπει να φυγουν απο τους δρομους πριν σκοτωθούν παιδια ..θελουν δικους τους δρομους... ειδικα τα πατίνια δεν εχουν ροδες για ασφαλτο...Τα ποδηλατα μονο σε λεωφορειοδρομους προστατευμενα. Δεν υπαρχει πουθενα ποδηλατα και αυτοκίνητα μαζι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...