juste un instant
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8 μηνες...μιλαω βεβαια για το sorbonne c2...για το dalf δεν ξερω...
το dalf c2 εδωσα σε 10 μηνες , οχι σορμπον...μου φαινοταν πιο ευκολο το νταλφ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ πολύ.
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά και από 'μένα. Ξεκίνησα ιδιαίτερα μαθήματα χτες. Η καθηγήτρια μου είπε πως θα με προετοιμάσει για sorbonne c1. Βρήκα όλα τα βιβλία που μου ζήτησε εκτός από ένα, το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο και παρότι όργωσα όλα τα βιβλιοπωλεία της Αθήνας δεν το βρήκα. Μήπως το έχει κανείς αυτό και μπορεί να μου στείλει ένα αντίγραφο ή ακόμα καλύτερα να μου πει που θα το βρω; Το βιβλίο είναι: Alexandre Dumas, Les freres corses, carres classiques, εκδόσεις Nathan.
Ευχαριστώ πολύ.
https://www.amazon.fr/Les-Fr%C3%A8res-corses-Alexandre-Dumas/dp/2091884308/ref=pd_sim_b_1/279-5602704-7199621?ie=UTF8&refRID=1K7ZTFCYAFNC293RHE55
Αντώνιος 1
Νεοφερμένος
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ça m'intéresse ή αν δεν μπορέσεις να το βρεις δανείσου το από την βιβλιοθήκη Octave Merlier του γαλλικού ινστιτούτου.
Ως προς την δομή της εξέτασης τσέκαρε εδώ https://www.ifa.gr/dmdocuments/examens/2014/C2_descript_fr.pdf
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένος
Εδωσα τον Δεκεμβρη C2 dalf. Η εκθεση ηταν μια χαρα ειχα δουλεψει αρκετα στο θεμα. Οσο αναφορα το ακουστικο.. ετσι κι ετσι ποτε δεν το ειχα με το ακουστικο. Τα προφορικα σχετικα καλα πιστευω. Καλα αποτελεσματα σε οσους εδωσαν! Καλη δυναμη σε οσους προκειται να δωσουν.
Ξερετε μηπως ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα; Θα το ανακοινωσουν στο ifa?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα σε ολους!
Εδωσα τον Δεκεμβρη C2 dalf. Η εκθεση ηταν μια χαρα ειχα δουλεψει αρκετα στο θεμα. Οσο αναφορα το ακουστικο.. ετσι κι ετσι ποτε δεν το ειχα με το ακουστικο. Τα προφορικα σχετικα καλα πιστευω. Καλα αποτελεσματα σε οσους εδωσαν! Καλη δυναμη σε οσους προκειται να δωσουν.
Ξερετε μηπως ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα; Θα το ανακοινωσουν στο ifa?
Τα αποτελέσματα θα μπορείς να τα δεις στην ιστοσελίδα του γαλλικού Ινστιτούτου αλλά να τα περιμένεις από Φλεβάρη και μετά.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
intrig(hue)ing
Νεοφερμένος
Αντώνιος 1
Νεοφερμένος
Τα μαθήματα πηγαίνουν μια χαρά. Κάνω τώρα ένα βιβλίο της Μίτσικα. Είναι πολύ καλό όμως η καθηγήτριά μου με τρέχει. Με τόσο τρέξιμο λέει ίσως καταφέρω να δώσω και το Μάιο!!! Μου φαίνεται λίγο επιστημονική φαντασία όλο αυτό. Εδώ καλά καλά θα δώσω το proficiency στα Αγγλικά το Δεκέμβρη. Τι πιστεύετε εσείς;
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα κι από 'μένα.
Τα μαθήματα πηγαίνουν μια χαρά. Κάνω τώρα ένα βιβλίο της Μίτσικα. Είναι πολύ καλό όμως η καθηγήτριά μου με τρέχει. Με τόσο τρέξιμο λέει ίσως καταφέρω να δώσω και το Μάιο!!! Μου φαίνεται λίγο επιστημονική φαντασία όλο αυτό. Εδώ καλά καλά θα δώσω το proficiency στα Αγγλικά το Δεκέμβρη. Τι πιστεύετε εσείς;
Προσωπικά δεν θα επέλεγα το βιβλίο της Μήτσικα αλλά των εκδόσεων Tégos που έχουν μέσα φοβερή μεθοδολογία. Αν πιστεύεις ότι δεν βγαίνει το διάβασμα σου τότε δώσε καλύτερα τον Δεκέμβρη. Είναι αρκετά απαιτητικά (τα μέρη των προφορικών ειδικά) οπότε δεν χρειάζεται αν δεν έχεις λόγο να βιάζεσαι να το δώσεις τον Μάιο. Κατά τα άλλα για ότι μας χρειαστείς είμαστε εδώ.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένος
Αναλυτικά τα αποτελέσματά μου είναι: CO 15 CE 22 PE 24 PO 23
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια σε όλους! Όσοι δεν πέτυχαν, να ξανα προσπαθήσουν!
Θα αρχίσω την προετοιμασία για Sorbonne C2!
:-)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.