Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εδωσα μαιο και επεσε το παρακατω θεμα στο εχποζεΈδωσα χθες προφορικα C1 και αναμένω τα αποτελεσματα.
Σχετικα καλα νομίζω ότι πηγε.
Θέμα: γαλλοφωνια
le numerique a tue la photographie de l'art???
juste un instant
Επιφανές μέλος
alex-paula
Νεοφερμένος
est-ce qu'il y a quelqun qui a passe l'examen oral du dalf c2 hier?
Par curiosite, quel etait le sujet 2 a la presentation?
socially excluded
Δραστήριο μέλος
σ ευχαριστω αλλα εδω δεν μου δειχνει αποτελεσματα μου δειχνει ωρα και μερος εξετασης.
Αααα, λάθος. Μπες εδώ: https://examens.ifa.gr/ath/res_sorbonne/ Στο sorbonne, δεν αναφέρεσαι ;;; Γιατί, δεν νομίζω να έχουν βγει τα αποτελέσματα του delf και dalf.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
κατσε,γ1 εδινες??ωραιο θεμα παντως!Εμενα επεσε αν ειμαι superstitieux
A propos
Διάσημο μέλος
Μετα με ρώτησε Γενικά για τις γλώσσες και τους λόγους για τους οποίους τα αγγλικά ως παγκόσμια γλώσσα θα μπορουσαν να αντικατασταθούν απο τα γαλλικά. Κάποιος άλλος απο C1 έχει να μας γράψει εντυπώσεις;
Aυτό το θέμα έπρεπε να πεφτε σε μένα.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοειται!το γαλλικο κρατος σε πληρωνει για να ενισχυεις την παρουσια της γαλλικης γλωσσας στην χωρα μας(παλιο τσιρακι)!!!πλακα κανω!παντως ηταν πολυ ωραιο θεμα!!! απ'οτι εμαθα επεσε και στο β2 κατι παρομοιο!νομιζω η γαλλοφωνια!για εκθεση!Aυτό το θέμα έπρεπε να πεφτε σε μένα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι???μα εγω γιατι θυμαμαι β2?? για επαρχια μιλαω παντα!ισως να διαφερουν με τα θεματα της αθηνας,δεν ξερω κιολας!Στο Β1 επεσε, οχι στο Β2
juste un instant
Επιφανές μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ειναι αφου θυμαμαι ρωτησα μια κοπελα πως τα πηγε!και μου ειπε οτι της επεσε η γαλλοφωνια και της φανηκε ευκολο!Μπορει να βαλαν το θεμα 'γαλλοφωνια" και στο Β2. Μαλλον ειναι η καλυτερη διαφημιση
A propos
Διάσημο μέλος
Όχι, με πληρώνουν ο Καναδάς, η Ακτή Ελεφαντοστού, το Μπενίν, το Κογκό, η Σενεγάλη, το Βέλγιο, η Ελβετία και κάτι κοραλλιογενή νησιά του Ειρηνικού.εννοειται!το γαλλικο κρατος σε πληρωνει για να ενισχυεις την παρουσια της γαλλικης γλωσσας στην χωρα μας(παλιο τσιρακι)!!!πλακα κανω!!
Πολλές γαλλόφωνες χώρες αρνήθηκαν να με πληρώσουν...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
μα καλα που τα βρισκεις?οι τριτοκοσμικες χωρες να σε πληρωνουν?και δεχεσαι?ο καναδας,η ελβετιακτλ οκ αλλα και η ακτη ελεφαντοστου?δεν ντρεπεσαι λιγο????πειναει ο κοσμος εκει!!!!τι να σου πω????εμενα παντως με πληρωνει το μονακο!ετσι για να μαθεις!και κανω συμφωνιες με την γαλλια τωρα!χαχαχαχαχαχαχααχαχχααχχα παντως για να μπω λιγο στο θεμα,αυτο ρε παιδια που δεν δημοσιευουν τα θεματα,με νευριαζει,και απο εκει το ινστιτουτο θελει να βγαλει λεφτα,ουτε στους καθηγητες δεν τα στελνουν,και οταν εκεινοι θελησουν να παρουν πχ τα θεματα μαιου,θα πρεπει να περιμενουν κανενα εξαμηνο!ελεος!insupportable!Όχι, με πληρώνουν ο Καναδάς, η Ακτή Ελεφαντοστού, το Μπενίν, το Κογκό, η Σενεγάλη, το Βέλγιο, η Ελβετία και κάτι κοραλλιογενή νησιά του Ειρηνικού.
Πολλές γαλλόφωνες χώρες αρνήθηκαν να με πληρώσουν...
A propos
Διάσημο μέλος
μα καλα που τα βρισκεις?οι τριτοκοσμικες χωρες να σε πληρωνουν?και δεχεσαι?
Δέχομαι. Είναι τόσο πολλές αυτές οι χώρες... που μοιράζονται το ποσό και γι αυτό το θεωρούν ασήμαντο.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλλον αρχες ιουλιου!παντως πριν απο delf-dalfΜήπως γνωρίζετε πότε θα βγούν τα αποτελέσματα του Sorbonne b2 ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.