Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια μολις πηρα το μηνυμα απο την κα των αγγλικων στο φροντ. Ειναι φιλολογος με μεταπτυχιακο στην αγγλικη φιλολογια. ΩΡΑΙΑ. Ειχε υποσχεθει οτι θα μας κανει μαθημα για τα αρχαια ( γραφω την Δευτερα) και τωρα κατι της ετυχε και θα λειπε και το μηνυμα τελειωνει: ''φιλια πολλα και καλη επιτυχια!'' ποια καλη επιτυχια μωρη... ΟΥΤΕ 6 δεν θα γραψω... ΒΟΗΘΕΙΑ...
ουφφ βρε πολύ κρίμα!!!έχεις βοήθημα;αν ναι θα σε βοηθήσει πολύ.Μπορείς όμως να ψάχνεις και από το ιντερνετ διάφορα πράγματα υπάρχει πολύ υλικό γενικά για τα αρχαία της β' γυμνασίου!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Εννοείται Αν δεν ρωτήσω εσένα ποιον θα ρωτήσω;Ποιον;Και εσύ ότι θέλεις για την χημεία!!Το επόμενο μάθημα είναι ή γράφετε και άλλο πιο πριν;
Γραφουμε Δευτέρα γλώσσα, Τριτη αγγλικά και Τετάρτη χημεία. Ανεση στο φουλ... 8) Θα διαβασω Κυριακη Δευτερα Τριτη χημεια, και θα παω, θα της τριψω το 20αρι στη μουρη και θα φύγω 8)8)8)
Βιβη μου χαιρομαι που σου επεσε καλο κομματι! Εχω γραψει 20 χημεια 8). Εγω σημερα εγραφα θρησκευτικα ΝΑΙ... Καταρχας Βιβακι επεσε ΜΟΝΟ μια αντιστοιχηση και ολα τα αλλα αν δεν ειχες διαβασει δεν εγραφες ουτε 3 ευκολα ηταν σχετικα. Ευαγγελια, Θεοφανεια, Παραβολες, η σημασια του σημειου αντιλεγομενου και δεν θυμαμαι τι αλλο . Λοντον. Εμεναα μου αρεσει να τσακωνονται εχει φαση
Ποπο δεν ξες πως μαρεσει να τσακωνονται....
Αλλα δεν τσακωνονται οι δικοι μας, ειναι αγαπημενοι
Μια φορα ο μαθηματικος ειχε θυμωσει με μια φιλολογο, και ηρθε μεσα στο γραφειο και αρχισε να φωναζει ''Αυτη, που ολη της η ζωη ειναι οι γοβες της, που πεθανε ο αντρας της και μας φορεσε τα μινι για να προλαβει να βρει αλλον, λες και ειχε και προθεσμία...'' Και ολοι ηταν , εμεις ημασταν , και αυτή ηταν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια μολις πηρα το μηνυμα απο την κα των αγγλικων στο φροντ. Ειναι φιλολογος με μεταπτυχιακο στην αγγλικη φιλολογια. ΩΡΑΙΑ. Ειχε υποσχεθει οτι θα μας κανει μαθημα για τα αρχαια ( γραφω την Δευτερα) και τωρα κατι της ετυχε και θα λειπε και το μηνυμα τελειωνει: ''φιλια πολλα και καλη επιτυχια!'' ποια καλη επιτυχια μωρη... ΟΥΤΕ 6 δεν θα γραψω... ΒΟΗΘΕΙΑ...
Αν είσαι β΄γυμνασίου, πρόσεξε πολύ τις εγκλίσεις - υποτακτική, ευκτική, προστακτική - ιδιαίτερα μάθε καλά τις καταλήξεις για ενεργητική και μέση φωνή .Επιπλέον, πρόσεξε την απρόσωπη σύνταξη ( άπροσωπα ρήματα / απρόσωπες εκφράσεις, δοτική προσωπική ) , την κατηγορηματική μετοχή καθώς και πότε η μετοχή χαρακτηρίζεται απόλυτη και πότε συνημμένη.Παράλληλα, επικεντρώσου και στους προσδιορισμούς ( ομοιόπτωτους - ετερόπτωτους ) .Είμαι φιλόλογος και φέτος δίδαξα αρχαία β΄γυμνασίου στο μαθητή μου .Αν θες βοήθεια,στείλε μου προσωπικό μήνυμα ή mail vasianik90@gmail.com καλή επιτυχία :*
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Αν είσαι β΄γυμνασίου, πρόσεξε πολύ τις εγκλίσεις - υποτακτική, ευκτική, προστακτική - ιδιαίτερα μάθε καλά τις καταλήξεις για ενεργητική και μέση φωνή .Επιπλέον, πρόσεξε την απρόσωπη σύνταξη ( άπροσωπα ρήματα / απρόσωπες εκφράσεις, δοτική προσωπική ) , την κατηγορηματική μετοχή καθώς και πότε η μετοχή χαρακτηρίζεται απόλυτη και πότε συνημμένη.Παράλληλα, επικεντρώσου και στους προσδιορισμούς ( ομοιόπτωτους - ετερόπτωτους ) .Είμαι φιλόλογος και φέτος δίδαξα αρχαία β΄γυμνασίου στο μαθητή μου .Αν θες βοήθεια,στείλε μου προσωπικό μήνυμα ή mail vasianik90@gmail.com καλή επιτυχία :*
Ε δεν μας τα είπατε αυτα πιο πριν να εγραφα κι εγω... Και σκοτωσα τα απροσωπα ρηματα...
Ευχαριστουμε πολύ πάντως για την βοήθεια!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε δεν μας τα είπατε αυτα πιο πριν να εγραφα κι εγω... Και σκοτωσα τα απροσωπα ρηματα...
Ευχαριστουμε πολύ πάντως για την βοήθεια!!
Δυστυχώς τυχαία είδα αυτό το θέμα σήμερα, αν χρειαστείτε πάντως οτιδήποτε σε σχέση με τα φιλολογικά μαθήματα, να επικοινωνείτε μαζί μου και θα σας απαντώ !!!Καλό καλοκαίρι να έχετε και καλή ξεκούραση !!!!!!!!!
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Μονη μου θα διαβασω αλλα πραγματικα δεν νομιζω να φερει κανενα αποτελεσμα στο συγκεκριμενο μαθημα... Τα κενα ενος χρονου δεν καλύπτονται μεσα σε 2 μερες.
Πιστεψε με καλυπτονται... Περσυ τα διαβασα ολα σε 1 ΣΚ
Δυστυχώς τυχαία είδα αυτό το θέμα σήμερα, αν χρειαστείτε πάντως οτιδήποτε σε σχέση με τα φιλολογικά μαθήματα, να επικοινωνείτε μαζί μου και θα σας απαντώ !!!Καλό καλοκαίρι να έχετε και καλή ξεκούραση !!!!!!!!!
Ε δεν πειραζει, το θεμα ειναι οτι βοηθησατε. Ευχαριστουμε πολύ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεψε με καλυπτονται... Περσυ τα διαβασα ολα σε 1 ΣΚ
Ε δεν πειραζει, το θεμα ειναι οτι βοηθησατε. Ευχαριστουμε πολύ
Μη μου μιλάς στον πληθυντικό italian dream, δεν είμαι 50+, 23 είμαι και λέγομαι Vasia
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ναι εψαξα και ειδα οτι ουτε μια ασκηση δεν μπορω να λυσω ναι θα χρειαστω βοηθειαουφφ βρε πολύ κρίμα!!!έχεις βοήθημα;αν ναι θα σε βοηθήσει πολύ.Μπορείς όμως να ψάχνεις και από το ιντερνετ διάφορα πράγματα υπάρχει πολύ υλικό γενικά για τα αρχαία της β' γυμνασίου!!
Χεχεχεχ καλος ο μαθηματικος!! Πωπωπωπωπω μονο εμας δεν μαλωνει αυτος με καμια με ολες τα εχει πολυ καλαΓραφουμε Δευτέρα γλώσσα, Τριτη αγγλικά και Τετάρτη χημεία. Ανεση στο φουλ... 8) Θα διαβασω Κυριακη Δευτερα Τριτη χημεια, και θα παω, θα της τριψω το 20αρι στη μουρη και θα φύγω 8)8)8)
Ποπο δεν ξες πως μαρεσει να τσακωνονται....
Αλλα δεν τσακωνονται οι δικοι μας, ειναι αγαπημενοι
Μια φορα ο μαθηματικος ειχε θυμωσει με μια φιλολογο, και ηρθε μεσα στο γραφειο και αρχισε να φωναζει ''Αυτη, που ολη της η ζωη ειναι οι γοβες της, που πεθανε ο αντρας της και μας φορεσε τα μινι για να προλαβει να βρει αλλον, λες και ειχε και προθεσμία...'' Και ολοι ηταν , εμεις ημασταν , και αυτή ηταν
Σε χιλιοευχαριστω για τις διευκρινησεις Βασια μαλλον θα σου στειλω σε μειλ αν εχω καποια απορια...
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Μη μου μιλάς στον πληθυντικό italian dream, δεν είμαι 50+, 23 είμαι και λέγομαι Vasia
Ε δεν το προσεξα, εγω το φιλολογος κρατησα...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Θα το γραψεις
πολύ σιγουρια βλέπω... Μονο εγώ είμαι αγχωμένη στο φουλ?? Αλλα ποιος χεστηε μωρε, 4 μερες εχουμε, δεδομενου οτι δευτερα και τριτη δεν θα ανοιξω βιβλιο, οποτε... Χαλαρουιτα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
πολύ σιγουρια βλέπω... Μονο εγώ είμαι αγχωμένη στο φουλ?? Αλλα ποιος χεστηε μωρε, 4 μερες εχουμε, δεδομενου οτι δευτερα και τριτη δεν θα ανοιξω βιβλιο, οποτε... Χαλαρουιτα
Εγω στην χημεια διαβασα 2 ωρες αλλα ειχα καταγχωθει.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Εγω στην χημεια διαβασα 2 ωρες αλλα ειχα καταγχωθει.
Χωρις να ξερεις λεξη???
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χωρις να ξερεις λεξη???
Στρωσου διαβασε βοδι. με τα αρχαια τι θα γινει ειναι το θεμα
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Στρωσου διαβασε βοδι. με τα αρχαια τι θα γινει ειναι το θεμα
Περσυ στα αρχαια δεν ηξερα ΤΙΠΟΤΑ και καθισα ενα ΣΚ και τα διαβασα ΟΛΑ. Και εγραψα 18
(Φουλ ΣΚ ομως, χωρις υπολογιστη, χωρις διαλείμματα, ΔΙΑΒΑΣΜΑ )
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Περσυ στα αρχαια δεν ηξερα ΤΙΠΟΤΑ και καθισα ενα ΣΚ και τα διαβασα ΟΛΑ. Και εγραψα 18
(Φουλ ΣΚ ομως, χωρις υπολογιστη, χωρις διαλείμματα, ΔΙΑΒΑΣΜΑ )
εγω περυσι με μιση ωρα διαβασμα εγραψα 19 την θελω πισω
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω περυσι με μιση ωρα διαβασμα εγραψα 19 την θελω πισω
πω βρε μπράβο εγώ με πολύ διάβασμα έγραψα 17
αν κάνω αυτό που λέει η Βιβή θα γράψω κανένα 18 πάνω-κάτω στην φυσική; να κλείσω υπολογιστές κλπ όμως
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
πω βρε μπράβο εγώ με πολύ διάβασμα έγραψα 17
αν κάνω αυτό που λέει η Βιβή θα γράψω κανένα 18 πάνω-κάτω στην φυσική; να κλείσω υπολογιστές κλπ όμως
Ειχα ΑΡΙΣΤΗ φιλολογο
φυσικη... Στην φυσικη μαθε ΑΠΟ ΕΞΩ τα θεωρητικα και μετα ΞΕΣΚΙΣΟΥ στις ασκησεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.