Italian dream...
Διάσημο μέλος
έπιασε τελικά αυτό με το ψωμί;πως έγραψες;εγώ επιτέλους τα πήγα τέλειαααααααα
Ιστορία σ' αγαπώωω!!!!
ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑΑΑΑ.................
Απο τα 4 θεματα που ειχαν απο 3 σκελη το καθενα, εκανα ενα σκελος απο το καθενα. Βαση δεν πιάνω... Στην γεωμετρια έκανα μία μίξη φυσικης και δικες μου πράξεις, αυτοσχεδιασχός στο ΦΟΥΛ (παρολο που απο πανω εγραψα ''συμφωνα με το ΠΘ )
Γενικα ΧΑΛΙΑ... Εσυ πώς τα πήγες???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑΑΑΑ.................
Απο τα 4 θεματα που ειχαν απο 3 σκελη το καθενα, εκανα ενα σκελος απο το καθενα. Βαση δεν πιάνω... Στην γεωμετρια έκανα μία μίξη φυσικης και δικες μου πράξεις, αυτοσχεδιασχός στο ΦΟΥΛ (παρολο που απο πανω εγραψα ''συμφωνα με το ΠΘ )
Γενικα ΧΑΛΙΑ... Εσυ πώς τα πήγες???
όπως είπα και παραπάνω τέλειαααα
γιατί βρε τόσο άσχημα;πως θα γίνεις φυσικός εσύ βρε;πως;άντε δεν πειράζει,από του χρόνου προσπάθησε περισσότερο.Ότι έγινε έγινε πάντως.Δεν το κατάλαβες το ΠΘ με την φοβερή εξήγηση μου;
'Αντε πλάκα κάνω,καλή επιτυχία στα υπόλοιπα!Τι θέματα σας έβαλε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
όπως είπα και παραπάνω τέλειαααα
γιατί βρε τόσο άσχημα;πως θα γίνεις φυσικός εσύ βρε;πως;άντε δεν πειράζει,από του χρόνου προσπάθησε περισσότερο.Ότι έγινε έγινε πάντως.Δεν το κατάλαβες το ΠΘ με την φοβερή εξήγηση μου;
'Αντε πλάκα κάνω,καλή επιτυχία στα υπόλοιπα!Τι θέματα σας έβαλε;
ΔΕΝ ΈΒΑΛΕ ΠΘ!!! Χαχαχ όντως η εξήγηση σου ήταν φοβερή... Εν τω μεταξύ ο επιτήρητης μας ήταν ο μαθηματικός σου παίρνει τήν γ, και όταν πήρε το γραπτό μου άρχισε να βλέπει τι γράφω, μου λέει "εισαι καλή στα μαθηματικά?" λέω ΟΧΙ!, μου λέει καλά εγώ πως άκουσα ότι εισαι καλή στην φυσικη... Δεν γίνεται αυτο! Του λέω γίνεται, μου λέει "καλά... Θα σε στρώσω εγώ του χρόνου, θα δεις πως θα σε στρώσω..." ήθελα να του πώ Αμήν και ποτε! Απ με στρώσει κάποιος επιτέλους!
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
ΔΕΝ ΈΒΑΛΕ ΠΘ!!! Χαχαχ όντως η εξήγηση σου ήταν φοβερή... Εν τω μεταξύ ο επιτήρητης μας ήταν ο μαθηματικός σου παίρνει τήν γ, και όταν πήρε το γραπτό μου άρχισε να βλέπει τι γράφω, μου λέει "εισαι καλή στα μαθηματικά?" λέω ΟΧΙ!, μου λέει καλά εγώ πως άκουσα ότι εισαι καλή στην φυσικη... Δεν γίνεται αυτο! Του λέω γίνεται, μου λέει "καλά... Θα σε στρώσω εγώ του χρόνου, θα δεις πως θα σε στρώσω..." ήθελα να του πώ Αμήν και ποτε! Απ με στρώσει κάποιος επιτέλους!
χαχαχαχαχα έλα στο σχολείο μου και ο δικός μας ο μαθηματικός θα σε στρώσει μέσα σε 10 λεπτά,δεν θα βλέπεις την ώρα να φύγεις όμως μετά
Alma Libre
Επιφανές μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ!! Επισης!!!
Ευχαριστουμε!
Εν τω μεταξυ μολις εκλεισα το τηλεφωνο με την γιαγια μου... Μου ειπε να βαλω ενα κομματι ψωμι στην τσεπη μου και θα με φερει τυχη.
Ηθελα να την πω, ''αν δεν εχεις ανοιξει βιβλίο, ούτε ψωμί ούτε παντεσπάνι σε σώζει...''
τωρα που εγραψες αν το εβαζες το ψωμι ?
ισως να ειχε δικιο χαχα
Italian dream...
Διάσημο μέλος
χαχαχαχαχα έλα στο σχολείο μου και ο δικός μας ο μαθηματικός θα σε στρώσει μέσα σε 10 λεπτά,δεν θα βλέπεις την ώρα να φύγεις όμως μετά
Εναν τετοιο θελω ρε, εναν τετοιο... Οχι σαν την δικια μας, που απο ολη την χρονια τοπ μονο που μου εχει μεινει είναι ένα βιβλιο μαθηματικων που ειναι στο ράφι από τον σεπτέμβριο...
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Εναν τετοιο θελω ρε, εναν τετοιο... Οχι σαν την δικια μας, που απο ολη την χρονια τοπ μονο που μου εχει μεινει είναι ένα βιβλιο μαθηματικων που ειναι στο ράφι από τον σεπτέμβριο...
πίστεψε με δεν θα τον ήθελες και πολύ Τέλος πάντων,κάτι τέτοιοι καθηγητές αναρωτιέμαι γιατί διδάσκουν.Τι γράφεις την Πέμπτη;Εμείς Γερμανικά δεν ξέρω κυριολεκτικά ΤΙΠΟΤΑ!!!Μαρίααα που είσαι????
λοιπον, τελειωσαμε 3 μαθηματα εξετασεων,. και δεν μπορω να συνεχισω να διαβαζω!ειμαι πτωμα, αλλα γραφω αυριο...τι να κανω??
Σημείωση: Τα posts 549-579, 583-584, 586, 589-591, 593-607 προήλθαν από συγχώνευση με νήμα ίδιου περιεχομένου
Guest 712911
Επισκέπτης
Διάβασε.λοιπον, τελειωσαμε 3 μαθηματα εξετασεων,. και δεν μπορω να συνεχισω να διαβαζω!ειμαι πτωμα, αλλα γραφω αυριο...τι να κανω??
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
2ον, μην τα παρατας τωρα, εμεινε πολυ λιγο. κατσε ξεκουρασου για 2 μερες και μετα συνεχισε το διαβασμα! φτανουμε στο τελος, δεν πρεπει να τα παρατησουμε τωρα!Γεια σας και απο μενα, ερχομαι απο το my-cat οπως φαινεται και απο το ονομα μου, δυστυχως δνε προλαβα να κανω αλλον λογαριασμο
λοιπον, τελειωσαμε 3 μαθηματα εξετασεων,. και δεν μπορω να συνεχισω να διαβαζω!ειμαι πτωμα, αλλα γραφω αυριο...τι να κανω??
Italian dream...
Διάσημο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ λέω να κάνεις το σταυρό σου,να κατεβάσεις και κανά κουτί ηρεμιστικά και ο Θεός να σου δώσει μυαλο.Γεια σας και απο μενα, ερχομαι απο το my-cat οπως φαινεται και απο το ονομα μου, δυστυχως δνε προλαβα να κανω αλλον λογαριασμο
Τι τι να κάνεις;
ΔΙΑΒΑΣΕ.
Να διαβάσεις εσύ.Τι άλλον λογαριασμό να κάνεις; Έναν έχουμε και για ischool, e-steki, chat & fun, my cat.
Διάβασε.
Αυτή όχι.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλιώς θα καταλήξεις στους πέντε δρόμους , βοηθός παγωτατζή στα γεράματα, ένα σκουπίδι της κοινωνίας
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας και απο μενα, ερχομαι απο το my-cat οπως φαινεται και απο το ονομα μου, δυστυχως δνε προλαβα να κανω αλλον λογαριασμο
Σοβαρά τώρα. Κάνε κάτι που σου αρέσει για ένα δίωρο και βγάλε τελείως το διάβασμα από το μυαλό σου και μετά ξαναπροσπάθησε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Eνώ αν διαβάσει θα καταλήξει σίγουρα με δουλίτσα.Τι να κάνεις; Χμμμ, νομίζω ότι μπορείς
Αλλιώς θα καταλήξεις στους πέντε δρόμους , βοηθός παγωτατζή στα γεράματα, ένα σκουπίδι της κοινωνίαςνα διαβάσεις
Ρε,με δουλεύετε;
Για όταν δίνουμε 2 εβδομάδες κάθε μέρα σερί συμπεριλαμβανομένου Φυσικής τι προτείνεις;Σοβαρά τώρα. Κάνε κάτι που σου αρέσει για ένα δίωρο και βγάλε τελείως το διάβασμα από το μυαλό σου και μετά ξαναπροσπάθησε.
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eνώ αν διαβάσει θα καταλήξει σίγουρα με δουλίτσα.
Ρε,με δουλεύετε;
Για όταν δίνουμε 2 εβδομάδες κάθε μέρα σερί συμπεριλαμβανομένου Φυσικής τι προτείνεις;
Διάβασμα Ειδικά εαν έχεις κενά περισσότερο διάβασμα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Με βλέπω να τη βγάζω με τα SOS.Διάβασμα Ειδικά εαν έχεις κενά περισσότερο διάβασμα.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, το σχόλιο ήταν ειρωνικό δεσποινίς Απλά μάλλον δεν ήταν πολύ πετυχημένοEνώ αν διαβάσει θα καταλήξει σίγουρα με δουλίτσα.
Ρε,με δουλεύετε;
Πάντως για την κοπέλα που ξεκίνησε το τόπικ... Νομίζω ότι όλοι μας κάπως έτσι είμαστε. Να προσπαθήσει να χαλαρώσει (να βγει με καμία φίλη της, να κάνει γυμναστική κλπ) και θα νοιώσει καλύτερα, με το στρεςς από τόσο μικρή θα έχει πρόβλημα
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με βλέπω να τη βγάζω με τα SOS.
Εάν δεν προλαβαίνεις διάβασε τα σος ίσα ίσα για να γράψεις καλά. Μόλις τελειώσουν όμως οι εξετάσεις προσπάθησε να καλύψεις τα κενά σου, αλλιώς του χρόνου ενδεχομένως να βρεθείς σε δύσκολη θέση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.