asterios qpr
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
για ολα ομως; ενα μηνα τι θα λεμε;
ότι λέμε και τώρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χημειάρα.
Μι του
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι γραφετε πεμπτη;
Θρησκευτικά
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Θρησκευτικά
αα εσυ ευκολο πολυ ευκολο
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αυριο γραφω ιστορια. 17 μαθηματα. Δεν εχω ανοίξει βιβλίο και ούτε σκοπεύω να ανοιξω. Θα της γράψω ένα αι στο διάολο, ένα καλο καλοκαίρι και θα σηκωθω να φυγω.
Μην κανεις αυτη τη βλακεια
εγω στην δικη μου στη ιστορια θα γραψω: Νονα σε αγαπω σε εκτιμω αλλα μισω την ιστορια
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Μην κανεις αυτη τη βλακεια
εγω στην δικη μου στη ιστορια θα γραψω: Νονα σε αγαπω σε εκτιμω αλλα μισω την ιστορια
εσυ σκασε γιατι ειναι νονα σου.. Αν θες την ενημερωνεις οτι δεν εχεις διαβασει, και τελος.
Ποια βλακεια να μην κανω?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
εσυ σκασε γιατι ειναι νονα σου.. Αν θες την ενημερωνεις οτι δεν εχεις διαβασει, και τελος.
Ποια βλακεια να μην κανω?
Ναι καλα μωρη θα με σκοτωσει εμεις εχουμε 19 μαθηματα... πφφφ ανοητη ιστορια
μην τυχων και δεν διαβασεις.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γιατι? Δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω. Αλλωστε τι θα προλαβω να διαβασω? Και ειχε πει οτι αν παμε μονο με τα σοσ, θα το εχει κανει ετσι ωστε να μην γραψουμε πανω απο βαση. Οποτε, ετσι κι αλλιως περναω...
Αν ειναι ετσι καλυτερα να πας και να γραψεις τα στοιχεια σου την ημερομηνια και ενα καλο καλοκαιρι ξερεις κανε το να φαινεται ομορφο... ρε εχεις δικαιο δεν προλαβαινεις 17 μαθηματα σε λιγες ωρες και δεν ειναι και οτι και οτι ειναι ιστορια την τρελα της.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Αν ειναι ετσι καλυτερα να πας και να γραψεις τα στοιχεια σου την ημερομηνια και ενα καλο καλοκαιρι ξερεις κανε το να φαινεται ομορφο... ρε εχεις δικαιο δεν προλαβαινεις 17 μαθηματα σε λιγες ωρες και δεν ειναι και οτι και οτι ειναι ιστορια την τρελα της.
Ε ναι ρε, δεν το εννοουσα το αι στο διαολο χαχαχαχ... Ποπο μονο ευχομαι να εχουμε καλο επιτηρητή.... Κι εγω και η κολλητη μου σκατα...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ε ναι ρε, δεν το εννοουσα το αι στο διαολο χαχαχαχ... Ποπο μονο ευχομαι να εχουμε καλο επιτηρητή.... Κι εγω και η κολλητη μου σκατα...
Ε μην νομιζεις εμεις σκατα επιτηριτες θα εχουμε το νοιωθω... Η φυσικοχημικος θα ειναι η εισιγητρια... μονο ευχομαι να ειναι η Frau γιατι αλλιως την βαψαμε
μπηκα στο προφιλ της και ανεβασε κατι φωτο σε ενα αλμπουμ ονοματι συγγενεις και εχει φωτο μου την εχει επιρρεασει το κλιμα των εξετασεων φαινεται
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Ε μην νομιζεις εμεις σκατα επιτηριτες θα εχουμε το νοιωθω... Η φυσικοχημικος θα ειναι η εισιγητρια... μονο ευχομαι να ειναι η Frau γιατι αλλιως την βαψαμε
μπηκα στο προφιλ της και ανεβασε κατι φωτο σε ενα αλμπουμ ονοματι συγγενεις και εχει φωτο μου την εχει επιρρεασει το κλιμα των εξετασεων φαινεται
χαχαχαχ...
Μακαρι...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Θεματακια: 1ο καταστασεις υλικων ( τριγωνακι), 2ο πυκνοτητα ( 3 υποερωτηματα 1 ποιος ειναι ο τυπος, 2 να βρειτε την πυκνοτητα οταν μαζα = εναν αριθμο ( δεν θυμαμαι) και ογκος= εναν αρθμο και 3 οταν κοψω εναν φελο στα 2 η πυνκοτητα του παραμενη ιση; ), 3ο πινακακι με ατομα ( μαζικος, ατομικος, πρωτονια, νετρονια, ηλεκτρονια + αιτιολογιση για το καθενα) 4ο πινακας στοιχειων ( Ο .......... και νατριο.......... δηλαδη και απο στοιχεια σε ονομασια και απο ονομασια σε στοιχεια) 5ο χημικες εξισωσεις ( 4) , 6ο ασκηση περιεκτικοτητας w/v ( δινοταν η περιεκοτητα και επρεπε να βρουμε τα γραμμ των λιπαρων στα 200 mL), 7ο περιγραφη διαδικασιας ( φυγγοκεντριση κλπ) επρεπε να βρεις την ονομασια της διαδικασιας μεσα απο το παραδειγμα, 8ο πολλαπλης επιλογης με περιεκτικοτητες και 9ο συμπληρωση κενων με μιγματα
ΑΥΤΑ.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
δωσε μας τα θεματακια να γραψουμε τιπτες...Ιστορια ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.