LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolakisofi
Νεοφερμένος
ε,απο Χημεἰα,τι πρἐπει να προσεξουμε ρε παιδια,γράφουμε κ μεις την Πεμπτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
απο οτι θυμάμαι,''τι ηταν οι δημηγορίες,και ποιος ο ρολος τους στο ἐργο του Θουκιδιδη''
ε,απο Χημεἰα,τι πρἐπει να προσεξουμε ρε παιδια,γράφουμε κ μεις την Πεμπτη.
Αντιδράσεις, δεσμούς και mol, περιεκτηκότητες, ίσως κ συγκέντρωση.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
και η άλλη μια αντίδραση και έκανες διάφορους στοιχειομετρικούς υπολογισμούς με μοριακές μάζες, αριθμό Αβογκάντρο και τέτοια.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στους καλύτερους μαθητές συμβαίνει να μην ξέρουν ή να μην θυμούνται ένα θέμα! Αν συνεχίσεις έτσι, κάποια στιγμή που θα θες βοήθεια κανείς δεν θα θέλει να σου πει τίποτα.
Κοίτα να δεις. Πότε μου δεν στηρίχθηκα σε άλλους για μια ερώτηση και οπότε το έκανα μου έδιναν λανθασμένες απαντήσεις. Πάντα πίστευα στις δικές μου δυνάμεις.
Ακόμα και τώρα μην νομίζεις πως δεν βοηθάω άτομα στα τεστ, στα διαγωνίσματα, στις εξετάσεις. Όταν δώσαμε κείμενα, έτυχε να έχουμε καλή επιτήρηση και βοήθησα 5 συμμαθητές μου. Το κάνω γιατί τους λυπάμαι, χεχε. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι, γιατί τώρα με πρήζουν. Όταν γράφουμε διαγώνισμα, όλοι σκοτώνονται να καθίσουν μαζί μου. Χαχα.
Ρε σίγα το θέμα ξεκολλάτε, ποιος χέστηκε πόσο πήραν οι άλλοι, σε τελική ανάλυση δε νομίζω να πήρε όντως όλη η τάξη της 18+
Προσωπικά καθόλου δεν με ενδιαφέρει, το διάβασμα το κάνουμε για τον εαυτό μας και οι καθηγητές ξέρουν ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι, στις πανελλήνιες που θα ανταγωνιζόμαστε τους άλλους διαβαθμισμένα θα είναι σας διαβεβαιώ.
Κάποιοι τώρα έχουν κόλλημα με το βαθμό και το βλέπουν πάντα ανταγωνιστικά, αφήστε τους έτσι.
Θέματα που βρίσκετε και ασχολήστε όμως..
Φυσικά και υπάρχουν άτομα που ακόμα και σε τέτοια θέματα έγραψαν κάτω από την βάση. Απλά είπα "όλοι γράψανε πάνω από 18" για να τονίσω το πόσο εύκολα ήταν. Μάλλον δεν το καταλάβατε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
(αν δε γραψω χημεια πανω απο 18, θα αφησω γραμμα αυτοκτονιας )
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Vivian.
Δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Γεωμετρία σήμερα...εχχχμμ..δεν θα το σχολιάσω καθόλου...
δύσκολα; τι θέματα έπεσαν; τα άφησες άλυτα ή φοβάσαι μην έχεις κάνει λάθος;
Vivian.
Δραστήριο μέλος
δύσκολα; τι θέματα έπεσαν; τα άφησες άλυτα ή φοβάσαι μην έχεις κάνει λάθος;
Θεωρία την έχω σίγουρα...Τώρα τα υπόλοιπααα..Κλάφτα Χαράλαμπε... 2ο Θέμα το 1ο υποερώτημα το έλυσα ενώ το δεύτερο το έλυσα με δικές μου θεωρίες και πορίσματα ..Το τρίτο παίζει να είναι και όλο λάθος και το 4ο που θεωρείται και το πιο δύσκολο ήταν το πιο εύκολο απ'όλα...Μόνο που εγώ ως ανάποδος άνθρωπος και γκαντέμο, από τα δύο ερωτήματα έλυσα το πρώτο και το τελευταίο δεν το έλυσα καθόλου...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!!!Με το που το έδωσα κατάλαβα τι ΜΑ****ΚΙΑ έκανα και το χειρότερο;; ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ!!Δεν μου πήγε το μυαλό όμως όταν έγραφα καθόλου στην λύση.. οπότεεεεε....
φακ..bye bye κόσμε...
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Assimakis
Νεοφερμένος
Επόμενο μάθημα : Φυσική (έχει να γίνει ............) :/
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Γράψαμε κείμενα ... σχετικά εύκολα.... θα δούμε τώρα
Επόμενο μάθημα : Φυσική (έχει να γίνει ............) :/
χρειαστήκατε να είχατε διαβάσει τπτ? ή ήταν απλά ένα κείμενο με ερωτήσεις κατανόησης?
Assimakis
Νεοφερμένος
χρειαστήκατε να είχατε διαβάσει τπτ? ή ήταν απλά ένα κείμενο με ερωτήσεις κατανόησης?
Δεν χρειαζόταν να είχες διαβάσει απλά ήθελε φαντασία !!!
Είχε ερωτήσεις κατανόησης αλλά και ερωτήσεις που έπρεπε να μπεις στη θέση του ήρωα για να τις απαντήσεις . . .
Guest 019112
Επισκέπτης
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
ευκολα ηταν ενα 18-19 το χουμε
λοιπον
α θεμα ειχε αποδειξη βιετα και τι ειναι απολυτη τιμη
και σ-λ
β θεμα προοδους
3 θεμα πιθανοτητες και τεταρτο θεμα μια συνδιαστικη συναρτηση
ιασονας αεκαρα
Νεοφερμένος
θρησκευτικα 16-17
ιστορια 17-18
αλγεβρα 11-11
γεωμετρια 11-11
αγγλικα 12-13
βιολογια 14-14
χημεια 12-9
φυσικη 13-14
κειμενα 14-15
αρχαια 14-15
εκθεση 14-14
αρχες 19-19
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρκετά καλά τα πήγα. Κείμενο και έκθεση αφορούσαν τους νέους και τα πρότυπα τους. Είχε μια εύκολη εξίσου ΘΠ να αναπτύξουμε, υποδηλωτική κ συνυποδηλωτική χρήση γλώσσας από ένα παράδειγμα και δύο ερωτήσεις κατανόησης. Η μόνη λίγο ζόρικη ήταν με τα συνώνυμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.