tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαι απολυτα ευχαριστημένος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
To HΠΑ τι το χεις τότε βρε;
Έτσι..
Από τη μία θέλω να'ρθει η Τετάρτη για να μάθω τα αποτελέσματα και από την άλλη φοβάμαι μήπως έχω μείνει σε κανένα (πράγμα που δε νομίζω).
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tετάρτη μας δίνουν? Όλα τα κακά μαζί. Την Τρίτη θα τα φάμε απ΄την Αργεντινή και Τετάρτη βαθμοί. Αυτά είναι.Έτσι..
Από τη μία θέλω να'ρθει η Τετάρτη για να μάθω τα αποτελέσματα και από την άλλη φοβάμαι μήπως έχω μείνει σε κανένα (πράγμα που δε νομίζω).
Cherie
Δραστήριο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
keep walking
Δραστήριο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλα καλά έχουν πάει Ιωάννη!Μια χαρά θα τα 'εχεις πάει!Είμαι σιγουρη
Μακάρι!!
Πάντως, οι καθηγητές είναι οι μόνοι άνθρωποι που κάνουν ό,τι θέλουν και είναι ασυνεπείς (aka :whatever). Ελπίζω οι καθηγητές του Λυκείου μου να αποδειχθούν στο τέλος εργατικοί και να βγάλουν μία σωστή ημερομηνία τους βαθμούς χωρίς αοριστίες και λοιπές λακαμιές. Τέλος, ελπίζω να την Τετάρτη να είναι συνεπής και να δούμε τους βαθμούς το μεσημέρι και να μην συμπεριφερθούν όπως οι καθηγητές του γυμνασίου μου (μας είχαν πει ότι μες στις 2 θα'χουν βγάλει τα αποτελέσματα και 1:30 ήταν ακόμα στο Α4 )
Thanx...
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Yπάρχει σχετικό thread εδώ: Τι κατεύθυνση επιλέξατε/θα επιλέξετε?παιδιά κάτι άσχετο με τις εξετάσεις... Τι κατεύθυνση σκοπεύετε να ακολουθήσετε???
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Μην στενοχωριέσαι!Στα λύκεια συνήθως οι καθιγητές είναι ποιο συνεπείς από ότι στα Γυμνάσια.Θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα και τους βαθμούς σας θα πάρετε.Μην ανγώνεσαιΜακάρι!!
Πάντως, οι καθηγητές είναι οι μόνοι άνθρωποι που κάνουν ό,τι θέλουν και είναι ασυνεπείς (aka :whatever). Ελπίζω οι καθηγητές του Λυκείου μου να αποδειχθούν στο τέλος εργατικοί και να βγάλουν μία σωστή ημερομηνία τους βαθμούς χωρίς αοριστίες και λοιπές λακαμιές. Τέλος, ελπίζω να την Τετάρτη να είναι συνεπής και να δούμε τους βαθμούς το μεσημέρι και να μην συμπεριφερθούν όπως οι καθηγητές του γυμνασίου μου (μας είχαν πει ότι μες στις 2 θα'χουν βγάλει τα αποτελέσματα και 1:30 ήταν ακόμα στο Α4 )
Thanx...
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί έχω ένα συναίσθημα οτι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο?Μην στενοχωριέσαι!Στα λύκεια συνήθως οι καθιγητές είναι ποιο συνεπείς από ότι στα Γυμνάσια.Θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα και τους βαθμούς σας θα πάρετε.Μην ανγώνεσαι
Αν θυμηθώ τη συμπεριφορά, την προθυμία και την εργατικότητα αυτών που με δίδασκαν απ΄το δημοτικό, μέχρι τώρα, καταλήγω οτι κάθε πέρσι και καλύτερα.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σε αυτό δεν έχεις άδικοΓιατί έχω ένα συναίσθημα οτι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο?
Αν θυμηθώ τη συμπεριφορά, την προθυμία και την εργατικότητα αυτών που με δίδασκαν απ΄το δημοτικό, μέχρι τώρα, καταλήγω οτι κάθε πέρσι και καλύτερα.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Παίρνουμε σήμερα ελέγχους?????
giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θρησκευτικά: 8 ( είπαμε δεν διάβασα τίποτα )
Αρχαία : 15,6 ( για θετικάριο είμαι πολύ ευχαριστημένος )
Γλώσσα : 17,4
Λογοτεχνία : 10
Ιστορία : 11 ( δεν είχα ανοίξει βιβλίο )
Άλγεβρα :14 ( πραγματικά εδώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ )
Γεωμετρία : 17,6 ( Αν και περίμενα παραπάνω είμαι ευχαριστημένος )
Φυσική : 18,4 ( Ήταν το μάθημά μου και περίμενα 20 αλλά οκ )
Χημεία : 14,4 ( Από τη στιγμή που θα πάω θετική πρέπει να στρωθώ λίγο )
Αγγλικα: 18
Aρχές Οικονομίας : 14 ( Δεν είχα ανοίξει βιβλίο )
Πάντως από τη στιγμή που θέλω ΗΜΜΥ και πήγα τόσο άσχημα άλγεβρα ζήτησα από τον καθηγητή μου στα ιδιαίτερα να κάνουμε μαθήματα το καλοκαίρι ( 4,5 ώρες την βδομάδα μέχρι 19 Ιουλίου ) για αναπλήρωση τυχόν κενών και έναρξη των μαθηματικών της Β΄
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν η βαθμολογία μου:
Θρησκευτικά:16
Αρχαία:15,3(Αμάν αυτοί τόνοι)
Λογοτεχνία:15
Γλώσσα:16
Ιστορία:18
Άλγεβρα-
Γεωμετρία-
Φυσική-
Χημεία
Αγγλικά 17(Παρόλο που το κείμενο ήταν σχετικά με τα Ισπανικά αλλά τεσπα)
Οικονομία:14(20 λεπτά διάβασμα)
AntziWin
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.