Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Στα Θρησκευτικα μας εδωσε λιγες ερωτησεις και επειδη θα ειναι και τελευταιο μαθημα μας ειπε οτι δε θα βαλει δυσκολα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

φυσικη σημερα τα εγραψα ολα σα να του τα ελεγα προφορικαO φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος![]()
Δε ξερω για το δικο σας χημικο , ο δικος μας αφαιρει ελαχιστες μοναδες για αριθμητικα λαθη

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

εμας αν υπαρχει αριθμητικο μπορει να βαλει Χ σε ολη την ασκησηΔε ξερω για το δικο σας χημικο , ο δικος μας αφαιρει ελαχιστες μοναδες για αριθμητικα λαθη![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Με τις υγείες σαςεμας αν υπαρχει αριθμητικο μπορει να βαλει Χ σε ολη την ασκηση![]()

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

τα γραπτα μου αυτος τα καμαρωνει γιατι τα γραφω αναλυτικαΜε τις υγείες σας![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Μπράβο καμάρι μουτα γραπτα μου αυτος τα καμαρωνει γιατι τα γραφω αναλυτικαπαλι καλα με συμπαθει
![]()

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Ιστορια να δω τι θα κανω. Τη Δευτερα γραφω Ιστορια. Με το που γυρισω σπιτι θα παω 2-3 ωρες εξω στον καδο να σκισω καθε σελιδα του βιβλιου (εκτος απο τη ρωμαικη ιστορια) σε μικραααα μικραααα κομματακια, να το ευχαριστηθω. Μπορει να ειμαι κατα της καταστροφης, αλλα αυτο το βιβλιο ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙΜπράβο καμάρι μου![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

χαχαχαχα και εγώ το έκανα αυτό με μία φίλη μου σκίζαμε το βιβλίο στο δρόμο.Ιστορια να δω τι θα κανω. Τη Δευτερα γραφω Ιστορια. Με το που γυρισω σπιτι θα παω 2-3 ωρες εξω στον καδο να σκισω καθε σελιδα του βιβλιου (εκτος απο τη ρωμαικη ιστορια) σε μικραααα μικραααα κομματακια, να το ευχαριστηθω. Μπορει να ειμαι κατα της καταστροφης, αλλα αυτο το βιβλιο ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ![]()
Παντού σελίδες

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Δε ξερω για το δικο σας χημικο , ο δικος μας αφαιρει ελαχιστες μοναδες για αριθμητικα λαθη![]()
εμας αν υπαρχει αριθμητικο μπορει να βαλει Χ σε ολη την ασκηση![]()
Εμάς ο χημικός μας μας λέει πως του αρκεί να κάνουμε σωστά τους τύπους. Αν πέσουμε σε καμιά δύσκολη πράξη μας είπε να βάλουμε ένα νούμερο στην τύχη, αρκεί να είναι λογικό, και αυτός θα το πάρει σωστό.
Vivian.
Δραστήριο μέλος

Εμεις ρε τι να πουμε που εχουμε 22 κεφαλαια Οικονομια;;
Στα Θρησκευτικα μας εδωσε λιγες ερωτησεις και επειδη θα ειναι και τελευταιο μαθημα μας ειπε οτι δε θα βαλει δυσκολα..
22; Εμείς έχουμε 29!

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ *.*χαχαχαχα και εγώ το έκανα αυτό με μία φίλη μου σκίζαμε το βιβλίο στο δρόμο.
Παντού σελίδες![]()
Ευτυχως ΑΟ διαβαζα και τα θυμαμαι22; Εμείς έχουμε 29!και μόνο μισή μέρα να διαβάσουμε...
![]()

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Κανονικά πρέπει να τα γράφεις αναλυτικά. Αφού οι εφαρμογές στα σχολικά εγχειρίδια είναι επίσης αναλυτικές, ως προς τον τρόπο λύσης τους.εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραιαΚαι οπως παντα αναλυτικοτατα
Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος
![]()
Εμένα μου πουλούσαν πνεύμα οι καθηγητές που τα έγραφα αναλυτικά

Vivian.
Δραστήριο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

εμεις θρησκευτικα δεν εχουμε σχεδον τπτ μας εβαλε περιπου 10-12 κεφαλαια![]()

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Εμάς πέρυσι μας είχε δώσει 18 ερωτήσεις συγκεκριμένες, πωπω σας ζηλεύω![]()
σοουυυτ..

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.