Vivian.
Δραστήριο μέλος

Έκανα delete, πραγματικά
Στην κρίσεως έπεσε: Εκκλησιασμός: Ανάγκη ή Συνήθεια![]()
Κατάλαβααα..Πάλι 800 σελίδες θα γεμίσουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες;Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ![]()

Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ![]()
Ακριβώς..Και να μην διαβάσεις πολύ καλά θρησκευτικά βάζεις εκεί σάλτσες και αυτά που από εμπειρία ξέρεις και τσουυυυπ...να το 17 στο τέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες;
Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου![]()
Χαχαχαχ

Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19.

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες;
Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου![]()
Εντάξει ήταν καλό...Γέλασα..

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε...

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίοΧαχαχαχ
Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19.![]()

Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία

Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει

Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε

So, περιμένω 19 minimum

Loreley
Περιβόητο μέλος

Δευτέρα --> Άλγεβρα
Τρίτη --> Θρησκευτικά
Τετάρτη --> Έκθεση
Παρασκευή --> Γεωμετρία

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο

γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι
ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!!

τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο

ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !!
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Αααα ωραιότατααΕμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε..
![]()
Ζηλεύω για την βιολογία.

Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά τουΞεχνάς ότι ήθελα θετική
![]()
Ναι μάλλον το ξεχνάω...

Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε:
Δευτέρα --> Άλγεβρα
Τρίτη --> Θρησκευτικά
Τετάρτη --> Έκθεση
Παρασκευή --> Γεωμετρία
![]()
Δευτέρα => Άλγεβρα
Πέμπτη => Αρχαία
Παρασκευή => Έκθεση
Πάρε βγάλε

Δευτέρα => Γεωμετρία.
Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας.
Πέμπτη => Λογοτεχνία.
Παρασκευή => Βιολογία.

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακιΧαχαχαχ
Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19.![]()

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ειστε τυχεραΡε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια...
Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση![]()

Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειστε τυχεραΕγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion
Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

σοβαρά μιλάω![]()
Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραιαΕγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος![]()

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.