~Melania~
Περιβόητο μέλος
Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε...
Κάπως έτσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον εσείς διδάσκεστε Αρχές Οικονομίας, όχι σαν εμάς που θα τα πρωτοδούμε στην Γ Λυκείου...
Δεν έχετε κάνει ποτέ Αρχές Οικονομίας;;
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν την είχα σαν επιλογή αγαπητή μου (τουλάχιστον στο σχολείο μου)Μπορούσες να είχες πάρει την επιλογή Άλεξ.
Nope... Είχαμε ένα μάθημα λιγότερο από σας πέρυσι...Δεν έχετε κάνει ποτέ Αρχές Οικονομίας;;
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Δεν την είχα σαν επιλογή αγαπητή μου (τουλάχιστον στο σχολείο μου)
Αααα εντάξει συγγνώμη τότε. Άρα θα το πάρεις στην Γ' για να ανοίξεις 5ο πεδίο;
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Yeap , και το βιβλίο σας έχει μπόλικες χρήσιμες θεωρητικές γνώσεις για την Γ'... Αλλά θα τα κάνουμε όλα του χρόνου γιατί το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι ελαφρώς ανοργάνωτο μωρέ, ελάχισταΑααα εντάξει συγγνώμη τότε. Άρα θα το πάρεις στην Γ' για να ανοίξεις 5ο πεδίο;
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
σας φαίνεται λίγος καιρός δύο μέρες επανάληψη(+ιδιαίτερα)για μία μαθήτρια του 18 στη φυσική;
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια,να ρωτήσω κάτι;εγω είμαι αρκετά καλή στη φυσική(είχα γράψει 19,5 στο τετράμηνο,είχα δώσει βέβαια και μια λευκή κολλα)και η καθηγήτρια είναι πολύ καλή.εγώ έχω πρώτο μάθημα φυσική ,αλλά λόγω κακού προγραμματιμού και βλάκα καθηγητή,μέχρι αύριο θα διαβάζω γεωμετρία............
σας φαίνεται λίγος καιρός δύο μέρες επανάληψη(+ιδιαίτερα)για μία μαθήτρια του 18 στη φυσική;
η φυσικη στην ταξη σου ειναι ευκολη ,αφου ησουν καλη και απο πριν δεν θα εχεις θεμα
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, αν γενικά την καταλαβαίνεις την φυσική, και άνετα μάλισταπαιδια,να ρωτήσω κάτι;εγω είμαι αρκετά καλή στη φυσική(είχα γράψει 19,5 στο τετράμηνο,είχα δώσει βέβαια και μια λευκή κολλα)και η καθηγήτρια είναι πολύ καλή.εγώ έχω πρώτο μάθημα φυσική ,αλλά λόγω κακού προγραμματιμού και βλάκα καθηγητή,μέχρι αύριο θα διαβάζω γεωμετρία............
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;;
ρωτας ?? εγω γραφω τριτη ιστορια και προλαβαινω χαλαρα να διαβασω και χημεια για πεμπτη
ποια ειναι τα σος σε εσας ?
αν και πρωτα θα πω εγω τι επεσε σε μας να δεις και εσυ
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Ευτυχως που το φροντ , αν και κανω μονο Αλγεβρα , θα μας κανει επαναληπτικα οχι μονο στα Αρχαια αλλα και σε αλλα μαθηματα
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
μπραβο Ελενα
Ρε αυτες τις μερες ημουν χαλια...ειχα καταγχωθει , βαριομουν και να διαβασω....οποτε καπως ησυχασα τωρα...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
εγω ανοιξα διαβασα λιγο αρχαια και εγινα ψυχολογικα ΧΑΛΙΑ γιατι αγχωθηκα και τι θα γραψω και τι το ενα και τι το αλλο.
Το ίδιο έπαθα και εγώ. Τέλοσπάντων, έχω βγάλει τα κείμενα(μια τελευταία επανάληψη θα τα κάνω), σχεδόν όλη την γραμματική, την οποία θα τελειώσω αύριο και θα κάνω και το συντακτικό. Όπως τα υπολογίζω, θα μου μείνει 1-1.5 μέρα ελεύθερη για να ρίξω μια ματιά και στην λογοτεχνία σε κάτι στοιχεία κλπ, και θα προσπαθήσω να αρχίσω την Βιολογία που γράφουμε την Πέμπτη.
Προλαβαίνω να διαβάσω 3 κεφάλαια Βιολογία (αναπαραγωγικό, νευρικό και ιστοί) σε 1.5 μέρα; Τι λέτε;
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Προλαβαίνω να διαβάσω 3 κεφάλαια Βιολογία (αναπαραγωγικό, νευρικό και ιστοί) σε 1.5 μέρα; Τι λέτε;
Εμεις εχουμε και τις αισθησεις....επισης σε μιαμιση μερα
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
βαριέμαιαιαιαιαι αρχαίαααααααααα...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.