johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε τασο που φτασατε? εμεις σελ 180
εχω αρχισει επαναληψη αλγεβρα μονο που δεν ειναι απο τα αρχικα
μου αρεσε που ηθελα να διαβασω χημεια που δυσκολευομαι
ξερω οτι εχουμε ιστορια μετα χημεια μετα αρχαια και μετα γεωμετρια
ξερει κανεις για τις απεργειες της ολμε ? θα πανε πιο μετα οι εξετασεις ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Καλά εμάς ο χειρότερος καθηγητής μας είναι ο Βιολόγος. Με εκνευρίζει απίστευτα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέρει τον τίτλο του καθηγητή. Δεν μπορεί ούτε να συντάξει μια πρόταση σωστά, μάθημα καλύτερα κάνουμε μόνοι μας με το βιβλίο.Ποτέ δεν θυμάται τι πρέπει να παραδώσει, μπερδεύει λεπτομέρειες,περνάνε μαθήματα που δεν μαθαίνουμε τίποτα ουσιαστικό.Είναι και πρόστυχος . Και στο τέλος, για να μας δώσει την ύλη, τα έλεγε τόσο μα τόσο μπερδεμένα και ασυνάρτητα, που καταλάβαμε ότι μόνοι θα την βγάζαμε καλύτερα την ύλη. Πφφφ -.-
Πρόστυχος για βιολογία είναι πολύ γαμάτος πέφτει πολύ γέλιο
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Πρόστυχος για βιολογία είναι πολύ γαμάτος πέφτει πολύ γέλιο
Άσε Άκη, όντως, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν η ώρα του παιδιού, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι γλοιώδες χιούμορ.
Guest 781029
Επισκέπτης
Άσε Άκη, όντως, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν η ώρα του παιδιού, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι γλοιώδες χιούμορ.
Έχετε και αναπαραγωγικό άκουσα που κάναμε εμείς φέτος
Εμείς γαμώτο δεν είχαμε βιολογία στην Α‘
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Έχετε και αναπαραγωγικό άκουσα που κάναμε εμείς φέτος
Εμείς γαμώτο δεν είχαμε βιολογία στην Α‘
Ναι έχουμε, οι αναπαραστάσεις του καθηγητή ήταν... ψυχικό τραύμα
Ααα χάνετε, πως πως
jj!
Τιμώμενο Μέλος
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμείς είχαμε πρόστυχο βιολόγο, αλλά ήταν καλός. Εγώ μάλιστα μιλούσα μαζί του και στα διαλείμματα
καταλαβαίνεις......una faccia una razza :
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Εμείς έχουμε 50 σελίδες
Λέω σήμερα να διαβάσω Έκθεση και Γερμανικά και τέλειωσα.
Η Έκθεση είναι ψιλοδύσκολη.
κανετε γερμανικα?
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα, ε τι να γίνει. Ολα θα τα καταφέρουμε.!Μη μου λετε ποσες σελιδες εχετε γιατι νευριαζω. Την ηλιθια -.-
Άρα όλοι αρχίζουν 21 και τελειώνουν 14; Γιατί τόσο νωρίς φέτος; Εμείς πάντα τελειώναμε με Γερμανικά ή Αγγλικά. Φέτος με Αρχές Οικονομίας νομίζω.Δηλαδή μόνο εγώ δε διαβάζω από τώρα; Εμείς ξεκινάμε 21 και τελειώνουμε 14.
Καλό το πρόγραμμα. Κλασσικά ξεκινάμε με Αρχαία και τελειώνουμε με Κείμενα. Πιστεύω πάντως ότι ο χρόνος θα είναι αρκετός και θα προλάβω
Ε δείτε την από τον πίνακα ανακοινώσεων.Καλά εμάς ο χειρότερος καθηγητής μας είναι ο Βιολόγος. Με εκνευρίζει απίστευτα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέρει τον τίτλο του καθηγητή. Δεν μπορεί ούτε να συντάξει μια πρόταση σωστά, μάθημα καλύτερα κάνουμε μόνοι μας με το βιβλίο.Ποτέ δεν θυμάται τι πρέπει να παραδώσει, μπερδεύει λεπτομέρειες,περνάνε μαθήματα που δεν μαθαίνουμε τίποτα ουσιαστικό.Είναι και πρόστυχος . Και στο τέλος, για να μας δώσει την ύλη, τα έλεγε τόσο μα τόσο μπερδεμένα και ασυνάρτητα, που καταλάβαμε ότι μόνοι θα την βγάζαμε καλύτερα την ύλη. Πφφφ -.-
Κι εμείς είχαμε πρόστυχο βιολόγο, αλλά ήταν καλός. Εγώ μάλιστα μιλούσα μαζί του και στα διαλείμματα
Τι εννοείτε και οι δυο σας 'πρόστυχος';
Στο Γυμνάσιο κάναμε Γερμανικά και Αγγλικά. Φέτος ή Γερμανικά ή Αγγλικά. Εσείς δεν;κανετε γερμανικα?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πετούσε σεξουαλικά υπονοούμεναΤι εννοείτε και οι δυο σας 'πρόστυχος';
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Πετούσε σεξουαλικά υπονοούμενα
Και εμάς μας μιλούσε στα ίσια για την αντισύλληψη κλπ αλλά δε είχε να κάνει με κάτι πρόστυχο.
Ακολουθούσε το βιβλίο.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
(Πχ. ''Γεια σου φίλε Ηλία, με τα εργαλεία!''. To παιδί είχε κομπλάρει .)
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρα όλοι αρχίζουν 21 και τελειώνουν 14; Γιατί τόσο νωρίς φέτος; Εμείς πάντα τελειώναμε με Γερμανικά ή Αγγλικά. Φέτος με Αρχές Οικονομίας νομίζω.
Γιατί έτσι ορίστηκε. 14 είναι η τελευταία μέρα οπότε δεν είχαν περιθώρια για αργότερα...
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που είπε και ο Τζέι. Και έκανε και κάτι άσχημα σχόλια πάνω στα ονόματα των παιδιών.
χαχαχαααααααααααααααααααααααα
σε εμένα και να ήθελαν να κάνουν υπονοούμενο,πως να το κανουν στο:ειρήνη,αθανασία και με φωνάζουν νάνσυ;
χαχααααααααααα που να δείτε και το επίθετο-σιδηρόδρομο,αααααααααααχ έχει και τα ωραία του το να είσαι η τρελή φιλόσοφος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
ετσι μαγικκη γενια του 97
τελικα τι γινεται με την ολμε?
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που είπε και ο Τζέι. Και έκανε και κάτι άσχημα σχόλια πάνω στα ονόματα των παιδιών.
Χαχαχα, θα το θυμάμαι και θα γελαω. Κρίμα γαμώτο και δε ξέρω κανέναν Ηλία να του το λέω. Κάτι για το Γιώργος ή Γιάννης είχε;
Α, έτσι γουστάρουν και εμάς θα μας βγει το λάδι. Πάντα τα λύκεια τέλειωναν μαζί όλα;Γιατί έτσι ορίστηκε. 14 είναι η τελευταία μέρα οπότε δεν είχαν περιθώρια για αργότερα...
Τα ίδια ου ξέραμε αν και δεν νομίζω να γίνει τίποτα τελικά. Κρίμα και για τα παιδιά των Πανελλαδικών αλλά και αυτοί έχουν τα δίκια τους.τελικα τι γινεται με την ολμε?
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Χαχαχα, θα το θυμάμαι και θα γελαω. Κρίμα γαμώτο και δε ξέρω κανέναν Ηλία να του το λέω. Κάτι για το Γιώργος ή Γιάννης είχε;
Α μπα, δεν μου λέει κάτι.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Λέω να διαβάσω Έκθεση άυριο(όλο το αναβάλλω).
Εσείς θα διαβάσετε κάτι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.