chemysterious
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ φταίω που η καθηγήτρια που είχαμε δε ρωτούσε τίποτα;Αυτή βαριόταν πιο πολύ από μας να κάνει μάθημα.Κοίτα ντάξει 10 μαθήματα πρέπει να ναι και όχι ολόκληρα αλλά με εξαίρεση κάποια του διαγωνίσματος όλα τα υπόλοιπα θα τα βλέπω πρώτη φορά!
Χοχο ούτε εμάς μας ρωτούσε..Απλά καθόταν και μιλούσε μόνος του συνέχεια..
Καλός ανθρωπάκος μωρέ αλλα μιλάει πολύ..
Εμείς είχαμε 13.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Χοχο ούτε εμάς μας ρωτούσε..Απλά καθόταν και μιλούσε μόνος του συνέχεια..
Καλός ανθρωπάκος μωρέ αλλα μιλάει πολύ..
Εμείς είχαμε 13.
Τουλάχιστον εσάς ήταν καλός.Εμάς παραπάνω από τα μισά άτομα και από τις τρεις τάξεις ήθελαν να πάρουν απαλλαγή(κι εγώ μαζί).Δεν υποφέρεται.Ευτυχώς της μίλησε ο διευθυντής μετά από παράπονα των προεδρίων σχεδόν όλων των τάξεων και περιόρισε κάπως τα σχόλια και τις μπηχτές.Μας έβαλε και όλους 20.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μας έβαλε και όλους 20.
Eμένα μου είχε 18...
sydney96
Δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
10 μαθηματα;Εμας μας εδωσε 16 ερωτησεις με 3 σειρες απαντηση η καθε μια.Εγώ φταίω που η καθηγήτρια που είχαμε δε ρωτούσε τίποτα;Αυτή βαριόταν πιο πολύ από μας να κάνει μάθημα.Κοίτα ντάξει 10 μαθήματα πρέπει να ναι και όχι ολόκληρα αλλά με εξαίρεση κάποια του διαγωνίσματος όλα τα υπόλοιπα θα τα βλέπω πρώτη φορά!
sydney96
Δραστήριο μέλος
10 μαθηματα;Εμας μας εδωσε 16 ερωτησεις με 3 σειρες απαντηση η καθε μια.
Ε ρε γαμώτο.Μια χαρά σε σας.Αυτό που μερικοί ψωνίζονται με το μάθημά τους...Και να δεις πάλι βλακείες θα βάλει η δικιά μας,όπως στο διαγώνισμα!Εδώ θα είμαι στις 14/6 και θα στα πω!Είμαι σίγουρη ότι θα βάλει άσχετα!
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Τελικά σήμερα στην Βιολογία έπεσαν οι ιστοί, οι αδένες (ρόλος θυροειδούς και προβλήματα που προκαλούν η υπερλειτουργία και υπολειτουργία), εμμυνορησιακός κύκλος, γονιμοποίηση, στάδια τοκετού, πλεονεκτήματα θηλασμού (υπερSOS), αντανακλαστικά, εγκεφαλονωτιαίο υγρό, διαθλαστική συσκευή οφθαλμού. Αυτά πάνω κάτω. Όποιος είναι αρκετά καλά διαβασμένος, γράφει. ^^
Από όλα αυτά τα μόνα που είχαμε στην ύλη μας ήταν οι ιστοί,τα αντανακλαστικά και το εγκεφαλονωτιαίο υγρό.Όλα αυτά από το 12ο κεφάλαιο μας είχε πει ότι από το υπουργείο είπαν μόνο ανάγνωση και απλή αναφορά.
Αν θέλεις να σου πω κάτι για αυτά που ανέφερα πολύ ευχαρίστως!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Δευτέρα Φυσική αλλά την έχω νομίζω...
Θρησκευτικά εμείς γράφουμε στις 20, ένα απόγευμα έχουμε, με 25 ερωτήσεις από όλα τα μαθήματα 8)
sydney96
Δραστήριο μέλος
Τωρα χαλαρα Φυσικη που τα ξερω ολα για Δευτερα,Θρησκετικα αρχισα προχθες και τελειωνω σημερα με ενα μαθημα που εμεινε,Χημεια μετα και νταξει Κειμενα που ειναι αγνωστο και Αγγλικα που..νταξει
Σπυράκο έχουμε τα ίδια με τη διαφορά ότι τη Δευτέρα γράφω Άλγεβρα αντί για Φυσική που γράφεις εσύ!!
chemysterious
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την Φυσική δεν την πάω καθόλου..
Θαρρώ όμως πως ούτε αυτή με πάει..
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Δευτέρα Φυσική, Τετάρτη Βιολογία, Τρίτη μετά τις εκλογές Χημεία (θα ξύνομαι τόσες μέρες) και Τετάρτη Θρησκευτικά...
sydney96
Δραστήριο μέλος
Πω πω απ'ότι κατάλαβα μόνο στο δικό μας σχολείο τελειώνουμε στις 20 του μήνα;
Δευτέρα Φυσική, Τετάρτη Βιολογία, Τρίτη μετά τις εκλογές Χημεία (θα ξύνομαι τόσες μέρες) και Τετάρτη Θρησκευτικά...
21 εμείς,με αγγλικά!Ελπίζω να σε παρηγορεί λίγο!
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Prokopis22
Εκκολαπτόμενο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
nafs
Διάσημο μέλος
Δευτερα βιολογια Τρίτη αγγλικά Τετάρτη έκθεση και μετά Τρίτη ιστορία και Τετάρτη κείμενα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.