Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Συλλυπητήρια.![]()
Ευχαριστώ ρε

σήμερα έβγαλα 3ο κεφάλαιο + όλες τις αποδείξεις και την θεωρία και ξεκίνησα το 4ο.
Αύριο πάλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Και εγώ έτσι ήμουν. Μετά τη χημεία γράφω Κείμενα, μετά μια κενή, και τέλος Πολιτική.![]()
Δευτέρα γεωμετρία
Τετάρτη κείμενα
Πέμπτη γερμανικά και αντίιιιιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ουσιατικά, οι εξετάσεις για εμένα τελειώνουν την Δευτέρα

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Πότε τελειώνει το μαρτύριο τούτο;

Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγραψε κανεις πολ παιδεια να μου πει τι επεσε;
Α θέμα Σ/Λ, Β Πολλαπλής, Γ σύντομες ερωτήσεις ανάπτυξης (σε ποιες κατηγοριες διακρινονται τα αγαθα +παραδειγμα, τι ειναι επιχειρηση-τι επιχειρηματικος κινδυνος-ποιες οι λειτουργιες της επιχειρησης, τι ειναι αντιπραγματισμος-παραδειγμα-επιγραμματικα τα ειδη χρηματος, ποιοι ειναι οι εξωτερικοι παραγοντες που επηρεαζουν την καινοτομια και αλλη μια ερωτηση που δε θυμαμαι

(Μολις συνειδητοποιησα οτι εμαθα απ' εξω τα θεματα, αλλα δεν μπορεσα να μαθω τις απαντησεις που επρεπε να δωσω

Παντως πηγαινα για 05 σημερα με το διαβασμα που εκανα, αλλα πιστευω πως ενα 15-16 το 'πιασα

Εγω Δευτερα γραφω Γεωμετρια και Τριτη Αγγλικα. Δηλαδη παιδια, εχω διαβασμα Γεωμετρια.

Γενικα οι φετινες εξετασεις για μενα ηταν περιεργες. Η εγραφα καλα, η εγραφα χαλια

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ιστορία,κενό,Θρησκευτικά και Αγγλικά
Πότε τελειώνει το μαρτύριο τούτο;![]()
Αγγλικά

Αλλά μάλλον εμείς θα πατώσουμε

S¡mos
Νεοφερμένος

Τετάρτη Κείμενα
Πέμπτη Γερμανικά και... Τέλος!
Υπομονή... το μαρτύριο τελειώνει

Mar.ia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ανησυχω για το Δ θεμαΑ θέμα Σ/Λ, Β Πολλαπλής, Γ σύντομες ερωτήσεις ανάπτυξης (σε ποιες κατηγοριες διακρινονται τα αγαθα +παραδειγμα, τι ειναι επιχειρηση-τι επιχειρηματικος κινδυνος-ποιες οι λειτουργιες της επιχειρησης, τι ειναι αντιπραγματισμος-παραδειγμα-επιγραμματικα τα ειδη χρηματος, ποιοι ειναι οι εξωτερικοι παραγοντες που επηρεαζουν την καινοτομια και αλλη μια ερωτηση που δε θυμαμαι) και Δ θέμα μια ασκηση που εδινε κοστος παραγωγης, μεταφορας και τιμη προωθησης κ επρεπε να πουμε αν συμφερει την επιχειρηση η παραγωγη του, 2η ασκηση να βρουμε τη τιμη ισορροπιας σε ενα προϊον, 3η ασκηση αντιστοιχηση πρωτογενης-δευτερογενης-τριτογενης τομεας με αντιστοιχες υπηρεσιες και 4η εδινε εναν κο. Παπαδοπουλο που ειχε 150.000€ κ ηθελε να κανει καταθεση στην τραπεζα κ να χει μεγαλο επιτοκιο, να εχει κερδος στο τελος του 6μηνου αλλα παραλληλα να χει ρευστοτητα ολο το διαστημα. Ρωτουσε τι καταθεση πρεπει να κανει, κ μετα εδινε 5% επιτοκιο κ ζητουσε να βρουμε στο τελος του 6ου μηνα τι τοκο θα χει.
(Μολις συνειδητοποιησα οτι εμαθα απ' εξω τα θεματα, αλλα δεν μπορεσα να μαθω τις απαντησεις που επρεπε να δωσω)
Παντως πηγαινα για 05 σημερα με το διαβασμα που εκανα, αλλα πιστευω πως ενα 15-16 το 'πιασα
Εγω Δευτερα γραφω Γεωμετρια και Τριτη Αγγλικα. Δηλαδη παιδια, εχω διαβασμα Γεωμετρια.
Γενικα οι φετινες εξετασεις για μενα ηταν περιεργες. Η εγραφα καλα, η εγραφα χαλια![]()

Τοσο δυσκολα πεφτουν;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ανησυχω για το Δ θεμα
Τοσο δυσκολα πεφτουν;
Βασικά αυτό το μάθημα είναι μπερδευτικό

Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ανησυχω για το Δ θεμα
Τοσο δυσκολα πεφτουν;
Δεν ηταν δυσκολο το Δ! Βασικα ειναι απλη εφαρμογη θεωριας στην πραξη.

HliasV
Νεοφερμένος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Η χημεία μου βγάζει τη ψυχή.![]()
Εμένα έχει βγεί

Ηρέμισε

όλα σκατά θα πάνε

Alma Libre
Επιφανές μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ αύριο τελειώνω με αγγλικά

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Αύριο δεν γράφω. Τετάρτη έρχονται τα κείμενα και σε εμάς και μετά γερμανικά
Α. Έσπασα το ρεκόρ στην φυσική

Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τυχερήηηηηηηηη ε τυχερή
Αύριο δεν γράφω. Τετάρτη έρχονται τα κείμενα και σε εμάς και μετά γερμανικά
Α. Έσπασα το ρεκόρ στην φυσική9 ολόκληρα χρόνια μετά
Εγώ ξενέρωσα τη ζωή μου με τη Γεωμετρία... Τα θέματα ήταν τραγικά, οι περισσότεροι έγραψαν χάλια κι εγώ υπολογίζω κανα 15 με το ζόρι

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εγώ ξενέρωσα τη ζωή μου με τη Γεωμετρία... Τα θέματα ήταν τραγικά, οι περισσότεροι έγραψαν χάλια κι εγώ υπολογίζω κανα 15 με το ζόρι![]()
Τα θέματα στην γεωμετρία ήταν άκυρα

Ε εντωμεταξύ, μας είχε πει πως το 2ο θέμα θα είναι με σύγκριση τριγώνων ξέρεις. Γυρίζω σελίδα διαβάζω: ''δίνεται ισοσκελές τραπέζιο''

Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα θέματα στην γεωμετρία ήταν άκυρα
Ε εντωμεταξύ, μας είχε πει πως το 2ο θέμα θα είναι με σύγκριση τριγώνων ξέρεις. Γυρίζω σελίδα διαβάζω: ''δίνεται ισοσκελές τραπέζιο''αυτό υποτίθεται θα ήταν 4ο θέμα
![]()
Εμάς το 2ο ήταν με σύγκριση τριγώνων ευτυχώς (ευκολάκι), το 4ο ήθελε να χρησιμοποιήσουμε το ΑΜ=ΒΓ/2 (κατάλαβες υποθέτω) και κάτι τέτοια, σχετικά απλό, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 3Ο ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΡΕ. Ήμουν τόσο μπερδεμένη όταν το απαντούσα, που δεν θυμάμαι καν τι ζητούσε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.