LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
κριμα που δεν το ειχα δει πιο πριν!χαχα δεν πειραζει
να σας πω τωρα εσεις ολοι γραφετε ακομη ή τελειωσατε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112
Επισκέπτης
Καλές διακοπές σ' όλους!
Πως τα πήγατε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alouni
Νεοφερμένος
betoni
Νεοφερμένος
elinaki97
Νεοφερμένος
betoni
Νεοφερμένος
elinaki97
Νεοφερμένος
betoni
Νεοφερμένος
Guest 045911
Επισκέπτης
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pikod
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntiFit0uklas
Νεοφερμένος
πρωτη φορα που γραφω αρχαια σε εξετασεις και ειναι αστα να πανε!!
παιδια εσεις που ειστε σε 2α γυμνασιου και 3η τι σας επεσε σε γραμματικη αρχαιων 1η ταξη-εξετασεις?
απαωτηστε γρηγορα πλζζζ γιατι αυριο γραγω!!!
αυτα!!!!!!!!!!!
pikod
Νεοφερμένος
πωω δε ξερω απο πο να αρχισω στα αρχαια!
πρωτη φορα που γραφω αρχαια σε εξετασεις και ειναι αστα να πανε!!
παιδια εσεις που ειστε σε 2α γυμνασιου και 3η τι σας επεσε σε γραμματικη αρχαιων 1η ταξη-εξετασεις?
απαωτηστε γρηγορα πλζζζ γιατι αυριο γραγω!!!
αυτα!!!!!!!!!!!
Τι θέματα έπεσαν σε εσένα στα αρχαία; (στοιχηματίζω ότι σας βάλανε το Γόρδιο Δεσμό! σωστά;; )
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πρώτο μάθημσ γράφω αρχαία..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, ο γιός μου γράφει μαθηματικά την Τρίτη. Διαβάζοντας το θέμα για παλαιότερα έτη, διαβάσαμε κριτηρια διαιρετότητας, ιδιότητες προσθεσης, πολλαπλασιασμού, ευκλείδια διαίρεση (εξισώσεις δεν έχει) Μένει η γεωμετρία, αλλά αύριο με το καλό. Επειδή να τα μάθει όλα δεν παίζει, καμια άλλη ιδέα για κάτι σημαντικό;
Αναφέρομαι στις ερωτησεις θεωρίας
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
εμεις δεν γραψαμε αλλα επειδη η κυρια μου ειναι φιλη μου μου ειπε: θα βαλει το κειμενο απο την ενοτητα 6 η ομορφια δεν ειναι το παν και 3 ερωτησεις κατανοησης. Μετα 2 ασκησεις συντακτικου και 4 γραμματικηςΠαιδιά,επειδή γράφω εξετάσεις στα αρχαία σε λίγες μέρες ,μήπως μπορείτε να μου πείτε τι θέματα έπεσαν σε εσάς(αν έχετε γράψει);
Πάω 1η Γυμνασίου ( 1η φορά εξετάσεις!!! Άγχοοοοοος! ) και έχω ένα πρόβλημα. Μας έχουν δώσει 2 μέρες,για να διαβάσουμε Λογοτεχνία και Γεωγραφία!!! Δίνουμε την Πέμπτη 14-6-2012 και θέλω να σας ζητήσω, αν έχετε γράψει ένα από τα 2 μαθήματα, να μου πείτε τι θέματα έπεσαν και ποιά σας είχαν πει οι δάσκαλοι ότι είναι σος!!!! Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα γιατί γράφω σε 2 μέρες!!!!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
γεωγραφια: πολυ σος: κλιμακα, κλιμα, συντεταγμενς, κυκλος του νερου, θερμικες ζωνες, στρωματα της ατμοσφαιρας, υφαλοκρηπιδες και τα σχετικα, πως δημιουργουνται τα βουνα, τα υφαιστεια, οι σεισμοι τωρα κατι θα μου εχει ξεφυγει αλλα δεν θυμαμαι! αυτα επεσαν σε εμας τωρα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.