Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
12-06-15
14:39
η β ξένη έχει επίπεδο Α1 και λίγο προς Α2 βασικά στην α γυμν Α1 τι θα έπεφτε δηλαδή;;
( εκτός και αν έχετε καμία καθηγήτρια σαν την δική μας στα γερμανικά εκεί άστο.)
Η γαλλικών πάντως, που μου είπαν τα παιδιά, χρώματα, αριθμούς και τέτοια έβαλε
( εκτός και αν έχετε καμία καθηγήτρια σαν την δική μας στα γερμανικά εκεί άστο.)
Η γαλλικών πάντως, που μου είπαν τα παιδιά, χρώματα, αριθμούς και τέτοια έβαλε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,226 μηνύματα.
14-06-15
18:08
Τι έχει; Ακόμη και για Α1 Α2 να είναι τα βιβλία, προφανώς δε διδάσκονται ολόκληρα, οπότε το επίπεδο παραμένει απλά στα basics ούτε καν Α1 πιστεύω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
14-06-15
20:30
Τι έχει; Ακόμη και για Α1 Α2 να είναι τα βιβλία, προφανώς δε διδάσκονται ολόκληρα, οπότε το επίπεδο παραμένει απλά στα basics ούτε καν Α1 πιστεύω
Αναλόγως τον καθηγητή πιστεύω
Από προσωπική εμπειρία, η καθηγήτρια που είναι τόσα χρόνια στο σχολείο, στην Γ γυμν στέλνει τους πάντες για Α2 και ααααν ρε παιδί μου αααααν ο άλλος είναι καλός τον στέλνει είτε για Β1 είτε για Β2.
Πέρυσι όμως, που είχα μια άλλη λόγω του ότι η άλλη ήταν σε άδεια, δεν κάναμε ούτε 2 κεφάλαια ολόκληρα
Guest 749981
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
16-06-15
16:31
Επιτέλους τελείωσαν κι οι εξετάσεις της Α' Γυμνασίου... Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 22/6 +. Όχι ότι ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα! Τελικά, οι εξετάσεις, σαν αέρας πέρασαν, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να ξυπνάω στις 8:30+ το πρωί και να μου αποτελειώσουν το σχολικό έτος . Πιστεύω ότι έχω γράψει:
Ιστορία: 14-17 (από τη Β' ομάδα περιμένω τα αποτελέσματα που θα με λυτρώσουν)
Ν.Ε.Γ.: 16-20 (έχω περίεργη καθηγήτρια και το σωστό και το λάθος βασίζονται... στις ορέξεις τις! )
Μαθηματικά: 18-20 (στο μισάωρο έφυγα, εύκολα θέματα)
Γ.-Γ.: 16-19 (έχω τις επιφυλλάξεις μου)
Α.Ε.Γ.: 19-20 (κατανοητά θέματα, κι ένα λάθος που έκανα --σε απαρέμφατο-- δε θα μετρήσει στη βαθμολογία... )
Αγγλικά: 18,5-20 (μερικά δε βγάζανε νόημα --εξαιτίας της καθηγήτριας-- και μπορεί να είναι λάθος)
Θρησκευτικά: --10% πιθανότητες να έχω γράψει <9,5-- περιμένω ένα 12-15 (σιγά που θα καθόμουνα να διαβάσω αυτή τη σαβούρα)
Α.Ε.Γρ.: 15-18 (δεν έχω λόγια --χάλια θέματα-- αν γράψω καλά... με προσκυνώ! )
Φυσική: 20 (πολύ εύκολα θέματα, αν βαθμολογηθώ σωστά 20 πρέπει να πάρω)
Νεοελληνική γραμματεία: 16-20 (έχω περίεργη καθηγήτρια και το σωστό και το λάθος βασίζονται... στις ορέξεις τις! )
Γαλλικά (εγώ): 18-20 (το πολύ πολύ δυο λάθη να 'κανα)
Βιολογία: 16-19 (έχω τις επιφυλλάξεις μου)
Για να συντομεύσω πιστεύω ότι Ιστορία και Θρησκευτικά με οδηγούν στον πάτο . Απλά .
Ιστορία: 14-17 (από τη Β' ομάδα περιμένω τα αποτελέσματα που θα με λυτρώσουν)
Ν.Ε.Γ.: 16-20 (έχω περίεργη καθηγήτρια και το σωστό και το λάθος βασίζονται... στις ορέξεις τις! )
Μαθηματικά: 18-20 (στο μισάωρο έφυγα, εύκολα θέματα)
Γ.-Γ.: 16-19 (έχω τις επιφυλλάξεις μου)
Α.Ε.Γ.: 19-20 (κατανοητά θέματα, κι ένα λάθος που έκανα --σε απαρέμφατο-- δε θα μετρήσει στη βαθμολογία... )
Αγγλικά: 18,5-20 (μερικά δε βγάζανε νόημα --εξαιτίας της καθηγήτριας-- και μπορεί να είναι λάθος)
Θρησκευτικά: --10% πιθανότητες να έχω γράψει <9,5-- περιμένω ένα 12-15 (σιγά που θα καθόμουνα να διαβάσω αυτή τη σαβούρα)
Α.Ε.Γρ.: 15-18 (δεν έχω λόγια --χάλια θέματα-- αν γράψω καλά... με προσκυνώ! )
Φυσική: 20 (πολύ εύκολα θέματα, αν βαθμολογηθώ σωστά 20 πρέπει να πάρω)
Νεοελληνική γραμματεία: 16-20 (έχω περίεργη καθηγήτρια και το σωστό και το λάθος βασίζονται... στις ορέξεις τις! )
Γαλλικά (εγώ): 18-20 (το πολύ πολύ δυο λάθη να 'κανα)
Βιολογία: 16-19 (έχω τις επιφυλλάξεις μου)
Για να συντομεύσω πιστεύω ότι Ιστορία και Θρησκευτικά με οδηγούν στον πάτο . Απλά .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...