Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δεν τα έγραψα;;;;
Δεν με καταλαβες
Εννοώ... Μακάρι να έγραφα αυτά τα θέματα. μου άρεσαν. Εμας οταν ημουν α γυμν μας εβαλαν βλακειες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί Α γυμνασιου τι να σε βάλουν στα μαθηματικάΔεν με καταλαβες
Εννοώ... Μακάρι να έγραφα αυτά τα θέματα. μου άρεσαν. Εμας οταν ημουν α γυμν μας εβαλαν βλακειες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γιατί Α γυμνασιου τι να σε βάλουν στα μαθηματικά
Είχαμε έναν ''τρελό'' μαθηματικό θυμάμαι που δεν σου έκανε κέφι να λύσεις... Ήταν τόοοσο εύκολα που βαριόσουν. Θεωρία κάτι με οξείες και αμβλίες θυμάμαι με κάτι ρολογάκια
καλά είχε και εξησώσεις δημοτικού
Guest 749981
Επισκέπτης
Δεν με καταλαβες
Αααα!!
Σε λίγο θα ανεβάσω Γεωλογία- Γεωγραφία!
ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2014-2015
ΓΕΩΛΟΓΙΑ - ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ
Θέμα 1:
ΣΩΣΤΟ - ΛΑΘΟΣ
Θέμα: Παράλληλοι - Μεσημβρινοί
Θέμα 2:
Συμπλήρωση προτάσεων
Θέμα: Γενικό
Θέμα 3:
Ερώτηση σχετικά με τις ενότητες φυσικού περιβάλλοντος
Θέμα 4:
Ερώτηση σχετικά με τον υδρολογικό κύκλο
Θέμα 5:
Ερώτηση σχετικά με τα ποτάμια και τις πηγές
Θέμα 6:
>> >> >> >> τις λιθοσφαιρικές πλάκες
Θέμα 7:
>> >> >> >> τα ηφαίστεια και τις οροσειρές
Θέμα 8:
>> >> >> >> τις εισρροές και τις εκρροές μιας πόλης
Θέμα 9:
>> >> >> >> τους φυσικούς πόρους
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Guest 749981
Επισκέπτης
Έλα μου ντε!Χαχαχαχαχα ποσο ευκολα ηταν τοτε και που δεν ανοιγαμε βιβλιο να βλεπαμε τι σκατα μας εκαναν ενα χρονο βγαζαμε ενα 15αρι μεσο ορο γραπτα. Δηλαδη αν διαβαζες εστω λιγο γραφεις παντου 18+
Mαρία
Νεοφερμένος
Αύριο γράφω Αγγλικά, και σήμερα γράψαμε Οδύσσεια. Ωστόσο, δεν πήγα επειδή όλο το Σ/Κ ήμουν άρρωστη(όπως και σήμερα!)
Συνειδητοποίησα ότι οι εξετάσεις δεν είναι και τόσο δύσκολες! Ούτως ή άλλως έχουμε ακόμα χρόνια για να αγχωθούμε!! .
Guest 749981
Επισκέπτης
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Guest 749981
Επισκέπτης
Όχι, πολύ εύκολο.Ωραίο κείμενο η Νέα Παιδαγωγική, αλλά δεν είναι κάπως δύσκολο για τις εξετάσεις;
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Πωπω κακόμοιρα, ακόμα Α Γυμν
Υπάρχει πρόβλημα κύριος; Ακόμη γυμνάσιο πάω, ακόμη μακρύ μαλλί έχω, ακόμη καφέδες πίνω πάνω στη τσουλήθρα και βγάζω βαθμάρες.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Υπάρχει πρόβλημα κύριος; Ακόμη γυμνάσιο πάω, ακόμη μακρύ μαλλί έχω, ακόμη καφέδες πίνω πάνω στη τσουλήθρα και βγάζω βαθμάρες.
Απολύτως κανένα Αλλά εμείς τώρα no school ever again Αν και θα μου λειψει αυτό που δε σε νοιάζει αν έχεις να διαβάσεις και πίνεις καφέ όπου να ναι. Τότε κάπνιζα κιόλας και ήμουν χαλαράααααα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Απολύτως κανένα Αλλά εμείς τώρα no school ever again Αν και θα μου λειψει αυτό που δε σε νοιάζει αν έχεις να διαβάσεις και πίνεις καφέ όπου να ναι. Τότε κάπνιζα κιόλας και ήμουν χαλαράααααα.
Οπότε είστε και εσείς γυμνάσιο Τάσε, μη λέτε για εμένα.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Οπότε είστε και εσείς γυμνάσιο Τάσε, μη λέτε για εμένα.
εμας τωρα αρχιζει η φοιτητικη ζωη
Alma Libre
Επιφανές μέλος
εμας τωρα αρχιζει η φοιτητικη ζωη
Αύγουστο δεν ήταν; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ;;;; Αχ θα μας βγάλουν οφφτοπικ και θα γελάω. ;Ρ
maria100000
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
βρε παιδια αν σας πω οτι παω πανεπιστημιο και εχω να διαβασω 600 σελιδες μεσα σε 3 μερες τι θα μου πειτε??? ασχοληστε με λεπτομεριες
Εγώ θα σου πω πως δεν είναι πρώτη φορά που το ακούω.
Guest 749981
Επισκέπτης
- Κείμενο 3 (σχετικά με την απασχόληση και τις δραστηριότητες) με 5 απλές ερωτήσεις
- Άσκηση σχετικά με τους τοπικούς προσδιορισμούς (από, σε)
- Άσκηση σχετικά με αρσενικά-θηλυκά και πληθυντικό αριθμό
- Άσκηση με ερωτήσεις - απαντήσεις (τι είναι αυτό, ποιος είναι αυτός, τι τάξη πάνε κλπ.)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.