ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
1) Κάνω την παραδοχή ότι ο ένας ήταν μαυρος και ο άλλος άσπρος , γιατί σίγουρα θα την χρησιμοποιούσε κάποιος για να εξηγησει την υπαρξη άσπρων και μαύρων. Είναι αυθαιρετη, αλλα είναι η μέγιστη ποικιλοτητα που μπορει να εχουμε σε δυο ανθρώπους.
2) Οι βιολογικοί μηχανισμοί που αναφέρεις για να ''καθιερωθούν'' χρειάζονται την ύπαρξη εξέλιξης.
3) Δεν εξηγούνται χωρις επιστημονικες παραδοχες και η θεωρια της εξελιξης ταιριάζει περισσοτερο σε αυτά τα δεδομένα...
Πόσα γνωρίζουμε; Βασικα μιλαμε για ΘΕΩΡΙΑ... Σιγουρα εχουμε πολλα δεδομενα τα οποια στηριζουν την θεωρια, αλλα δεν την αποδεικνυουν... και ναι χρησιμοποιουνται και εκει παραδοχες... Αχ πόση επιστήμη και μεθοδολογία σας μαθαινουν πια;
Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι όλοι οι παραπάνω μηχανισμοί ήταν έτσι κι αλλιώς encoded στον πρώιμο άνθρωπο, εκτός αν είσαι σε θέση να εξηγήσεις πώς η ύπαρξη εξέλιξης είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να 'καθιερωθούν'. Επίσης, η θεωρία του Λαμάρκ αναβιώνει σε περιπτώσεις επιγενετικής, όπου όντως κάποια acquired traits μιας γενιάς περνούν στην επόμενη (και δεν έχει να κάνει με dna, μενδελική γενετική κ.ο.κ.).
Νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει ότι μιλάμε για θεωρία, όπως (ελπίζω) έχουμε καταλάβει τη διαφορά μεταξύ 'ταιριάζει' και 'επιβεβαιώνει'. Τα μοντέλα συνεχώς ανανεώνονται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έστω δεν υπάρχει εξέλιξη. Ξεκινησαμε απο δυο ανθρωπους. Να πούμε ότι ο ένας ήταν μαύρος και ο άλλος άσπρος( η μεγιστη ποικιλια σε δειγμα 2 ατομων). Τότε πως εξηγειται χωρις εξέλιξη το γεγονος ότι σε περιοχες οπως η υποσαχαρια αφρικη λ.χ. εχει σχεδον μονο μαυρους, ενω στην βορεια ευρωπη άσπρους; Και το πιο σημαντικο, οι Κινέζοι για παράδειγμα, ή οι Ινδιάνοι πως προέκυψαν; Αν μου το απαντησετε με λογικά επιχειρηματα, εγω μεχρι και να αρνηθω την εξελιξη μπορω.
Προεκυψαν απο την adaption στο περιβαλλον. Λογικο δεν ειναι οι ανθρωποι που ζουν στην Αφρικη να παραγουν παραπανω Μελανινη? ή οι ανθρωποι στα βορεια να ειναι πολυ λευκοι; Αμα ενας Σομαλος ερθει π.χ στη Γροιλανδια μετα απο πολλα χρονια νομιζεις οτι οι απογονοι του θα ειναι μαυροι; οχι, αφου δεν θα χρειαζεται η μελανινη... Για τους κινεζους, προφανως θα υπηρξε καποια ανωμαλια η οποια περασε στους μεταγενεστερους, μεχρι και σημερα. (Οι Ινδιανοι που κολανε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
adaption στο περιβαλλον.. μμμ.. εξέλιξη=> ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ!!!!! Ε υποτιθεται ότι είναι πιο ερυθ΄ροδερμοι οι ινδιάνοιΠροεκυψαν απο την adaption στο περιβαλλον. Λογικο δεν ειναι οι ανθρωποι που ζουν στην Αφρικη να παραγουν παραπανω Μελανινη? ή οι ανθρωποι στα βορεια να ειναι πολυ λευκοι; Αμα ενας Σομαλος ερθει π.χ στη Γροιλανδια μετα απο πολλα χρονια νομιζεις οτι οι απογονοι του θα ειναι μαυροι; οχι, αφου δεν θα χρειαζεται η μελανινη... Για τους κινεζους, προφανως θα υπηρξε καποια ανωμαλια η οποια περασε στους μεταγενεστερους, μεχρι και σημερα. (Οι Ινδιανοι που κολανε
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Χαχαχαχαχαχ.. ο αγαπητός αγόρι μου εσύ είσαι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.. μμμμ .. σύγχρονη θεολογική θεώρηση της κοσμογονίας ίσως; μπα.. αστο.. δεν σε κοβω για τέτοια πράματα... φανατισμός και ξερό ψωμί... 12ος αιώνας και πολύ σου λέω..Αγαπητέ Χρήστο, έχεις ακούσει ποτέ να αποδεικνύονται τα παραμύθια;
Ιδού, που υπάρχουν οι αποδείξεις https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3694981&postcount=710
papas
Διάσημο μέλος
Χαχαχαχαχαχ.. ο αγαπητός αγόρι μου εσύ είσαι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.. μμμμ .. σύγχρονη θεολογική θεώρηση της κοσμογονίας ίσως; μπα.. αστο.. δεν σε κοβω για τέτοια πράματα... φανατισμός και ξερό ψωμί... 12ος αιώνας και πολύ σου λέω..
Είναι ακόμη ζωντανός ο vassilis_1?
ζει!Τον εχω δει ))
Dias
Επιφανές μέλος
Μάλλον γράφει στον υπολογιστή της μονής όπου είναι κλεισμένος...ζει!Τον εχω δει ))
Vassilis_1
Νεοφερμένος
Αγαπητέ Ιορδάνη, φυσικά η Δημιουργία όπως παρουσιάζεται στην Γένεση δεν είναι ένα παραμυθάκι,Ενώ η Δημιουργία όπως παρουσιάζεται στην Γέννεση δεν είναι ένα παραμυθάκι;
διότι η περιγραφή της είναι μπροστά στα μάτια μας ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ.
Τώρα, επειδή η θεωρία της εξέλιξης είναι εντελώς αβάσιμη
και τρικλίζουσα, άρα της πλάκας.
Το μόνο που καταφέρνει είναι να εμπνέει ωραία και με νόημα παραμύθια (παραμύθι γαρ).
Κοίταξε εδώ https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3680826&postcount=69
Και άλλο ένα:
Μια φορά και ένα καιρό, από ένα προγονικό ζώο, έλαβαν την αρχή τους δύο ζώα.
Αλλά τα δύο αυτά ζώα, είχαν διαφορετικές συνήθειες παιδάκια μου!
Το ένα είχε πολλές συνήθειες, δεν είχε όμως μια βασική συνήθεια που είχε το άλλο ζώο.
Ποιά λοιπόν ήταν αυτή βασική συνήθεια που είχε το άλλο ζώο;
Αχ, παιδάκια μου! Αυτό το ζώο είχε τη συνήθεια να μυρίζει τα δάκτυλά του!!!
Και δώστου, μύρισμα στο μύρισμα, μεταδιδόταν αυτή η συνήθεια από γενεά σε γενεά,
στους απογόνους αυτού του ζώου.
Ώσπου μια ημέρα, Νάσου, μεγάααλωσε ο εγκέφαλός τους
και άρχισαν να σκέπτονται και να μιλάνε.
Είδατε παιδάκια τι έπαθε το άλλο ζώο που δεν είχε αυτή τη συνήθεια; Έμεινε ζώο.
Παρόλο που είχε και αυτό δάκτυλα, δεν τα μύριζε όμως!!! Ήταν άξιο της τύχης του το καημένο!!!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Αγαπητέ Ιορδάνη, φυσικά η Δημιουργία όπως παρουσιάζεται στην Γένεση δεν είναι ένα παραμυθάκι,
διότι η περιγραφή της είναι μπροστά στα μάτια μας ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ.
Τώρα, επειδή η θεωρία της εξέλιξης είναι εντελώς αβάσιμη
Το μόνο που καταφέρνει είναι να εμπνέει ωραία και με νόημα παραμύθια (παραμύθι γαρ).
Κοίταξε εδώ https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3680826&postcount=69
Και άλλο ένα:
Μια φορά και ένα καιρό, από ένα προγονικό ζώο, έλαβαν την αρχή τους δύο ζώα.
Αλλά τα δύο αυτά ζώα, είχαν διαφορετικές συνήθειες παιδάκια μου!
Το ένα είχε πολλές συνήθειες, δεν είχε όμως μια βασική συνήθεια που είχε το άλλο ζώο.
Ποιά λοιπόν ήταν αυτή βασική συνήθεια που είχε το άλλο ζώο;
Αχ, παιδάκια μου! Αυτό το ζώο είχε τη συνήθεια να μυρίζει τα δάκτυλά του!!!
Και δώστου, μύρισμα στο μύρισμα, μεταδιδόταν αυτή η συνήθεια από γενεά σε γενεά,
στους απογόνους αυτού του ζώου.
Ώσπου μια ημέρα, Νάσου, μεγάααλωσε ο εγκέφαλός τους
και άρχισαν να σκέπτονται και να μιλάνε.
Είδατε παιδάκια τι έπαθε το άλλο ζώο που δεν είχε αυτή τη συνήθεια; Έμεινε ζώο.
Παρόλο που είχε και αυτό δάκτυλα, δεν τα μύριζε όμως!!! Ήταν άξιο της τύχης του το καημένο!!!
Που είναι οι αποδείξεις; Επειδή εσύ δεν πιστεύεις στην εξέλιξη δεν συμαίνει ότι αυτόματα ισχύει η δημιουργια.
Vassilis_1
Νεοφερμένος
Όποιος έχει μάτια βλέπειΠου είναι οι αποδείξεις;
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό το βιντεάκι που πόσταρα πριν από αρκετό καιρό το είδες καθόλου? Τέσσερα λεπτά βίντεο είναι, δε σου πόσταρα κανένα δίωρο ντοκιμαντέρ.Τώρα, επειδή η θεωρία της εξέλιξης είναι εντελώς αβάσιμη
[/QUOTE]
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Vassilis_1
Νεοφερμένος
Όχι φίλε Ιορδάνη. Τα σχόλιά μου εμφανίζουν με ικανοποιητικό τρόπο την πραγματικότητα.Ναι, μόνο που εσύ έχεις παρωπίδες.
Ξαναμελέτησε, τα με νόημα παραμύθια που παράθεσα.
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι φίλε Ιορδάνη. Τα σχόλιά μου εμφανίζουν με ικανοποιητικό τρόπο την πραγματικότητα.
Ξαναμελέτησε, τα με νόημα παραμύθια που παράθεσα.
εσυ δηλαδη πιστευεις οτι ο ανθρωπος φτιαχτηκε απο λασπη?
Mercury
Επιφανές μέλος
εσυ δηλαδη πιστευεις οτι ο ανθρωπος φτιαχτηκε απο λασπη?
Ε αφού το είπε και ο Νότης...Πρέπει να είναι αλήθεια.Ε;;
papas
Διάσημο μέλος
Όποιος έχει μάτια βλέπει
Εφ' όσον έχω μάτια, βλέπω ότι μας λες θεολογικές ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.
Μου θυμίζεις αυτούς που τρολλάρει η Ταλιμπανική Δημοκρατία στο fb, και με κάνουν και κλαίω!
Vassilis_1
Νεοφερμένος
Φυσικό είναι, τα παραμύθια της εξέλιξης, καταφέρνουν και αυτό,...με κάνουν και κλαίω!
να κάνουν τον άλλο να κλαίει!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικό είναι, τα παραμύθια της εξέλιξης, καταφέρνουν και αυτό,
Πραγματικά ότι νά'ναι μας λες. Ο papas αναφέρεται σε κάτι άλλο και εσύ πας και λες τα δικά σου. Δηλαδή...
papas
Διάσημο μέλος
Φυσικό είναι, τα παραμύθια της εξέλιξης, καταφέρνουν και αυτό,
Σε ποιο blog ειπαμε οτι γραφεις; Αγιορειτικο βημα η στο χρυσαυγητικοχριστιανικο Ελλας Ορθοδοξια;
Και μετα θες να σε πιστεψουμε και να κανουμε διαλογο μαζι σου,οταν δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος. Ασε μας Λουκιτσα μου!
Vassilis_1
Νεοφερμένος
τα με νόημα παραμύθια που σας παρέθεσα δεν τα μελετήσατε καλά.
Κάντε τις απαραίτητες προσπάθειες πάλι.
https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3680826&postcount=69
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3714208&postcount=755
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- nicks1999
- Nikoleta_Giann
- johnsala
- kiyoshi
- Nala
- xakounaamatata
- Αναστασία197
- Scandal
- Theodora03
- tsiobieman
- chester20080
- Demlogic
- Drglitterstar
- charmander
- harry akritas
- Νομικάριος13
- igeorgeoikonomo
- azula
- KingOfPop
- Georgekk
- SlimShady
- cel123
- Mukumbura
- Ggpg
- the purge
- Ststst02
- ΘανάσοςG4
- uni77
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- fmarulezkd
- J.Cameron
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.