Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
τζάμπα ο κόπος σου ρε Αντώνη
Το ξέρω πως ενδέχεται να είναι στην χειρότερη κάποιος τρολλάς διδακτορικός Βιολογίας, αλλά όταν βλέπω να εξευτελίζεται η επιστήμη και να αποκαλείται ένα βιβλίο κουρελόχαρτο (να πεις πως ελεγε για το αοδε, να πεις πάει στα διαλα), δε μπορώ να το αφήσω έτσι. Μπορεί κανένα παιδάκι να λάβει αυτά που λέει στα σοβαρά έτσι όπως τα γράφει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
είναι πιο απλά τα πράγματα..δεν έχει δει ποτε΄βιβλίο βιολογίας στην ζωή του, αυτά του έμαθαν να λέει στην εκκλησία ή οπου αλλού τα έμαθε..και νομίζει πως έτσι είναι. Δες τι καλά που περνάμε οι υπόλοιποι, μην κάθεσαι να εξηγείςΤο ξέρω πως ενδέχεται να είναι στην χειρότερη κάποιος τρολλάς διδακτορικός Βιολογίας, αλλά όταν βλέπω να εξευτελίζεται η επιστήμη και να αποκαλείται ένα βιβλίο κουρελόχαρτο (να πεις πως ελεγε για το αοδε, να πεις πάει στα διαλα), δε μπορώ να το αφήσω έτσι. Μπορεί κανένα παιδάκι να λάβει αυτά που λέει στα σοβαρά έτσι όπως τα γράφει.
Vassilis_1
Νεοφερμένος
Σχετικά με την αξιολόγηση της επιστήμης, έχει γίνει μια μαθηματική ακτινογραφία...όταν βλέπω να εξευτελίζεται η επιστήμη...
εδώ https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3694189&postcount=701
Όπως αντιλαμβάνεσαι antwwwnis, τα μαθηματικά δεν χαρίζονται σε καμία κατάσταση.
Eπόμενο είναι, να μη χαρίζονται ούτε και σε αυτήν της επιστήμης!
Δεν την ξεφτιλίζουν λοιπόν, αλλά την τοποθετούν στη θέση που της αρμόζει. Στην κούνια της δηλαδή.
...και να αποκαλείται ένα βιβλίο κουρελόχαρτο...δε μπορώ να το αφήσω έτσι...
Όταν αυτό το βιβλίο, εκπέμπει τις παραπάνω αστειότητες, πως αλλιώς να το ονομάσεις;;;!!!κινητήριος δύναμη για την αύξηση του εγκεφάλου του αυστραλοπίθηκου (απ'όπου προήλθε ο homo habilis/erectus/sapiens klp) ήταν ο κοινωνικός ανταγωνισμός...
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Σχετικά με την αξιολόγηση της επιστήμης, έχει γίνει μια μαθηματική ακτινογραφία
εδώ https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3694189&postcount=701
Όπως αντιλαμβάνεσαι antwwwnis, τα μαθηματικά δεν χαρίζονται σε καμία κατάσταση.
Eπόμενο είναι, να μη χαρίζονται ούτε και σε αυτήν της επιστήμης!
Δεν την ξεφτιλίζουν λοιπόν, αλλά την τοποθετούν στη θέση που της αρμόζει. Στην κούνια της δηλαδή.
Όταν αυτό το βιβλίο, εκπέμπει τις παραπάνω αστειότητες, πως αλλιώς να το ονομάσεις;;;!!!
Tα μόνα "μαθηματικά" που είδα είναι μια παρομοίωση της επιστήμης με ενα νεογνο. Ναι, δεν έκανες μαθηματικά. Μάθαμε στη γλώσσα πως οι παρομοιώσεις είναι συχνά παραλογισμοί, για να μην το πω αλλιως.
Θα σταθώ μόνο σε αυτό, γιατί (μονο) αυτό μπορεί να θεωρηθεί επιχείρημα.Έτσι λοιπόν, όταν η επιστήμη νεογνό (όπως απέδειξαν τα μαθηματικά) εκφράζει θεωρίες, σε θέματα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, άρα μοιραία και να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, όπως στο θέμα της αρχής του σύμπαντος και της ζωής (απούσα γαρ κατά τη δημιουργία τους), δια του ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, δεν έχουμε κανένα δικαίωμανα τις υπολογίζουμε.
Θα απαντήσω ως εξής, με μια παρομοίωση από αυτές που στέκεται σαν επιχείρημα, για να δεις και τη διαφορά:
Κανένας από τους σύχρονους αρχαιολόγους που παρήγαγαν ιστορική γνώση για την Αρχαία Ελλάδα δεν έζησε (προφανώς) πριν από 2500 χρονια για να ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, άρα και ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, δια του ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ιστορικά στοιχεία.
Τη βλέπεις την αντίφαση;
Παρατηρώντας ο επιστήμονας το σήμερα έχει δικαίωμα να μιλήσει για το χτες, το σήμερα, και το μετά.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Όταν αυτό το βιβλίο, εκπέμπει τις παραπάνω αστειότητες, πως αλλιώς να το ονομάσεις;;;!!!
Βασίλη, σοβαρά τώρα, τα πιστεύεις αυτά που λες?
Καταρχήν, ενώ σου ρίξαμε τα επιχειρήματα συνεχίζεις να απαντάς συνεχώς με τα ίδια.
Οι παρομοιώσεις που κάνεις είναι γελοίες.
Αγνοείς επιστημονικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την εξέλιξη (λ.χ διάφορα οστά που έχουν βρεθεί).
Τα μηνύματά σου απλώς δεν διαβάζονται (δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ ζαλίζομαι κάθε φορά που διαβάζω ένα δικό σου μήνυμα,για τους παραπάνω λόγους).
Κάθε σοβαρός επιστήμονας που σέβεται τον εαυτό του θεωρεί δεδομένη την εξέλιξη. (O πάπας Ιωάννης ο 21ος απειλούταν τόσο πολύ από την επιστήμη που την πολέμησε με όλη του την δύναμη, φυσικά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να σταματήσει την βαρύτητα και έτσι μια νύχτα ενώ κοιμόταν το ταβάνι έπεσε στο κεφάλι του).
Υπονομεύοντας την επιστημονική κοινότητα δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να μειώνεις την νοημοσύνη σου μπροστά μας.
Τέλος, επειδή δεν πρόκειται να ξαναγράψω εδώ (εκτός αν μπει κάποιο καινούργιο επιχείρημα στο τραπέζι), μια φιλική συμβουλή, πάρε κανένα βιβλίο...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ένα καταπληκτικό βίντεο το οποίο κάνε μου την χάρη να το δεις. Εάν το δεις και συνεχίσεις να πιστεύεις οτι εμείς δημιουργηθήκαμε απο κάτι/κάποιον με κάποιον απώτερο σκοπό είσαι αξιος της μοίρας σου.
Θα ήθελα αν μου απαντήσεις να μην μου παραθέσεις ξανά κάποιο μύνημα, γιατί πολύ απλά βαρέθηκα. Εάν θες σχολίασε το βίντεο.
Vassilis_1
Νεοφερμένος
Με ποιο τρόπο Χάρη, μου ρίξατε τα επιχειρήματα;...Καταρχήν, ενώ σου ρίξαμε τα επιχειρήματα...
Μήπως με την επιχειρηματολογία που εκπέμπει το κουρελόχαρτο της βιολογίας;
Όπως αυτή;
Μα σε αυτήν την αστεία επιχειρηματολογία ούτε εσείς δεν πιστεύετε.«κινητήριος δύναμη για την αύξηση του εγκεφάλου του αυστραλοπίθηκου
απ'όπου προήλθε ο homo habilis/erectus/sapiens klp) ήταν ο κοινωνικός ανταγωνισμός...
Ας δούμε πως αντιμετώπισε την παραπάνω αστειολογία η ομοϊδεάτισσά σας.
Σκάρλετ:
Και όταν στη παραπάνω θέση της, απάντησα:κενά, στα οποία η επιστήμη δεν έχει δώσει ακόμη κάποια σίγουρη απάντηση
Η Σκάρλετ έγραψε:Χαίρομαι που ομολογείς ότι η επιστήμη δεν έχει δώσει απάντηση στο θέμα της εξέλιξης.
Όχι παίζουμε!!! Η επιστήμη μιλάει με ανοιχτά χαρτιά!!! Διαλαλεί ανοικτά σε όλους την άγνοιά της!!!Τι θα πει παραδέχομαι; Δεν είναι και κάποιο μυστικό. Η επιστήμη μιλάει με ανοιχτά χαρτιά.
Λοιπόν, επειδή εσείς έχετε τη συνήθεια να χάβετε ό,τι σας διδάσκει, η πάντοτε λόγω μόνιμης ηλικίας,
αγνοούσα ορισμένη επιστημονική κοινότητα
Ε, πάει πολύ να θέλετε να μιμηθούμε και εμείς τη συνήθειά σας αυτή.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
...εκπέμπει το κουρελόχαρτο της βιολογίας;
Φτάνει πια. Μπορείς να αμφισβητείς όσο θέλει την εξέλιξη αλλά δεν μπορείς να ονομάζεις την Βιολογία κουρελόχαρτο.
Ξέρεις η Βιολογία δεν ασχολείται μόνο με την εξέλιξη αλλά και με πολλά άλλα πράγματα. Όσο εφαρμόζει η Ιατρική προήλθαν απο την Βιολογία. Γι'αυτό την επόμενη φορά που κοπείς με κάποιο σκουριασμένο αντικείμενο, σε παρακαλώ, μην πας στο νοσοκομείο, γιατί η ένεση που θα σου κάνουν προήλθε απο έρευνα που έκανε το "νεογνό" της επιστήμης.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
είναι σαν να αποκαλώ εγώ ένα βιβλίο για το αστικό δίκαιο κουρελόχαρτο...Φτάνει πια. Μπορείς να αμφισβητείς όσο θέλει την εξέλιξη αλλά δεν μπορείς να ονομάζεις την Βιολογία κουρελόχαρτο.
Ξέρεις η Βιολογία δεν ασχολείται μόνο με την εξέλιξη αλλά και με πολλά άλλα πράγματα. Όσο εφαρμόζει η Ιατρική προήλθαν απο την Βιολογία. Γι'αυτό την επόμενη φορά που κοπείς με κάποιο σκουριασμένο αντικείμενο, σε παρακαλώ, μην πας στο νοσοκομείο, γιατί η ένεση που θα σου κάνουν προήλθε απο έρευνα που έκανε το "νεογνό" της επιστήμης.
ουψ δεν το έχω ανοίξει ποτέ
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.revelationofjesus.net/ap...ikaira/133-ekseliksi-ta-apolithomata-lene-oxiείναι σαν να αποκαλώ εγώ ένα βιβλίο για το αστικό δίκαιο κουρελόχαρτο...
ουψ δεν το έχω ανοίξει ποτέ
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Βρες μου μία μη-θρηκευτική πηγή και τότε μπορεί να τον διαβάσω.
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
κρινουμε μια πηγη απο το περιεχομενο της οχι απο την προελευση τηςΒρες μου μία μη-θρηκευτική πηγή και τότε μπορεί να τον διαβάσω.
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
κρινουμε μια πηγη απο το περιεχομενο της οχι απο την προελευση της
Αντικειμενικές και Αξιόπιστες πηγές θεωρούνται:
- πανεπιστημιακό τύπο
- έντυπα εθνικής εμβέλειας
- ειδικό τύπο εθνικής εμβέλειας
- έγκυρο και αναγνωρισμένο έντυπο τοπικής εμβέλειας
- (επαληθευμένες) επιστημονικές έρευνες
- βιβλία ή συλλογές αναγνωρισμένων εκδοτικών οίκων ή
- άλλη αναγνωρισμένη ψηφιακή ή έντυπη εγκυκλοπαίδεια.
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
παραβλεποντας ηθελημενα οτι το αρθρο το εγραψε γιατροςχαχαχααχ η σελίδα μου άρεσε
δεν εχεις ακουσει ποτε οτι επιστημονες μεροληπτουν και δεν ειναι αντικειμενικοι σε επιστημονικα τους αρθρα;Αντικειμενικές και Αξιόπιστες πηγές θεωρούνται:
- πανεπιστημιακό τύπο
δες κι αυτο τοτε https://www.tideon.org/index.php/2012-01-20-15-27-29/2012-02-28-20-53-53/1459-2010-02-01-22-39-57Αντικειμενικές και Αξιόπιστες πηγές θεωρούνται:
- πανεπιστημιακό τύπο
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
δεν εχεις ακουσει ποτε οτι επιστημονες μεροληπτουν και δεν ειναι αντικειμενικοι σε επιστημονικα τους αρθρα;
όχι, εσύ που το άκουσες?
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
το εχω διαπιστωσει απο το διαβασμα τοσο χρονων διαφορων επιστημονικων μελετωνόχι, εσύ που το άκουσες?
https://www.eufic.org/article/el/expid/Understanding-scientific-studies/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- nicks1999
- Nikoleta_Giann
- johnsala
- kiyoshi
- Nala
- xakounaamatata
- Αναστασία197
- Scandal
- Theodora03
- tsiobieman
- chester20080
- Demlogic
- Drglitterstar
- charmander
- harry akritas
- Νομικάριος13
- igeorgeoikonomo
- azula
- KingOfPop
- Georgekk
- SlimShady
- cel123
- Mukumbura
- Ggpg
- the purge
- Ststst02
- ΘανάσοςG4
- uni77
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- fmarulezkd
- J.Cameron
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.