Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γελούσε όλη η τάξη και εγώ δεν ένιωθα γιατί γελούσανε...μετά μου είπανε.
Πώς να κρύψω τις εξάψεις οεο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Εκτός πάλι εάν φοράς ράσο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
(Νταξ, πόσο γκαντέμης είσαι πια για να σου ξανασυμβεί. Πάντως μην το πολυμελετάς γιατί άπαξ και πάψει να εξάπτεται τότες είναι που θα 'χεις πρόβλημα )
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Δηλαδη κατιτις μπορεις να περισωσεις, αν και οπως ειπε το Χαος.. οι εξαψεις δεν κρυβονται και πολυ ευκολα!
Τι μου θυμισες τωρα! Παρομοια περιπτωση σε ενα παιδι στο σχολειο οταν πηγαινα, καημενουλης. Ντραπηκα κι εγω μαζι του, ενιωσα πως ενιωσε.
Αλλα μη σε πολυανησυχει, ναχες προβλημα αν δεν.....
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Σηκώθηκα στο πίνακα και είχα... ξέρετε τι!
Γελούσε όλη η τάξη και εγώ δεν ένιωθα γιατί γελούσανε...μετά μου είπανε.
Πώς να κρύψω τις εξάψεις οεο?
Μεγαλεία. Μήπως έχεις πολύ ανάφτρα καθηγήτρια ; Ελπίζω να μην ήταν η ώρα των θρησκευτικών.
εγώ ήμουν ένα φεγγάρι ερωτευμένος με την θεολόγο μου , όχι εγώ δηλαδή μόνο, ήταν η μόνη θεολόγος που το'χε. Αμήν.
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
οντως υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις με τν τσιμλα στο ματι...
δν νομιζω οτι μπορεις να το κρυψεις με το τζιν αλλα με μια φορμα νομιζω πως ναι...
nPb
Επιφανές μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
ελπιζω να μη μ συμβει!
και οντως με τη φορμα δε γινεται καθετη βουνοκορφη ?
nPb
Επιφανές μέλος
μέχρι τα 50 οι «εξάψεις» θα δίνουν και θα πέρνουν...μετά από τα 50, θα θέλουμε υποβοήθηση...
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν λεμε φορμα εννουμε φαρδια και ανετη φορμα...με την φόρμα, δεν γίνεται αντίσκηνο;
παντως μια φορα δεν φαινετε τοσο οσο απ' οταν φορας τζιν.
nicoleta1994
Νεοφερμένος
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
ελα... ελα...αχ... lnx=435x2... αχ τι σου κανω... μερικη παραγωγος ως προς χ3...αααα ααααα ααααα... την ελυσα
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος
μετά παίζει και το τζιν,με κουμπιά όμως ώστε να έχει έτσι και αλλιώς μια κάποια κάλυψη,κανένα μακρύ φούτερ ή μπουφάν.
μακρυά όμως από τις φόρμες εκτός βέβαια αν έχεις κοπέλα οπότε είτε το λέει είτε όχι θα της αρέσει και μην σου πω πως θα καμαρώνει κιόλας
germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος
η φορμα νομιζω χειροτερευει την κατασταση γτ τεντωνει στο επιμαχο σημειοο ....παρεπιπτοντως ο φυσικος μας ειναι μονιμως ετσι κ ειμαι πρωτο θρανιο κι εχω ''πληρη'' θεα.....αλλα τωρα τελευταια ειμαστε σε διλημμα με τν παρεα μ ...εχει εξαψεις η μεγαλο μεγεθος ο ανθρωπος ....ειναι πολυ εμφανε ς το θεμα .......προβληματιστικα τωρα
Εγώ λέω να τον ρωτήσετε μπας και σας λυθεί η απορία. Ισα ίσα που θα χαρεί που οι μαθητές του δεν κατεβάζουν τις γνώσεις αμάσητες.
Liakouras
Δραστήριο μέλος
δηλαδη καταληγουμε στο συμπερεσμα οτι το τζιν ειναι καλυτερο σε μια τετοια περιπτωση;η φορμα νομιζω χειροτερευει την κατασταση γτ τεντωνει στο επιμαχο σημειοο ....παρεπιπτοντως ο φυσικος μας ειναι μονιμως ετσι κ ειμαι πρωτο θρανιο κι εχω ''πληρη'' θεα.....αλλα τωρα τελευταια ειμαστε σε διλημμα με τν παρεα μ ...εχει εξαψεις η μεγαλο μεγεθος ο ανθρωπος ....ειναι πολυ εμφανε ς το θεμα .......προβληματιστικα τωρα
Α! καλα εμεις εχουμε αυτο το θεμα με το μαθηματικο μας, και η φαση ειναι οτι βαζει παντα το χερι του μεσα απο το παντελονι.(τονιζω οχι στην τσεπη μεσα απο το παντελονι). Ε, καλα τοτε ειναι η περιπτωση που σχεδον η μιση για να μην πω ολη η ταξη οτι λιωνει στο γελιο.....
nicoleta1994
Νεοφερμένος
αφου ειναι στο ιδιο υψος με το θρανιο...πως να μν το δω....Ααα καλά... Και εμάς ο Χημικός. Το χουν οι θετικές επιστήμες στη τελική! Και εσείς εκεί βρίσκετε να κοιτάξετε? Να μου πείς σε κοιτάνε και κοιτάς απο πάνω μέχρι κάτω... Είδες αυτά τα βουνά και τα λαγγάδια πού καταλήγουν τελικά? Καταρχήν η φόρμα ''τονίζει'' τον Μητσάρα ειδικά αν φοράς και μποξεράκι... Εε ναι, καλά το λέω!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαειναι επειδη λυνει ασκησεις, ξερετε τωρα. κλασσικος μαθηματικος
ελα... ελα...αχ... lnx=435x2... αχ τι σου κανω... μερικη παραγωγος ως προς χ3...αααα ααααα ααααα... την ελυσα
αυτο για το καμαρι ισχυει .....τις περισσοτερες φορεςλοιπόν καθότι και εμείς ήμασταν κάποτε νέοι και αντιμετωπίζαμε τέτοια προβλήματα[(????) μπααααα..... προς το χαρές θα το έλεγα!!!!] έχω να συμβουλέψω το νέο φίλο μας να φοράει μόνο ααθλητικά ελαστικά μποξεράκια που να παρέχουν μια κάποια στήριξη γιατί αλλιώς θα κόβει βόλτες
μετά παίζει και το τζιν,με κουμπιά όμως ώστε να έχει έτσι και αλλιώς μια κάποια κάλυψη,κανένα μακρύ φούτερ ή μπουφάν.
μακρυά όμως από τις φόρμες εκτός βέβαια αν έχεις κοπέλα οπότε είτε το λέει είτε όχι θα της αρέσει και μην σου πω πως θα καμαρώνει κιόλας
λες ε???? χαχαχαχαχαχαΕγώ λέω να τον ρωτήσετε μπας και σας λυθεί η απορία. Ισα ίσα που θα χαρεί που οι μαθητές του δεν κατεβάζουν τις γνώσεις αμάσητες.
πλακα κανεις!!!!!!!!!!!!:χαχαχαχαχαχαχαδηλαδη καταληγουμε στο συμπερεσμα οτι το τζιν ειναι καλυτερο σε μια τετοια περιπτωση;
Α! καλα εμεις εχουμε αυτο το θεμα με το μαθηματικο μας, και η φαση ειναι οτι βαζει παντα το χερι του μεσα απο το παντελονι.(τονιζω οχι στην τσεπη μεσα απο το παντελονι). Ε, καλα τοτε ειναι η περιπτωση που σχεδον η μιση για να μην πω ολη η ταξη οτι λιωνει στο γελιο.....
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
πραγματικα καθε φορα-καθε τρεις και λιγο- το ιδιο πραγμα...!
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.