Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Γιατί ξόδεψες πολλά λεφτά για το τίποτα?Τελειωσα υλη Μαθ.Κατ 28 Οκτωβρη,μιας και κανω απο Δεκεμβρη Β' Λυκειου και δεν το συστηνω σε ΚΑΝΕΝΑ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί το έκανες τότε; :/Τελειωσα υλη Μαθ.Κατ 28 Οκτωβρη,μιας και κανω απο Δεκεμβρη Β' Λυκειου και δεν το συστηνω σε ΚΑΝΕΝΑ.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικα Κατευθυνσης: Αγαπημενο μαθημα, απο 1η γυμνασιου. Βεβαια περσυ ηταν το πιο μισητο μου αλλα φετος ειναι πολυ ενδιαφερον! Συνηθως στο φροντιστιριο γραφω +18 αλλα στο σχολειο γυρω στο 13 και με αγχωνει καπως αυτο.(16-17)
ΑΕΠΠ: Αφου θελω να περασω ασσοε προγραμματισμο ειναι φανερο οτι ειναι απ'τα αγαπημενα μου μαθηματα. Δεν εχω καποιο προβλημα στις περισσοτερες ασκησεις, στο μονο που κολλαω λιγο ειναι θεωρια. Και εδω γυρω στο 18++
Μαθηματικα γενικης: Τα ιδια με τα μαθηματικα κατευθυνσης, αν και με δυσκολευουν καποιες κατηγοριες ασκησεων σε στατιστικη. 19-20
Φυσικη κατευθηνσης: Δεν θα ελεγα οτι ειναι απ'τα αγαπημενα μου μαθηματα αλλα στερεο και κυμματα. Μονο στις ταλαντωσεις δυσκολευομαι.(15-16)
ΑΟΔΕ: Καθαρα παπαγαλια αυτο το μαθημα τιποτα αλλο. Αν εχεις ορεξη και στοχους το διαβαζεις υποχρεωτικα!(19-20)
Εκθεση: Το πιο μισητο μαθημα φετος. Δεν μ αρεσει καθολου ο τροπος που εξεταζεται, οι βαθμοι μου ειναι κυριως 13-15.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Τελειωσα υλη Μαθ.Κατ 28 Οκτωβρη,μιας και κανω απο Δεκεμβρη Β' Λυκειου και δεν το συστηνω σε ΚΑΝΕΝΑ.
Για ποιο λόγο?Μπορώ να φανταστώ, αλλά καλύτερα πες εσύ.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και εγώ έχω στόχο αλλά όταν το διαβάζω αυτό μάθημα με πιάνει ο ύπνος και χάνω πολύτιμο χρόνο (αφού κοιμάμαι).ΑΟΔΕ: Καθαρα παπαγαλια αυτο το μαθημα τιποτα αλλο. Αν εχεις ορεξη και στοχους το διαβαζεις υποχρεωτικα!(19-20)
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα , μετά από άπειρες ασκήσεις, δάκρυα άλλοτε ικανοποίησης και άλλοτε αποτυχίας είναι από τα αγαπημένα μου. Νιώθω τόσο δημιουργική , δεν ξέρω πως αλλά έτσι νιώθω!
Η χημεία εντάξει, αποδείχθηκε φέτος ότι όλα κάπως συσχετίζονται . Ειδικά πρώτο κεφάλαιο ΛΑΤΡΕΙΑ !
Η φυσική δεν ήταν έτσι όπως την περίμενα !!Βέβαια συνέβαλαν κι άλλοι παράγοντες γι' αυτή την άποψη. Οκ! ούτε ζέστη , ούτε κρύο . Τώρα στο τέλος μου άρεσε το doppler (φαίνεται και στην εικόνα μου :ρ) και οι κρούσεις .
Μαθηματικά γενικής μια χαρά.
Βιολογία , πολύ ενδιαφέρουσα αλλά με τον δικό μου τρόπο ------>ΟΧΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ !!
Μου χαλάει όλη τη διάθεση να διαβάζω κάτι, να το μαθαίνω από έξω και να ξέρω ότι δε θα μπορώ να το γράψω μετά από 1 μήνα!
Τέλος , έκθεση ...Μου είναι παντελώς αδιάφορη . Έχει κάτι ωραία θέματα (κλωνοποίηση, περιβάλλον κτλ) αλλά κυρίως χαζά ...ούτε σου κινούν το ενδιαφέρον να γράψεις κάτι. Θα είναι από τα χαμηλότερα μου .
Αυτά !
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικη κατ.:Και αυτη πολυ ενδιαφερον αλλα τωρα στο πρωτο κεφαλαιο στο μερος που εχει μονο ελατηριο-μαζα ολες οι ασκησεις μου φαινονται πολυ ευκολες και τις βαριεμαι,σαν τυπολογιο ειναι.
Προγραμματισμος:Καλαα ειναι,αντε να δουμε στην εξελιξη τι θα γινει
Εκθεση:Αντε να δουμε τι θα δουμε στο τελος,ωραια θεματακια εχει,αλλα αφου δεν μπορεις να γραψεις αυτα που θες καλυτερα να το ονομασουν ιστορια
ΑΟΔΕ:Εχει ενδιαφερον αλλα το απο εξω με χαλαει..
Κατα τα αλλα η 3η λυκειου δεν υπαρχει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσική Κατέ: Χάλια μάθημα, δεν ξέρω, δεν το καταλαβαίνω και οι ασκήσεις του είναι κάπως. Για να βρεις ένα πράγμα υπάρχουν 200 τύποι... Καθόλου balanced -.-
Μαθηματικά Κατέ: Πολύ καλό και όμορφο μάθημα. Απλά, κατανοητά, με έναν τύπο την φορά Χρήσιμο παντού!
'Εκθεση: Πολύ καλό μάθημα. Σε βάζει σε σκέψεις, συζητάς με άλλα άτομα, ακούς και άλλες γνώμες και δημιουργείς θέσεις και απόψεις σε διάφορα θέματα. Πολύ καλό μάθημα για να αποκτήσεις άποψη και σε πράγματα που δεν έχεις ακούσει ποτέ ή δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ (και τελικά μπορεί και να σου άρεσαν). Θέματα τα οποία ίσως εάν σε ρωτούσαν στο μέλλον, να μην ήξερες τίποτα + ότι μαθαίνεις και λίγα θεωρητικά πράγματα, όπως η γλώσσα μας, πως να γράψεις ένα κείμενο, πως να στείλεις μια επιστολή, πως να κάνεις το βιογραφικό σου κλπ (για όσους ασχολούντε με θετικά μαθήματα/σπουδές)
Βιολογία Γενικής: Πολύ καλό μάθημα για να μάθεις και λίγα πράγματα για το σώμα σου, το περιβάλλον και την εξέλιξη των ειδών. Πολύ χρήσιμο, προσωπικά έμαθα πολλά πράγματα.
ΑΟΔΕ: Θα μπορούσε να είναι και αυτό ένα πολύ όμορφο μάθημα, αλλά όπως το έχουν γράψει, και όπως το ζητάνε, είναι ένα άθλιο μάθημα. Θα ήθελα να ασχοληθώ στο μέλλον με την διοίκηση των επιχειρήσεων, αλλά σίγουρα όχι από αυτό το βιβλίο.
ΑΕΠΠ: Και αυτό ένα πολύ καλό μάθημα. Εμβαθύνουμε στους υπολογιστές και μαθαίνουμε τι γίνετε πίσω από αυτή την οθόνη. Πολύ καλό μάθημα, αλλά θέλει και αυτό ένα νέο, πιο καλό βιβλίο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013
Επισκέπτης
Μαθηματικά Γενικής: Εξαιρετική ύλη, σύγχρονη θεματολογία και απλή παρουσίαση τις περισσότερες φορές, χρήσιμο μάθημα.
Φυσική Κατεύθυνσης: Νομίζω γενικά είναι λάθος ο προσανατολισμός της Φυσικής ως ένα αντικείμενο μαθηματικοποιημένης επίλυσης προβλημάτων. Πρέπει να ελαφρυνθούν κάποιες έννοιες, ειδικά στα Κύματα, αλλά βασικά πρέπει το μάθημα να γίνει περισσότερο Φυσική και περισσότερο Εργαστήριο. Στο πλαίσιο αυτό, το βιβλίο δεν είναι κακό, αλλά το ασκησιολόγιό του θέλει δουλειά.
ΑΕΠΠ: Ωραίο μάθημα με μεγάλη ευελιξία και ανεξάντλητες πηγές προβλημάτων. Το βιβλίο είναι καλό, αν και αρκετά αραιογραμμένο. Επίσης, καλό θα ήταν να γίνεται εισαγωγή και σε μια γλώσσα προγραμματισμού.
ΑΟΔΕ: Εννοείται κάκιστος τρόπος διδασκαλίας και κακογραμμένο βιβλίο. Το μάθημα θα έπρεπενα εστιάζει σε πρακτικές τεχνικές και διοικητικά προβλήματα όπου θα καλείται ο μαθητής να δοκιμάζει λύσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofia1411
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristianax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα, καταρχάς θέλω να πω ότι φέτος θα αρχίσω τη β' λυκείου, αλλά επέλεξα την κατηγορία της γ' διότι οι απαντήσεις που ελπίζω να διαβάσω θα ήθελα να είναι από άτομα με εμπειρική γνώση πάνω στο θέμα. Λοιπόν, υπολογίζω όπως οι περισσότεροι να αρχίσω φροντιστήριο από Σεπτέμβρη και έχω ήδη στο μυαλό μου να επιλέξω τα μαθήματα της Χημείας, Φυσικής [ γενικής και προσανατολισμού ],Έκθεσης και Άλγεβρας. Το μάθημα που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι τα μαθηματικά κατεύθυνσης διότι έχω ακούσει αρκετές φορές ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ύλη της γ' λυκείου άρα δεν χρειάζεται να βασανίζομαι άδικα. Επιπλέον, αν επιλέξω και αυτό το μάθημα θα αναγκαστώ να ματαιώσω τα σχέδιά μου για ιδιαίτερα κιθάρας (λόγω χρημάτων),κάτι το ποιο είναι πολύ σημαντικό για εμένα (ψυχολογικά),όμως δεν λέω ότι αν αποδειχθεί σημαντικό το μάθημα θα το κάνω στην άκρη. Για να μην μακρηγορώ, η κυρία ερώτησή μου είναι αν όντως τα μαθηματικά κατεύθυνσης είναι ένα αχρείαστο μάθημα το οποίο αν δεν το διαβάζω θα παίξει ρόλο μόνο σε ένα μέρος των βαθμών των τετράμηνων της β τάξης και δεν θα επηρεάσει καθόλου την γ΄ λυκείου αρνητικά και κατ' επέκταση τις πανελλαδικές (από άποψη δυσκολίας).
Ευχαριστώ!
Καλημέρα, ώς μαθήτρια της Γ' Λυκείου πλέον θα ήθελα να σε ενημερώσω πως μόνο ένα μέρος των μαθηματικών κατεύθυνσης θα σου είναι απαραίτητο στην επόμενη χρόνια και αυτό είναι οι ευθείες. Σε αυτό το κεφάλαιο θα πρέπει να προσέξεις και να μελετήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο και μάλιστα στο σχολείο επειδή το γνωρίζουν δίνουν πάντοτε προσοχή. Παρ' όλα αυτά αν δεν επιθυμείς να θυσιάσεις τα μαθήματα κιθάρας για τα μαθηματικά θα σου πρότεινα να επιλέξεις τα μαθήματα κιθάρας και όταν φτάσετε σε εκείνο το κεφάλαιο αν δεν νιώσεις πλήρης να κάνεις ορισμένα ιδιαίτερα μαθήματα για την καλύτερη κατανόηση του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstantinosg00
Νεοφερμένος
Μαθηματικα : Εύκολα, κατανοητα, σου δίνουν απειρες ευκαιριες να πειραματιστεις μαζι τους και να περάσεις καλά λυνοντας ασκήσεις αρκεί να μην έχεις κενα απο προηγουμενες ταξεις.
Φυσικη : Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο προς το παρόν, απλα θέλει ένα πολύ καλό ξεκαθαρισμα στο μυαλό πριν ξεκινήσεις να λύνεις μια άσκηση. Υπάρχουν και συνθετες ασκήσεις που είναι αρκετά δυσκολες
Χημεία : Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα, αλλα τη μισω. Δεν είναι σαν τη φυσική και τα μαθηματικά που βασίζονται στη λογικη. Σε συνδυασμό με λιγα κενα απο την Α λυκείου, σχεδόν τίποτα δεν πάει όπως θα ήθελα. Καθε φορα που λυνω ασκήσεις χημείας με πιανουν τα νεύρα μου.
Έκθεση : Ωραία θεματα μεν, αλλα και πολλη ανουσιοτητα, σε κάποια θεωρητικά κομμάτια δε.
Guest-90211
Επισκέπτης
Απο την θερινη μου προετοιμασία για την Γ Λυκείου :
Μαθηματικα : Εύκολα, κατανοητα, σου δίνουν απειρες ευκαιριες να πειραματιστεις μαζι τους και να περάσεις καλά λυνοντας ασκήσεις αρκεί να μην έχεις κενα απο προηγουμενες ταξεις.
Φυσικη : Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο προς το παρόν, απλα θέλει ένα πολύ καλό ξεκαθαρισμα στο μυαλό πριν ξεκινήσεις να λύνεις μια άσκηση. Υπάρχουν και συνθετες ασκήσεις που είναι αρκετά δυσκολες
Χημεία : Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα, αλλα τη μισω. Δεν είναι σαν τη φυσική και τα μαθηματικά που βασίζονται στη λογικη. Σε συνδυασμό με λιγα κενα απο την Α λυκείου, σχεδόν τίποτα δεν πάει όπως θα ήθελα. Καθε φορα που λυνω ασκήσεις χημείας με πιανουν τα νεύρα μου.
Έκθεση : Ωραία θεματα μεν, αλλα και πολλη ανουσιοτητα, σε κάποια θεωρητικά κομμάτια δε.
Μέχρι που έφτασες Μαθηματικά
Konstantinosg00
Νεοφερμένος
Guest-90211
Επισκέπτης
Μη πεπερασμένο οριο
Κάνεις από βοηθήματα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.