Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosp9
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

έντιτ: έπεσε τελικά μεταφρασμένο ως "παράλληλο" με δική του νοηματική.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Μετά θα πρέπει να συνηθίσω να βγάζω τις ύλες ΚΑΘΕ μέρα

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

γράφω απανωτά Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευη και την άλλη βδομάδα κάαααθε μέρα
Σε νιώθω!
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

την βαρεμάρα μου να διαβάσω την νιώθεις;Σε νιώθω!

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

γράφω απανωτά Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευη και την άλλη βδομάδα κάαααθε μέρα
Και εγω τα ιδια..Κλαμαα!
Τουλαχιστον τελειωνω τα ιδιαιτερα την κυριακη και μετα τα μαθηματα θα ειναι καθαρα τρολλ.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

έχετε καταλάβει τίποτα όλη την χρονιά;
Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

ρε παιδιά τι θα γράψουμε στην πληροφορική;
έχετε καταλάβει τίποτα όλη την χρονιά;
Έλα ρε, εμείς στην πληροφορική δεν έχουμε θέμα...
Το θέμα είναι στα μαθηματικά κατευθυνσης(σε εμένα)

Όλο το ΄β τετραμηνο δεν ασχοληθηκα με παραβολές, κύκλους, έλλειψεις κλπ, ευτυχώς που μας έδωσαν πολλές μέρες περιθώριο και πρόλαβα να τα κάνω μια σουρα όλα...

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν είμαι της θετικήςΈλα ρε, εμείς στην πληροφορική δεν έχουμε θέμα...
Το θέμα είναι στα μαθηματικά κατευθυνσης(σε εμένα)
Όλο το ΄β τετραμηνο δεν ασχοληθηκα με παραβολές, κύκλους, έλλειψεις κλπ, ευτυχώς που μας έδωσαν πολλές μέρες περιθώριο και πρόλαβα να τα κάνω μια σουρα όλα...![]()

εκτός της πληροφορικής, με δυσκολέυει και η βιολογία

πολύ βαρετή και..ξερή. η περσυνή ήταν και γαμώ.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

δεν είμαι της θετικήςκαλή επιτυχία πάντως!
εκτός της πληροφορικής, με δυσκολέυει και η βιολογία
πολύ βαρετή και..ξερή. η περσυνή ήταν και γαμώ.
Τυχερή είσαι τότε ως προς αυτό το συγκεκριμένο

Για εμένα είναι το χειρότερο μαθημα, τα διδαχθήκαμε και ολίγον τι χάλια όλην την χρονιά, ευτυχώς όμως υπάρχουν πολλά κοινά στην μεθοδολογία στα διάφορα κεφάλαια, πάνω κάτω πιστευω θα τα καταφέρω...Αρκεί να μην βάλει τίποτα γελοία θέματα!

Καλή επιτυχία και σε εσένα σε όσα ακόμη μαθήματα σου έχουν απομείνει!
ΥΓ καλέ, εμένα γενικά η βιολογία του λυκείου ποτέ δεν με προσέλκυσε, πολύ θεωρητικολογία χωρίς τελειωμό....

Και πρέπει να βγάλω και όλη την ύλη(που απλά δεν την διαβασα ολην την χρονιά)μέσα σε ένα απόγευμα

Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

εφχ*συνχ=ημχ Σ ή Λ ;;;; Έγω το έβαλα Λ γιατί έπρεπε να μας έλεγε ότι συνχ διαφορο από το μηδέν
Τι λέτε;
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Eκτός εμάς το 4ο κεφάλαιο.
τυχεροι!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.